Advertisement

Koç Burcu: Bugün, kişisel isteklerinizin ön planda olacağı güzel bir gün geçirebilirsiniz. Değişimleri kolay karşılayacak, hareketli ve farklı yönlerinizi hayatınızda öne çıkartacaksınız. Şansınız gün içinde size değişik şekilde gülebilir. Alışverişe gitmek, ihtiyacınız dışında hareket etmek isteyebilirsiniz.

Boğa Burcu: Bugün seyahatlere dayalı, iş alanlarınıza dayalı konularda her zamanki kararlarınızdan farklı kararlar alabilir, heyecan duygunuzu arttıracak işler peşinden koşabilirsiniz. Başkalarına yardım etmek, yol göstermek sizi ruhani açıdan rahatlatacak.

İkizler Burcu: Bugün arkadaşlarınız yanında veya sosyal çevrenizde oldukça iyimser ve mutlu etkiler altında olacaksınız. Arkadaşlarınızla yapacağınız planlar gününüze eşlik edebilir. Ortaklaşa para alanlarınızda, eşinizden veya sevdiğiniz insandan habersiz para harcamaları yapabilirsiniz.

Yengeç Burcu: Bugün, yerinizde duramayacaksınız. Daha fazla göz önünde olmak, dolaşmak veya varsa işlerinizin üzerine eğilmek gibi etkileriniz yüksek olacak. Yapmak istediklerinize odaklanabilirsiniz.Özel yaşantınızda keyfe keder alışverişleriniz ve harcamalarınız fazla olabilir.

Aslan Burcu: Bugün uzak çevre alanlarınızda oldukça keyifli etkilere sahip olacaksınız. Dış ortamlar ve insanlar ilginizi daha fazla çekecek. Değişik gruplar içinde olabilir, daha az tanıdığınız insanlarla vaktinizi harcayabilirsiniz. Organize etmeniz gereken işlerinizi çaba sarfetmeden rahatlıkla yapabilirsiniz.

Başak Burcu: Bugün ortaklaşa para alanlarınızda şanslı etkileriniz olabilir. Size heyecan veren konulara karşı harcamalarınız fazla olabilir, belki de kendinizi şımartmak isteyeceksiniz. İş alanlarınızda parasal konulara bakışınız mütevazı olacak ve çalışmalarınız karşılığını göreceksiniz.

Terazi Burcu: Bugü , aşk hayatınızda oldukça farklı ve keyifli etkileşimler altında olduğunuzu bilin. Herhangi bir ilişkiniz yoksa, yine de kendinizi eğlenceli ortamlarda bulunacak, flörtöz tavırlar sergileyeceksiniz. Sevdiğiniz insanla beraber güzel organizasyonlar yapmaya çalışın.

Akrep Burcu: Bugün,  iş alanlarınızda hızlı hareket etmek isteyebilirsiniz. Çalışmıyorsanız,  yakın çevrenizle yapacağınız farklı planlar devreye girebilir. Sevdiklerinizle beraber yapacağınız organizasyon ve geziler sizi ve gergin yapınızı rahatlatabilir. Mutluluğu dışarıda aramayın.

Yay Burcu: Bugün üzerinizde hissedeceğini  rahat etkileşimlerle hayattan daha fazla keyif alacaksınız. Eğlenceli yönleriniz ön planda olacak ve kendiniz için para harcamaya yönelebilirsiniz. Sorumlulukla yaklaştığınız yakın çevre işlerinizi iyi organize etmeyi bu haftasonu unutmayın.

Oğlak Burcu: Bu Cumartesi,  ev ve aile hayatınızda farklı ve sıradışı bir gün geçirebilirsiniz.  Ev hayatınızda duygusal anlamda kendinizi şanslı göreceksiniz.. Ailenize karşı harcamalarınız yüksek olabilir, ihtiyaçlarınızdan daha çok gereksiz bir sürü ıvır zıvır almaya yatkın olacaksınız. 

Kova Burcu: Bugün, yakın çevrenizle beraber planlar yapabilirsiniz. Hızlı ve keyifli olacak bu planlar, farklı bir Cumartesi günü geçirtebilir. Kafanızdan geçen planları hayatınıza aktarmak kolay olacak. Beklentilerinizi  her konda düşük tuttuğunuz zaman kazanıyorsunuz.

Balık Burcu: Bugün,  parasal konular devreye girmeye başlıyor. Beklenmedik parasal getiriler ve kazançlar bu Cumartesi söz konusu olabilir. Hayatınıza yön verirken, küçük detayları gözden kaçırmayın ve enerjinizi dikkatli ve kontrollü kullanarak, gelecek planlarınızdaki ayarlamaları yapmaya çalışın.