Advertisement

-Başımıza neler gelecek?

Bugün 00:43’te balık burcunda oluşan yeniay, yeni girişimlerimiz ve başlangıçlarımız adına bizi destekleyecek. Yeniay zamanları atılacak olan adımlar uzun soluklu olacağından, önemli başlangıçlarımızı bugün ve sonrasında yapmaya özen gösterelim.Aşağıda hangi alanlarda bu yenilikleri yapmanız gerektiğini bulacaksınız. Yükselen burcunuzu okumayı ihmal etmeyin.

Koç Burcu: Bugün, oluşan yeniay, sizin bilinmeyen ve kadersel dediğimiz alanınızda gerçekleşecek. Bu ay yeni atılım ve planlarınız için mümkün olduğunca beklemeli, başınıza gelecek olaylardan birer anlam çıkarmalı, düzeltilmesi gereken ve değişmesi gereken amaçlarınızı gözden geçirmelisiniz.

Boğa Burcu: Bugün, sosyal çevre ve arkadaşlık evinizde bir yeni ay oluşacak. Yeni insanlarla tanışabilir, arkadaşlarınızla beraber önemli kararlar alabilir veya onların hayatındaki kararlara göre hareket etmek durumunda kalabilirsiniz. Yine bu dönem içerisinde yeni bir iş başvurusu, gönül rahatlığıyla yapabilirsiniz

İkizler Burcu: Kariyer evinizde oluşan yeniay, size bu alandaki yeni başlangıç ve oluşumları taşıyacak. İş değiştirme, yeni bir işe başlama veya kariyerinizle ilgili önemli gelişmeler, anlaşmalar ve bir takım işlerinizin ön plana çıkması görülebilir. Planlarınız konusunda değişiklikler yapmaktan korkmayın.

Yengeç Burcu: Bugünoluşan yeniay, işinizle, seyahat, eğitim, hukuk, medya ve ticaret alanlarınızdaki yeni oluşum ve başlangıçları hayatınıza taşıyabilir. Bu alandaki yeni başlangıç ve kararlarınızı bugün itibariyle vermeye çalışın. Yeni bir dönem geliyor ve  hazırlanmanız gerekecek.

Aslan Burcu: Bugün, ortaklaşa para alanlarınızda bir yeniay oluşacak. Sevdiğiniz insanın veya eşinizin para durumuyla ilgili yeni gelişmeler, kararlar ve başlangıçlar gündeme gelebilir. Parasal konularda önemli kararlarınızı ve anlaşmalarınızı bugünden sonra yapmaya özen gösterin.  

Başak Burcu: Bugün, evlilik ve ortaklı işler hanenizde oluşan yeniay bu konulardaki yeni karar ve başlangıçları hayatınıza taşıyabilir. Özellikle evlilikle ilgili alacağınız kararlar varsa bugün itibariyle 2 hafta boyunca güzel ve sağlam etkiler altında olacaksınız. Ortaklı işleriniz için harekete geçin.

Terazi Burcu: İş alanlarınızda yeniay oluşuyor. İş anlaşmalarınızı, başvurularınızı, görüşmelerinizi bu tarihten sonraki 15 gün içinde yapmak size başarı sağlayabilir. Yine bu dönem karşılaşacağınız bir teklif varsa içiniz rahat olsun, o iş uzun soluklu olacaktır.

Akrep Burcu: Bugün,  gerçekleşen yeniay en çok aşk hayatınızı ilgilendirecek. Bu tarihten sonra aşk hayatınızla ilgili yeni kararlar alabilir veya başlangıçlar yapabilirsiniz. Yine çocuklarınızla ilgili konular için bugünden sonraki günleri kullanmak daha yararlı olacak. Eğlencenin tadını çıkarın.

Yay Burcu: Bugün, evinizde veya aile ortamlarınızda bir yeniay yaşanacak. Bu tarihten sonra evinizle ilgili yeni düzenlemeleri ve kararları hayatınıza sokabilirsiniz. Ev alım, satım, kiralama gibi işlerinizi rahatlıkla halledebilir ya da ailenize ait kararlarınızı yürürlüğe koyabilirsiniz.

Oğlak Burcu: yeniay oluşacak ve sizin yakın çevre alanlarınızda etkili olacak. Bu tarih itibariyle, akraba veya kardeşlerinizin hayatıyla ilgili konularda yeni karar ve başlangıçlar gündeme gelebilir. Yada satışa, reklama veya pazarlamaya dayalı işlerinizde iş anlaşmalarınızı ve görüşmelerinizi halledebilirsiniz.

Kova Burcu: Para evinizde yeniay gerçekleşiyor. Maddi anlamda atılımlarınız varsa, ticaretle uğraşıyorsanız veya bir yer açacaksınız çok uygun bir dönem içine giriyorsunuz. Parayla ilgili her tür girişiminizi bugün itibariyle yapmaya özen gösterin. Bu ay sonuna kadar parasal alanlarınız yoğun olacak.

Balık Burcu: Bugün, kişisel alanınızda yeniay oluşuyor. Artık yeni atılımlar, başlangıçlar ve projeleri hayata sokmanın vakti geldi. Bugünden sonra 15 gün boyunca, her tür karar ve başlangıçlarınızı uygulayacağınız bir dönem içinde olacaksınız. Bu şanslı ve etkili dönemi iyi değerlendirin.