Advertisement

-Ay bize neler fısıldıyor?

Bugün ve yarın Ay Akrep Burcunda dolaşacak. Cinsel bölgelerimiz uyarılıyor. Sistit, zührevi hastalıklar, idrar yolu enfeksiyonlarına yakalanma ve cinsel organ problemleri yaşama ihtimalimiz daha fazladır. Bu günlerde bu ameliyat ve operasyonlardan kaçınmamız gerekir. Beslenmede karbonhidrat günleri olduğundan unlu ve tatlı tüketme ihtiyacımız artabilir. Şeker hastaları bu günlere çok dikkat etmemeliler. İkili ilişkilerde tutku ve cinsellik ön plana çıkabilir. Hırs, ihtiras ve şehvet bizi bugünlerde yönlendirebilir. İçsel huzur ve meditasyona yönelmeli, rüyalarımızı es geçmemeliyiz.

Koç Burcu: Bugün, ortaklaşa para konularınız devrede olacak. Banka ödemeleri, para alışverişleri, vergi konuları gündeminizde olabilir.  Özellikle iş alanlarınıza kanalize edeceğiniz para konularında bu birkaç  gün şanslı etkiler altında olacaksınız. Beklenmedik desteklere açık olun.

Boğa Burcu: Bugün, özel hayatınızda veya ortaklı işlerinizde şanslı ve güzel etkileşimler altında olacaksınız. Başkalarının hayatına göre davranmak durumunda kalabilirsiniz ama yine de ortaklı işleriniz konusunda kendinizi mutlu ve şanslı hissedeceksiniz. İş alanlarınız aktif.

İkizler Burcu: Bugün, iş, hizmet alanlarınızda şanslı ve güzel etkileşimler altında olabilirsiniz. Tamamlamanız gereken işleriniz için harekete geçebilir, göz önünde olmaktan mutluluk duyabilirsiniz. Ortaklaşa para konularında, alacağınız güzel haberler yüzünüzü güldürebilir.

Yengeç Burcu: Bugün aşkla hayata bakacaksınız. Önemli işlerinizde yaratıcılığınız devreye girmeye başlayacak. Borsada yatırım yapan yengeçler için kazançlı bir iki gün olabilir. Sevdiğiniz insanla girişeceğiniz işlerde, beraber yapacağınız planlarda  keyfiniz yüksek olacak.

Aslan Burcu: Bu birkaç gün eviniz ve ailevi konular gündeminizde olacak. Aile ortamınızda yapılması gerekenlere odaklanabilir, sevdiklerinizle ortaklaşa para konularında olumlu sonuçlara varabilirsiniz. İş ve sağlık alanlarınızın aktif olduğu bir zaman dilimindesiniz.

Başak Burcu: Bugün iletişiminiz aktif olacak. Yakın çevrenizle, akraba veya kardeşlerinizle olan iletişiminiz artmaya başlayacak.Ya da satışa, reklama dayalı işleriniz varsa  bu alanda hızlı gelişmelere tanık olabilirsiniz. Küçük yolculuklarla, aynı anda birden fazla işinizi halledebilirsiniz.

Terazi Burcu: Bugün para konuları gündeminizde olacak. Parasal anlaşmalar ve görüşmeler hızlanabilir veya paraya dayalı işleriniz için harekete geçebilirsiniz. İş alanlarınızdan olumlu etkiler alıyor olacaksınız. İş hayatınızda yardımsever ve fedakar etkileriniz yüksek çalışıyor.

Akrep Burcu: Bugün, kişisel istekleriniz ve beklentileriniz doğrultusunda hareket edeceksiniz. Duyacaklarınız karşısında heyecanınız artabilir. Önemli ve hayati kararlarınız için bu iki günden yararlanabilirsiniz. Planlarınızı dile getirdiğiniz bir süreç içindesiniz.

Yay Burcu: Bugün biraz isteksiz olabilir, bazı konuları kafanıza gereğinden fazla takabilirsiniz. Yine de özellikle para konularında veya iletişime dayalı işlerinizde bu iki gün şanslı etkiler altında olacaksınız. Güzel gelişmelere gebe bir hafta içerisindesiniz.

Oğlak Burcu: Bugün , sosyal ortamlarınız ve çevreniz aktif olacak. Katılacağınız davetler, organizasyonlar veya aktivitelerde kendinizi rahat ortaya koyabilirsiniz. Yakın çevrenizle beraber hareket edeceksiniz ve insanları iyi organize edeceksiniz. Planlarınız devrede.

Kova Burcu: Bugün, iş ve kariyer alanlarınız devrede olacak. Çalışan kovalar, hızlı ve hareketli birkaç gün geçirebilirler. Göz önünde olmaktan keyif alacaksınız. Kariyerinizde parasal konularda şanslı etkilere sahipsiniz. Yazma isteğiniz bugünlerde yüksek olabilir.

Balık Burcu: Bugün, seyahat, eğitime  dayalı konular, dış ortamlar ve yerler daha fazla ön planda olacak. Değişik ortamlardan ve yerlerden fayda sağlayacaksınız. Bulunacağınız yerlerde  gözler üzerinizde olacak. Oldukça şanslı etkiler altında olacaksınız.