Advertisement

Koç Burcu: Özellikle duygusal yaşantınızı etkileyecek kararlarda bir takım zorlanmalar oluşabilir. Arkadaşlarınızdan alacağınız kuvvetli destekle, önemli kararlarınızda yalnız kalmadığınızı görebilirsiniz. Parasal konularda harcamalarınız abartma huyunuz yüzünden artabilir.

Boğa Burcu: Daha esnek ve daha huzurlu bir gün sizleri bekliyor olacak. Sağlayacağınız bu denge, huzurunuzu arttıracak yalnız gün içinde iş alanlarınızda kendinizi yetersiz hissetmemeye özen gösterin. Hayatınıza dair alacağınız kararlarda abartı hareketlerden ve kararlardan uzak durun.

İkizler Burcu: Grupsal konularda belki de kalabalık ortamlarda oldukça keyifli bir zaman dilimi sizleri bekliyor olacak yalnız kolay para harcamaya meyilli olacaksınız. Hislerinizi abartmamaya ve onlara fazla anlamlar yüklememeye çalışın. Özel hayatınızı ihmal etmemeye çalışın.

Yengeç Burcu: İş konusunda stres ve gerilimleri bir kenara koymayı başarırsanız, bu pazarı daha etkili ve rahat geçirebilirsiniz.Yine gün içinde ailevi sorumluluklarınızda ve işlerinizde kendinizi ayarlamanız zor olabilir. Kendinizi yetersiz hissettirecek konulardan uzak durun.

Aslan Burcu: Bugün özel hayatınızda geleceğe yönelik yapılacak planlarda, karşı taraf kadar heyecanlı olacaksınız. İyimser yanlarınız yüksek olabilir, bu yüzden eşinizin ailesine veya toplum önündeki insanlara karşı altından kalkamayacağınız sözler vermemeye açlışın.

Başak Burcu: Bugün sadece kendi hayatınız ve işleriniz için değil, sevdiğiniz insanın işleri içinde koşturmalarınız olabilir.. Ortaklaşa para harcamalarınız, kendi gönlünüze göre hareket edememenize neden olabilir. Bir seyahat veya işten bahsederken gerçeklerden uzaklaşmamaya çalışın.

Terazi Burcu: Aşk hayatınız, özel ilişkileriniz konusunda yaşayacağınız bazı olaylar sizi zorlayabilir. Eşinize veya sevgilinize karşı anlayışı elden bırakmayın. Ortaklaşa para konularındaki sevindirici güzel haberler, para konusunda fütürsuz davranmanıza neden olabilir.

Akrep Burcu: Ailenize karşı yapacağınız işlerde ve sorumluluklarınız konusunda beklenmedik olayların hevesinizi kaçırmasına ve kendinizi kötü hissettirmesine izin vermeyin. Özel hayatınızda altından kalkamayacağınız sözler vermemeye çalışın.

Yay Burcu: Bugün, kendinizi daha rahat ifade edecek, kendinizde beğendiğiniz yönlere odaklanabileceksiniz. Harekete geçmeniz gereken konularda bu Pazar şevkiniz yüksek olacak, para harcamalarınız öne çıkabilir. Tutamayacağınız sözler altına girmekten kaçının.

Oğlak Burcu: Aile ve ev hayatınızda güzel gelişmeler yaşanacak ama siz yine de işiniz yüzünden bir takım tedirginlikler duymaya devam edebilirsiniz. Gün içinde, harcamaya, eğlenmeye ve keyif yapmaya hazır olacaksınız yalnız para konularında abartmamaya çalışın.

Kova Burcu: Bu Pazar, ev ve aile hayatınızda konuşmalarınızda abartıdan uzak durmalısınız. Tutamayacağınız sözler vermemeye çalışın. Gün içinde uzak akrabalarınızdan veya uzak yerlerden alacağınız haberler bu şanslı modunuzu zaman zaman düşürebilir. Yakın çevrenizle iletişim halinde olabilirsiniz.

Balık Burcu: Gün içinde bazı ödemelerin olması veya ortaya çıkacak ekstra para harcamaları kendinizi yetersiz hissetmenize ve harcamalarınız konusunda suçluluk duymanıza neden olabilir. Yakın çevrenizle yapacağınız planlarda altından kalkamayacağınız sözler vermemeye çalışın.