Advertisement

-Ay bize neler fısıldıyor?

Bugün ve yarın Ay İkizler burcunda olacak. Üst solunum yollarımız uyarılıyor. İkizler Burcu astrolojide omuzları, kolları, elleri ve ciğerleri temsil eder. Ay bu burçta dolaşırken bu organlarımızı hassaslaştırdığından acil olmadıkça operasyonlardan bu tarihler arası kaçınmakta fayda var. Romatizma problemi olanlar dikkat etmeli ve problemli bölgeyi rüzgardan korumalıdırlar. Yeni insanlarla tanışmak ve bağlantı kurmak için harika bir iki gün. Kollektif zaman geçirmek, sosyal olmak, eğlenceli ortamlarda bulunmak, kısa seyahatler, konferans, seminer, tanıtımlar için bu tarihlerden yararlanın. Hızlı gelişmeler hayatımızda yer edebilir.

Koç Burcu: Bugün, iletişime dayalı alanlarınız aktif olmaya başlayacak.  Bu iki gün boyunca arkadaşlarınız ve çevrenizle iletişim halinde olabilir ve kısa vadeli planlar içerisine girebilirsiniz. Yine yakın çevreniz, akraba veya kardeşleriniz olan iletişiminiz bu iki gün boyunca devrede olabilir.

Boğa Burcu: Bugün, maddi konular devreye girmeye başlayacak. İş ortamlarınızdaki hareketlilik, maddi anlamda size güzel getiriler ve geri dönüşler sağlayabilir. Bu iki gün bir çok konuda kendinizi iyi hissedeceksiniz. Şartları lehinize çevireceğiniz bir kaç gün sizleri bekliyor.

İkizler Burcu: Bugün kendinizi rahat ifade etmeye başlayacaksınız. Kişisel istekleriniz ön planda olmaya başlayacak. Bir kaç gündür yaşadığınız zorlanmalar ve isteksizlikler geride kalmaya başlıyor. Gün içinde yapmanız gereken işler konusunda iyi koordine olacaksınız.

Yengeç Burcu: Bu bir iki gün boyunca  herşey biraz ağırlaşabilir. Canınız pek de bir şeyle uğraşmak istemeyecek. Geçmişi anmak, bazı karşılaştırmalar yapmak isteyebilirsiniz. Bu da hızlı bir işiniz varsa sizi yavaşlatabilir. Onun dışında araştırma isteyen işler için harika bir kaç gün var önünüzde...

Aslan Burcu: Bugün, sosyal ortamlarınız aktif olmaya başlıyor. Bulunacağınız sosyal ortamlarda dikkatli adımlar atmaya özen gösterin. Sevdiklerinizle ve arkadaşlarınızla ortak planlar yapacağınız bir gün geçirebilirsiniz. Grupsal işlerinizde şans sizden yana olacak.

Başak Burcu: Bugün, artık tamamen iş alanlarınıza kanalize olabilirsiniz. Daha çok çalışmak ve göz önünde olmaktan mutluluk duyabilirsiniz. Ayrıca bugün, iş alanlarınızda gayet olumlu etkiler altında olabilirsiniz. Özel hayatınızda heyecan sizi harekete geçirebilir.

Terazi Burcu: Bugün, dış ortamlar, işler veya seyahatler gündeme gelebilir. Aşk hayatınızdaki olumlu gelişmelerle, uzun vadeli seyahat veya tatil programlarına girebilirsiniz. Geçmişte tanıdınız bir insanla, yeni bir iş planı veya görüşmesi içine girebilirsiniz. Biraz silkelenin.

Akrep Burcu: Bugün, artık para konularını konuşmak ve gözden geçirmek zamanı olacak. Ortaklaşa para alanlarınıza yönelebilirsiniz. Evinize veya ailenize yönelik kararlar bugün güçlü ve mantıklı olabilir. Aşk hayatınızdaki hareketlilik size yaşam enerjisi verecek.

Yay Burcu: Bugün, özel hayatınıza odaklanabilirsiniz. Sevdiğiniz insanın isteklerine ve hayatına göre önceliklerinizi belirleyeceksiniz. Yakın çevrenizle veya iletişim halinde olacağınız insanlarla keyifli planlar içerisine girebilirsiniz. İş alanlarınızdaki sorunları kafanıza takmamaya çalışın.

Oğlak Burcu: Bugün , daha fazla yapmanız gerekenlere odaklanabilirsiniz. Kafanız iş konularında sistemli çalışacak ve aynı anda bir çok işi halletmeye çalışacaksınız. Maddi durumunuz sizi fazlasıyla ilgilendiriyor ama sıkıntıda değilsiniz. Şanslı etkileriniz çok yüksek.

Kova Burcu: Bugün aşk hayatınız öne çıkmaya başlayabilir. Çocuğunuz varsa onun hayatı önem kazanmaya başlayacak. Hayata ve olaylara aşkla ve keyifle bakmayı seveceksiniz. Eğlenceli ve hızlı bir kaç gece geçirebilirsiniz. Hayat planlarınızda olumlu bir süreçiçerisindesiniz.

Balık Burcu: Bugün, ev ve aile hayatlarınız öne çıkmaya başlayacak. İş alanlarınızın dışında kendi özel hayatınızın detaylarıyla daha fazla uğraşabilirsiniz. Ruh halinizi güçlendirmeli ve sizin dışınızda gelişen olayları çok fazla kafanıza takmamalısınız.