Advertisement

Koç Burcu: Bugün, parasal konularda şanslı etkiler altında olacaksınız. Değerinizi ve gerçekten ne istediğinizi biliyor olmanız işiniz kolaylaştıracak. Kendi istek ve arzularınıza yoğunlaşacağınız bugün, keyfinizi arttıracak aktiviteler içerisinde bulabilirsiniz kendinizi.

Boğa Burcu: Bugün, sosyal ortamlarınız ve arkadaşlıklarınızdan hayati kararlarınız açısından şanslı etkilere sahip olacaksınız. Bir arkadaşınız hayatınızı değiştirebilir veya size fazlasıyla yardımı dokunabilir. Sadece kendi düşüncelerinize yoğunlaşmayın.

İkizler Burcu: Bugün, beklenmedik etkilerle iş alanlarınızda şansınızın yüksek olduğunu farkedebilirsiniz. Arkadaşlarınızla, sosyal ortamlarda keyfinizi arttıracak aktiviteler içine girebilirsiniz. Ailenizin ve işinizin dışındaki alanlara yönelmek sizi rahatalatabilir.

Yengeç Burcu: Bugün, geleceğinize yönelik kararlarınızda arkadaşlarınız ve sosyal çevreniz size şans dağıtacak. Onlarla iletişim halinde olmaktan çekinmeyin ve daha çok sosyal paylaşım içine girmeye çalışın. İş alanlarınızda bu Cumartesi çalışıyorsanız keyfinize göre davranabilirsiniz.

Aslan Burcu: Bugün, kariyerinizdeki şansları, kendi hayatınızdaki dönüşümlere kanalize edebilir, oldukça şanslı etkiler altında olabilirsiniz. Farklı ortamlar ve yerler ilginizi çekecek ve kendinizi gün boyunca dışarı atmak isteyeceksiniz. Özgürlüğünüz dikkat çekici.

Başak Burcu: Bugün, eşiniz veya sevgilinizin hayatına şanslı etkiler yollayacaksınız veya tam tersi bir şekilde sizin ondan bir fayda görmeniz mümkün olacak. Ortaklaşa para alanlarında keyfinize göre davranmaya meyilli olabilirsiniz. Kendi isteklerinizi bugün çok önemsemeyin.

Terazi Burcu: Bugün, iş alanlarınızda diğer insanlar tarafından desteklendiğinizi anlayacak ve bu alanlarda önemli şanslar yakalayacaksınız. Özel hayatınızda keyifli, tembel etkiler altındasınız. Huzursuzluklarınızı dengelemeyi öğrendikçe rahatlayacaksınız.

Akrep Burcu: Bugün, aşk hayatınızda kendinizi mutlu ve şanslı hissedeceksiniz. İş alanlarınızda keyfiniz yerinde ama liderliğinizi ve baskınlığınızı biraz kontrol etmeniz gerekebilir. Arkadaşlarınız ve yapacaklarınız arasında mekik dokuyabilirsiniz.

Yay Burcu: Bugün, aileniz veya eviniz konusunda çok şanslı etkiler altında olacaksınız. Aşk hayatınızda sevdiğiniz kişiyle beraber yapacağınız planlar keyfinizi yerine getirebilir. İş mücadelelerinizi biraz geri planda tutmalı, haftasonlarını dinlemeye ayırmalısınız.

Oğlak Burcu: Bugün, aşk hayatınızdaki güzel oluşumlar, her tür işinize veya iletişiminize olumlu yansıyacak. Şansınızı iyi değerlendirin. Eviniz ve ailenizle beraber yapılacak planlar gün içinde keyfinizi arttırabilir, biraz kolay memnun olmayı öğrenmelisiniz.

Kova Burcu: Bugün, aile hayatınızda para konuşmalarınız artacak zira maddi konularda yakaladığınız fırsatları ailenizle paylaşıyor ve konuşuyor olacaksınız. Gün içinde yakın çevrenizle veya iletişim halinde olduğunuz insanlarla yapacağınız kısa vadeli planlar sizi keyfilendirebilir.

Balık Burcu: Bugün, yakın çevrenizdeki insanların hayatınızı olumlu anlamda desteklediğini ve size yeni şans kapılarını açtığını görebilirsiniz. Maddi konularda harcamaya ve hırsınızı alışverişten çıkarmaya yatkın olabilirsiniz. Kimseyi umursamayın ve bugünü kendinize ayırın.