Advertisement

Koç Burcu: Bugün, ailenize veya evinizle ilgili konulara yönelebilirsiniz. Canınız çok önemli işlerle uğraşmak istemeyebilir. Ailenizle anlaşmakta zorlansanız bile, iş alanlarınızda harekete geçmekte zorlanmayacaksınız. Enerjinizi ve egonuzu kontrol edin.

Boğa Burcu: Bugün, yakın çevrenizle olan iletişiminiz hızlanabilir veya iletişime dayalı işleriniz üzerine eğilebilirsiniz. İş alanlarınızda perde arkasında dönen olaylar sizi sinirlendirebilir. Diğer bütün herkesi karşınıza almadan önce planlarınızı iyi kurmalısınız.

İkizler Burcu: Bugün maddi konularla, ödeme veya tahsilatla uğraşabilirsiniz. Mantığınız ve duygularınız farklı şeyler söyleyecek. Özellikle gruplara ve bir çok insana dayalı işiniz varsa bugün karşıt tepkiler görebilir, size meydan okunuyormuş hissine kapılabilirsiniz.

Yengeç Burcu: Bugün, iş alanlarınız ve kişisel istekleriniz arasında bocalayabilirsiniz. Enerjiniz gün içinde yüksek olacak. İsteklerinizle, gerçekleştirmek istedikleriniz arasında gidip gelebilirsiniz. Özel hayatınızda, zorlanmalar yaşayabilirsiniz.

Aslan Burcu: Bugün güne başlamakta ve istediklerinizi gerçekleştirmekte zorlanabilirsiniz. İş ortamlarınızda fikir ayrılıkları ve güç çekişmeleri ortaya çıkabilir. İşinizi yaparken nelerin değişmesi gerektiğini farkederek harekete geçmelisiniz. Sizi yoracak planlardan uzak durun.

Başak Burcu:, sosyal çevre alanlarınız devreye girmeye başlayacak. Bir davetten diğerine koşturmalarınız artabilir. Aşk hayatınızda egonuza meydan okunuyor hissine kapılmanız mümkün. Ne kadar sinirlenirseniz sinirlenin sevdiğiniz insana ve kendinize acımasız davranmayın.

Terazi Burcu:, iş ve kariyer alanlarınız yoğun olabilir. Daha fazla göz önünde olacaksınız. İş alanlarınızda halledilmesi gerekenler konusunda başarılısınız. Özel hayatınızda oluşan enerjileri hayatınızı olumlu yönde değiştirmek için kullanın, güç çekişmeleri ve sorunlar için değil.

Akrep Burcu: Bugün, dış ortamlar, seyahat, eğitim, ticaret veya medya alanlarınız aktif olmaya başlayacak. Vaktinizi daha çok dış ortamlarda geçirebilirsiniz. Yakın çevre iletişiminizdeki duraksamalar, iş alanlarınızda bazı zorlanmaları hayatınıza taşıyabilir.

Yay Burcu: Bugüne, ortaklaşa para gider veya gelirleriyle uğraşarak başlayabilirsiniz. Parasal konularda değişmesi gerekenler üzerine yoğunlaşmanız yararınıza olacak. Sanata veya yaratıcılığa dayalı işlerinizde bazı güç çekişmelerine hazır olmanız gerekebilir.

Oğlak Burcu: Bugün, sevdiğiniz insanın hayatı daha fazla ön planda olacak. Ortaklaşa iş konularınıza bu iki gün yoğunlaşabilirsiniz. Aile hayatınıza veya evinize yönelik konularda bir takım konularda öfkelenmelere açık olabilirsiniz. Yüksek akan enerjinizi başarmak istediğiniz alanlara kaydırın.

Kova Burcu: Bugün, kafanız iş konularıyla veya yapmanız gerekenlerle meşgul olabilir. İletişiminizde ve yakın çevre alanlarınızda tek başınıza hareket etmektense, grup enerjilerine ve insanlarla birlikte hareket etmeye özen gösterin. İç gözlemlerinizin arttığı bir sürece giriyorsunuz.

Balık Burcu: Bugün, aşk hayatınız devreye girebilir. Bu iki gün boyunca eğlenceli aktiviteler içinde yer alabilirsiniz. Sosyal ortamlarda tek başınıza başarmak istediğiniz işlerle, grupsal işleriniz arasında maddi yönden fikir ayrılıkları oluşabilir.