Advertisement

-Haftaya bakış

Haftaya ay boğa burcundayken başlangıç yapacağız. Genel olarak bu hafta para işlerimizin peşine düşebilir, bütçe ayarlamaları, para kazanımları ve kazançlarımızla ilgili konulara eğilebiliriz. Çarşamba günü, kadın, erkek ilişkilerimizde bir takım sürtüşmeler ve anlaşmazlıklar oluşabilir. Cuma günü itibarıyla neptün balık burcuna geçecek ve tam 14 yıl boyunca balık burcunda dolaşacak. Bu dönem içinde hayata, çevremize ve insanlara bakış açımız değişebilir. Daha iyimser, idealist, yardımsever, şefkatli ve fedakar olabiliriz. İlk olarak Şubat ayı doğumlu balıklar bu etkiyi üzerlerinde hissedecekler... Hepinize iyi haftalar..

Koç Burcu: Haftaya parasal konularınız aktif olarak başlayacaksınız. Maddi alanda yapılması gerekenler üzerine yoğunlaşabilirsiniz. İstekleriniz, beklentileriniz duygusal konularda ve iş alanlarınızda yoğun ve derin olacak. Özel hayatınızda sabah saatlerinde  sorunlar oluşabilir.

Boğa Burcu: Haftaya kendinize olan düşkünlüğünüz ve ilginiz yüksek olarak başlıyorsunuz. Alışveriş yapmak, kendi isteklerinize yönelmek gibi eğilimleriniz fazla olabilir. Bu arada bulunacağınız yerlerde dikkatleri çok kolay üzerinize çekeceksiniz.Uzak çevrenize karşı tutku ve istekle hareket edebilirsiniz.

İkizler Burcu: Bilinçaltınız aktif olabilir ve geçmişe bir özlem duyabilirsiniz. Kafanızda yarattıklarınız güçlü bir etkiye sahip olacak, o yüzden olumsuzluklar yerine daha olumlu noktalara odaklanmanız daha iyi olabilir. Yine bugün, etrafınızdaki insanlara yardım etmek ön planda olacak.

Yengeç Burcu: Arkadaş ortamlarınızda ve sosyal çevrenizde gözler sizin üzerinizde olabilir. Oldukça fazla dikkat çekebilirsiniz ama ilişkilerinizde sabit ve baskıcı yönlerinizin arkadaşlarınızı yönlendirmesine izin vermeyin. Ailenize karşı olan sorumluluklarınız sizi bunaltabilir.

Aslan Burcu: Haftaya iş ve kariyer alanlarınızla başlıyorsunuz .İş alanlarınızda bazı şeyleri gözden geçirirken veya sahip olduğunuz iş ilişkilerinizde kendi doğrunuz konusunda ısrarcı olabilirsiniz. Ortaklarınızla veya beraber iş yaptıklarınız insanlarla olan iletişiminize dikkat etmelisiniz.

Başak Burcu: Uzak çevrenize karşı tutku ve istekle hareket edebilirsiniz. Değişik insanlarla bir araya gelmek, tanışmak üzerinizde derin ve etkili deneyimler yaratabilir. Bir seyahatteyseniz, hayatı derinlemesine keşfetmekten mutluluk duyabilirsiniz. İşinizde duyacaklarınız tahminlerinizi yanıltabilir.

Terazi Burcu: Sevdiğiniz kişiye karşı kıskanç ve sahiplenici tavırlarınız, kendinizi bile hayrete düşürebilir. Yine ortaklaşa para konularında da gereksiz yere kuruntu ve endişelerden kaçınmalı, olayların keyifli yanlarına odaklanmalısınız. Bugün duygularınıza göre plan yapmamaya çalışın.

Akrep Burcu: Özel hayatınızda ve ikili ilişkilerinizde tutkularınızla davranmak isteyeceksiniz. Sevdiğiniz insanı sahiplenmek ve ona karşı derin duygular hissetmek ön planda olacak. Yalnız bu derin sevgiyle onu yönetmeye ve üzerinde baskı uygulamaya karşı dikkatli olmalısınız.

Yay Burcu: Haftaya iş, hizmet alanlarınız aktif olarak başlayacaksınız. Bugün iş yapmaktan keyif alacağınız gibi, gün içinde yeme, içme konularında abartmaya meyilli olabilirsiniz. Arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde dikkatli olmalı ve kendinizi her şeyden sorumlu hissetmemelisiniz.

Oğlak Burcu: Aşk hayatınızda veya varsa çocuklarınızla olan ilişkilerinizde yoğun ve derin etkiler sizi esir alabilir. Aşk hayatınızda sevginizi kuvvetli bir şekilde göstermek ve hissettirmek isteyebilirsiniz, sadece biraz yönlendirmeci ve sahiplenici olmamaya özen gösterin yeter.

Kova Burcu: Ailenize olan düşkünlüğünüz artacak. Evinizi güzelleştirmek için güçlü duygularla harekete geçebilirsiniz. Yine bugün aile büyüklerinizle bir arada olmak, vakit geçirmek yada uzaktaysanız seslerini duymak isteyeceksiniz. Bazı konularda fikir sürtüşmeleri yaşayabilirsiniz.

Balık Burcu: Yakın çevre iletişiminizde tutkulu ve derin yanlarınızı ön plana çıkartabilirsiniz. Yine de sevdikleriniz üzerinde baskı kurmamaya çalışın ve onları kendi isteklerinize göre yönlendirmeyin. Önemli iş görüşmeleri gündeme gelebilir. Aile içi konuşmalarınızda dikkatli olmalısınız.