Advertisement

-Haftaya bakış

Haftaya sabah saat 09:39 da kova burcunda oluşan yeniayla başlangıç yapacağız. Yeniay dönemlerinde verilen kararlar, atılan adımlar uzun soluklu olacağından, yeni atılımlarınızı ve adımlarınızı bugün sonrası 15 ün içerisinde yapabiliriz. Salı günü mars başak burcunda gerilemesine başlıyor. Yaşam enerjimizde bir takım geri çekilmeler; iş, hizmet alanlarımızda bir takım sorunlar ortaya çıkabilir. Cuma günü merkür kova burcuna geçecek. İletişimimizde rahat, özgür, bireysel yanlarımız ortaya çıkmaya başlayacak. Yine cuma günü karamsar bakış açımızla hareket edebiliriz. Haftasonu ise, sıradışı olmayı isteyecek, sıradanlıktan sıkılacağız. Pazar günü, abartma huyumuz altından kalkamayacağımız sözler vermemize neden olabilir.

Koç Burcu: Kendinizi sosyal çevrenizde, arkadaşlarınızla olan işlerinizde, grupsal konularda  ortaya koyabilirsiniz. Davetler, organizasyonlar, aktiviteler planlamak ve yapmak için harika bir 15 güne sahip olacaksınız. Geleceğinize yönelik işleriniz için harekete geçebilirsiniz.

Boğa Burcu: Yeni atılımlarınızı ve adımlarınızı, özellikle kariyer alanlarınızda, iş ortamlarınızda, toplumsal konularda ve geleceğinize yönelik atılımlarınızda gösterebileceğiniz bir döneme giriyorsunuz. İş konuşmaları, görüşmeleri ve başlangıçları gündeminizde olacak.

İkizler Burcu: Yeniay dönemlerinde verilen kararlar, atılan adımlar uzun soluklu olacağından, özellikle seyahat, eğitim, hukuk, ticaret başlangıçlarınızı bu tarihten sonra 15 gün içinde yapmanız sizin yararınıza olacaktır. Bu alanlardaki imzalarınızı ve görüşmelerinizi bugünden sonra yapmaya çalışın.

Yengeç Burcu: Bugün itibarıyla  yeni atılımlarınızı ve adımlarınızı, özellikle ortaklaşa giderler alanınızda, kredi, banka işlemleri, mortgage konuları, nafaka, prim ve vergi konularında gösterebilirsiniz. Yine eşinizin maddi durumuyla ilgili konular gündeminizde olabilir.

Aslan Burcu: Haftaya yeniayla giriş yapacaksınız. Yeni atılımlarınızı ve adımlarınızı, özellikle özel hayatınızda ve ikili ilişkiler alanlarınızda, yine ortaklı işlerinizde bu tarihten sonra 15 gün içinde yapmanız sizin yararınıza olacaktır. Evlilik, söz, nişan gibi işleriniz devreye girebilir.

Başak Burcu: Yeniay dönemlerinde verilen kararlar,atılan adımlar uzun soluklu olacağından, yeni atılımlarınızı ve adımlarınızı, özellikle iş ve hizmet hayatınızla ilgili kararları bugünden sonra 15 gün içinde yapmalısınız. Sağlığınızı gözden geçirmek yine öncelikleriniz arasında olmalı.

Terazi Burcu: Bugün oluşan yeniay, aşk ve çocuk hayatınızda, eğlence ve yaratıcılık isteyen işlerinizde yeni kararlarınızı ve oluşumlarınızı önünüzdeki 15 gün boyunca ortaya koyabileceğinizi gösteriyor. Aşk hayatınızdaki başlangıçlarınız için harika bir dönem.

Akrep Burcu: Bugün ev ve aile hayatınızda bir yeniay oluşacak. Bu alanlardaki yeni atılımlarınızı ve adımlarınızı bu 15 gün içinde yapmanız faydalı olacak, özellikle ev ve aile hayatınızda, emlakçılıkla ilgili işlerinizde harekete geçebilirsiniz. Ev alım, satım işleriniz devreye girebilir.

Yay Burcu: Bugün oluşan yeniay iletişim alanlarınızı etkiliyor. Yeni atılımlarınızı ve adımlarınızı, özellikle yakın çevre ilişkilerinizde ve ticarete, iletişime yönelik işlerinizde ortaya koyabilirsiniz. 15 gün boyunca imzalarınızı ve anlaşmalarınızı yapmaya çalışın.

Oğlak Burcu: Haftaya parayla ilgili konular devrede olarak başlıyorsunuz. Yeni atılımlarınızı ve adımlarınızı, özellikle parasal konularda ve maddiyata yönelik işlerinizde ortaya rahatlıkla koyabilirsiniz. Mal alım, satım işlerinizi, anlaşma ve imzalarınızı bu 2 hafta içinde halletmeye çalışın.

Kova Burcu: Sizin burcunuzda oluşan yeniayla, yeni atılımlarınızı ve adımlarınızı, özellikle kişisel girişimlerinizi ve hayatınıza dair yeni kararları ortaya koyabileceğiniz bir 15 gün içindsiniz. Bu sizin için önemli çünkü bir yılın aktif konularını ve başlangıçlarını da belirliyor olacaksınız.

Balık Burcu: Beklenmedik olaylarla dolu bir 15 güne hazırlıklı olmalısınız. Diğer burçların aksine bu 15 gün içerisinde yeni kararlar almamalı, beklemede kalmalı ve gelişen olayların neye sebep olduğunu ve olacağını gözlemlemeli ve önünüzdeki dönem için hazırlık yapmalısınız.