Advertisement

-Haftaya bakış

Haftaya ay kova etkisiyle başlangıç yapacağız. Duygusal olarak özgür, bireysel ve kendimize düşkün yanlarımız ön planda olabilir. Kalabalık grup veya insanlarla ilişkiler içerisine girmek isteyebiliriz. Çarşamba günü balık burcunda oluşan yeniay, yeni girişimlerimiz ve başlangıçlarımız adına bizi destekleyecek. Önemli başlangıçlarımızı bugün ve sonrasında yapmaya özen gösterelim. Perşembe günü, sinirli ve agresif tutumlarımız artabilir ama Cumartesi günü yeniden şanslı ve mutlu etkiler altına girmeye başlıyoruz.

Koç Burcu: Haftaya sosyal çevre alanlarınız devrede olarak başlayacaksınız. Bugün iş alanlarınızda, günlük hayatınızın dışına çıkmak, değişik ortam ve yerlerde bulunmak ve takılmak isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınız ve kendinizi yanlarında rahat hissettiğiniz insanlarla değişik planlar yapabilirsiniz.

Boğa Burcu: Haftaya iş ve kariyer alanlarınıza odaklanarak başlayabilirsiniz. Bugün, sosyal ortamlarınızda yardımsever yanlarınızla hareket edeceksiniz. Kafanıza gelen planları uygulamak için, iş ilişkilerinizde biraz daha açık olmanız gerekebilir. Paylaşımlarınızı arttırmalısınız.

İkizler Burcu: İş ortamlarınızda, ortaklaşa çalışma konularında veya ortaklaşa maddi durumunuzda ilginç ve sıradışı bir gün olabilir. İçinizden geldiği gibi davranacak ve değişimlerden keyif alacaksınız. Herşeyi anlayışla karşılayacağınız bir gün olabilir. Bu hafta gözler üzerinizde olacak.

Yengeç Burcu: Haftaya ortaklaşa para alanlarınız devrede olacak. Eşiniz veya sevdiğiniz insanla maddi konularda farklı bir iletişim içine girebilirsiniz. İş alanlarınızdaysa diğer insanların desteğini üzerinizde hissedeceksiniz. Seyahatlar, koşturmalar ve iş konuları aktif bir hafta olacak.

Aslan Burcu: Özel hayatınız, ikili ilişkiler veya ortaklı işleriniz devrede olarak haftaya başlıyor olacaksınız. Bu hafta şartlar başka insanların elinde olacak ve siz buna göre davranacaksınız.  İş alanlarınızda farklı ve değişik konu ve olaylara odaklanmayı isteyebilirsiniz. Değişimlere açık olun.

Başak Burcu: Haftaya iş alanlarınız aktif olarak başlıyorsunuz. Özel hayatınızda günlük yaşantınızdan farklı bir şekilde davranmak isteyebilirsiniz. Sizi sıkan konu ve insanlardan uzak duracak, ilişkinize yeni soluk getirecek aktivitelerde bulunmak isteyeceksiniz

Terazi Burcu: Bugün yapmanız  gereken işlerinize karşı fedakar ve başkalarını düşünen tutumlar geliştirebilirsiniz. Esneklik ve gerektiğinde plan değiştirme size çok şey kazandırabilir. Hayata aşkla bakacağınız bugün, özel yaşantınızdaki oluşumlar keyfinizi yerine getirecek.

Akrep Burcu: Eviniz, aileniz, düzeniniz sizin için önemli olarak haftaya giriş yapıyorsunuz. İşlerinizi evinizden halletmek isteyebilir veya evinizle ilgili işlerinizin üzerine düşebilirsiniz. Hayata karşı büyük bir yaratıcılıkla yaklaştığınız  bugünlerde herşey sizin lehinize oluşuyor.

Yay Burcu: Bugün yakın çevre veya iletişim gerektiren alan ve konular daha fazla gündeminizde olacak. Sevdiklerinizle aktiviteler yapabilir veya iletişime dayalı işlerinizde yaratıcılığınızı konuşturabilirsiniz. Eviniz veya ailenize karşı yardımsever etkilerinizin yüksek olacağı bir hafta olabilir.

Oğlak Burcu: Yakın çevrenizde iletişim halinde olacaklarınızla yardımsever ve anlayışlı olacağınız bir Pazartesi sizleri bekliyor. Neşenizi arttıracak kişilerle görüşmek öne çıkabilir, olumsuz hiç bi şey duymak ve dinlemek istemeyebilirsiniz. Yine bugün parasal konular kafanızı kurcalayabilir.

Kova Burcu: Bu hafta parasal konular çok fazla ön planda olacak ve siz yapacağınız işleri, parasal getirilerine göre değerlendirmek isteyeceksiniz. Yakın çevre iletişiminizin aktif olacağı bugünlerde sadece kafanıza göre davranmak niyetinde olabilirsiniz. Güzel gelişmeleriniz var.

Balık Burcu: Bugün güne adapte olmakta zorlansanızda hayatınızdaki bir çok şeyin sizin lehinize gerçekleştiğini görebilirsiniz. Gezmek, dolaşmak, hayatın keyfini çıkarmak etkili olabilir. Sizi sıkan veya hayatınızı monotonlaştıran insanlardan uzak durmalısınız. Parasal gelişmeler sizi mutlu edebilir.