Advertisement

-Başımıza neler gelecek?

Bu sabah kısa süreliğinede olsa önemli kararlardan ve başlangıçlardan kaçınalım. Saat 11:11’de  ay burç değiştirerek balık burcuna geçecek. Öğleden sonra dağılma, çözülme ve tembellik etme etkilerimiz yüksek olabilir. Gün içinde jüpiterden alacağımız güzel açılarla kendimizi bir çok konuda şanslı ve mutlu hissedebiliriz. Yaratıcılığımızı iyi kullanalım

Koç Burcu: Bugün arkadaşlarınız ve sosyal ortamlarınızda oldukça keyifli ve size çoşku veren istediklerinizi yapabileceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. Yine de hayata yaklaşımınız biraz geri planda olabilir. İsteksizliğinizi yenmeli, sağlığınıza gereken özeni göstermelisiniz.

Boğa Burcu: Bugün, yapacağınız işlere dayalı olarak kendinizi geliştireceğiniz ve gerçekten mutlu ve şanslı hissedeceğiniz bir gün yaşayacaksınız. Hızlı birkaç gün geçirebilirsiniz. Özellikle bağlı olduğunuz çevrelerden ve arkadaşlarınızdan alacağınız davetler veya organizasyonlar fazla olabilir.

İkizler Burcu: Bugün, seyahate ve eğitime dayalı konularda işleriniz istediğiniz gibi ilerleyecek. Sevdiğiniz insanla veya arkadaşlarınızla güzel paylaşımlar içine girmeniz mümkün. İş alanlarınız oldukça yoğun ve koşturmalı olabilir. Fedakar ve anlayışlı yapınızla, iş alanlarınızda kendinizi gösterebilirsiniz.

Yengeç Burcu: Bugün, işprogramlarınız yoğun olabilir ama bir şekilde hayatın tadını çıkarmayı düşünmeniz daha fazla işinize yarayacak., Yabancı ortaklı işleriniz, seyahat, eğitim, medya alanlarınız daha öne çıkmaya başlayabilir. Değişik ortamlar, farklı düşünceler sizi harekete geçirecek.

Aslan Burcu: İş hayatınızda şanslı ve işinize yarayacak  güzel sürprizler altında olabilirsiniz. Bu birkaç gün, ortaklaşa para konuları devreye girmeye başlayacak. Banka ödemeleri, bütçe planlamaları, vergi konuları ön plana çıkabilir. Seyahat planlarınız varsa konuşmalarınız olabilir.

Başak Burcu: Bugün, özel hayatınız önem kazanmaya başlayacak. Kendi işlerinizin yanısıra, sevdiğiniz veya hayatınızı paylaştığınız insanın işleri ve olayları gündeminizde olabilir. Ortaklı işiniz varsa, ortaklarınızla oluşturulacak planlar, konuşmalar gününüze damgasını vurabilir.

Terazi Burcu: Aşk hayatınızda oldukça romantik ve keyifli etkileşimler altında olduğunuzu bilmelisiniz ama bu birkaç gün  işiniz başınızdan aşkın olabilir, gerek kendi hayatınızda, gerekse iş alanlarınızda düzenlemeler yapabilirsiniz. İşlerinizi tamamlamadıkça rahat etmeyeceksiniz.

Akrep Burcu: Bugün, aşk hayatınız devrede olacak. Yaratıcılığa dayalı işlerinizin üzerine eğilebilir, hayatı eğlenceli taraflarıyla algılayabilir, Borsa ve spekülasyonlu işleriniz için harekete geçebilirsiniz. Alacağınız kararlar uzun soluklu ve hayatınızı destekleyen kararlar olabilir.

Yay Burcu: Bu birkaç gün, eviniz ve aileniz öne çıkmaya başlıyor. Özellikle öğleden sonra vaktinizin çoğunu evinizde geçirmek isteyebilir veya işiniz dışında ilginizi ailenize yöneltebilirsiniz. Yaratıcılığa dayalı işlerinizde şans bugün sizden yana olacak.

Oğlak Burcu: Bugün şansı hayatınızda hissedeceğiniz günlerden bir tanesi olacak. Bu arada geçmiş dönemde gündeme gelmiş, geri planda kalmış veya tamamlanmamış bir iş yeniden hayatınıza yerleşebilir. Yakın çevrenizle yapacağınız organizasyonlardan ve aktivitelerden fazlasıyla keyif alabilirsiniz.

Kova Burcu: Bugün öğleden sonra, parasal konular ağırlıklı olarak hayatınızın merkezinde yer alacak. Para kazanımlarınızın artacağı bu dönem, parasal konularda biraz disipline ihtiyacınız olabilir. Yine de şanslı birkaç gün içindesiniz. Ev alım, satım, kiralama gibi işleriniz için güzel etkiler altındasınız.

Balık Burcu: Bu birkaç gün artık kendinizi daha rahat hissedeceksiniz. Önünüzdeki günler sadece kişisel isteklerinize yoğunlaşabilirsiniz. Hiçbir şey yapmanıza gerek kalmadan, fazla uğraşı vermeden istediğiniz karşılıkları göreceğiniz bir gün olacak. Parasal planlarınıza yoğunlaşabilirsiniz.