Advertisement

Koç Burcu: Bugün sahip olduğunuz değerler, malınız ve eşyalarınız sizin için önemli olacak. Kolaylıkla paylaşım içinde bulunamayabilirsiniz. Kafanızın bu alanda yoğun olması hesabınızı bilmenize ve yaptığınız işlerde hakkınızı aramanıza neden olabilir. Keyifli bir Pazar geçireceksiniz.

Boğa Burcu: Rahatlamaya ve paylaşıma ihtiyacınız var. Bugün kendi ihtiyaçlarınız ve istekleriniz ön planda olurken, vereceğiniz kararlarda abartıdan uzak durmalısınız. Temiz havada bulunmak, alışveriş yapmak ihtiyacınız yüksek olabilir. Akşam saatlerinde keyfiniz yerinde olacak.

İkizler Burcu: Çevrenizdekiler sizdeki bu içe dönüşün neden olduğunu merak edebilirler. Ne kadar kalabalık olursa olsun en çok kendinizle kalmaya ihtiyacınız var. Çözemediğiniz konularda mantığınızı göz ardı ederek duygusal davranabilirsiniz. Hızlı bir hafta için bugün dinlenmelisiniz.

Yengeç Burcu: Bugün tanışacağınız ve bir araya geleceğiniz insanlar üzerinde etkiniz iyi olacak. Beraber iş yapmayı düşünebilir, ortaklı hareket etmeye karar verebilirsiniz. Arkadaşlarınıza karşı keyifli yaklaşımlarınız sizinle daha çok vakit geçirmek istemelerine neden olabilir.

Aslan Burcu: Bugün söyledikleriniz ve konuştuklarınız ön planda olacak. İnsanları etkilemeyi iyi becereceksiniz. Gün içinde bir çok konuyu aynı anda idare edebilirsiniz. İş alanlarınızda güzel tekliflerle karşılaşmış olmanız daha huzurlu bir Pazar geçirmenize neden olabilir.

Başak Burcu: Dış ortamlarda keyifle hareket edeceğiniz ve içinizdeki yaratıcılığı ortaya dökeceğiniz bir gün yaşayacaksınız. Sizi tanımayan insanların ilgisini çekiyorsunuz. Enerjinizi doğru kullanırsanız önemli şanslar kapıda olabilir. Beklenmedik olaylara açık olun.

Terazi Burcu: Ortaklaşa elde edilen gelir ve harcamalarınızda keyfinize göre hareket edeceğiniz,  başkaların kaynaklarından yararlanacağınız bir gün olacak. Özellikle sevdiğiniz insanla yapacağınız alışverişlerde abartmaktan bu Pazar uzak durmalısınız. Sevdiğiniz insanla tutkulu bir beraberlik sizi bekliyor.

Akrep Burcu: Duygusal konulara kendinizi kaptırmaya meyillisiniz ve bugün  özel hayatınıza oldukça keyifli etkilerle yaklaşacaksınız. Böyle yaklaşmak, ilişkinize yeni boyut getirebilir. İş alanlarınızdaki ani ve beklenmedik olayları kafanıza takmamalı, bu Pazar biraz dinlenmelisiniz.

Yay Burcu: Günlük hayatınızda yapılması gerekenler konusunda bu Pazar ağır ve keyifle hareket etmeniz mümkün. Planlarınız kafanızdaki uzun vadeli planlarla çakışmasa da siz şimdi ki zamana odaklanmaya çalışın. Gün içinde yeme, içme olaylarını abartabilirsiniz.

Oğlak Burcu: Aşk hayatınızda keyifli ve tutkulu yönleriniz bugün ön planda olabilir. Sevdiğiniz insanla oldukça romantik etkilere sahip bir haftasonu geçirebilirsiniz. Çocuğunuz varsa onlarla olan ilişkilerinizde güzel olacak. Yaratıcılıkla ilgili işleriniz devreye giriyor.

Kova Burcu: Bugün eviniz veya ailenizle uğraşmanız, ailenizle beraber hareket etme isteğiniz fazla olacak. Evinizi ilgilendiren konularda tadilar, tamirat, düzenlemeler gündeme gelebilir. Hızlı iletişim trafiğinizi bu Pazar yavaşlatma ihtiyacınız gün içinde yüksek olacak.

Balık Burcu: Hızlı iletişim ve hareketlilik bu Pazar  etkili olabilir. Yakın çevrenizle olan ilişkilerinizde daha fazla beraber vakit geçirmek söz konusu olabilir. İnsanlara karşı anlayışlı ve sevgi dolu yaklaşımlarınız onlardan gelecek yeni teklifleri hayatınıza taşıyabilir. Keyfiniz oldukça yerinde.