Advertisement

Koç Burcu: Bugün, uzaktaki akrabalarınızdan haberler alabilirsiniz. Yine bugün itibarıyla ortaklaşa para alanlarınızda bazı şeyleri gözden geçirmek, tahlil etmek için uygun bir döneme giriş yapıyorsunuz. Eşinizin veya sevdiğiniz insanın parasal durumunda bir takım geri çekilmeler oluşabilir.

Boğa Burcu: Kendi paranızdan daha çok sevdiğiniz insanla veya hayatınızı paylaştığınız kişiyle parasal planlarınız etkili olabilir. Bugün itibarıyla, özel ilişkilerinizde, evlilik hayatınızda etkinizi ve gücünüzü gözden geçirmek adına uygun bir zaman dilimine gireceksiniz.

İkizler Burcu: Sevdiğiniz insanın hayatıyla ilgili konular bugün devrede olacak, beraber planlar yapacaksınız.Bugün itibarıyla , iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda bazı konuları gözden geçirmek için uygun bir döneme giriş yapacaksınız. Bu alanlarda bazı gecikmeler veya yavaşlamalar görülebilir.

Yengeç Burcu: Bugün, çalışmaktan korkmayacak, bir çok işinizi halletmeye çalışacaksınız. Bugün itibarıyla, aşk ve çocuk evinizin yöneticisi plüton gerilemeye başlıyor. Bu konularda bazı şeyleri gözden geçirmek, farketmek adına uygun bir dönem olabilir.

Aslan Burcu: Çocuğunuz varsa onunla vakit geçirmek veya onun hayatına yönelik harekete geçmek söz konusu olabilir. Bugün itibarıyla ev ve aile hayatınızda, davranış ve alışkanlıklarınız üzerinde yeni düzenlemeler yapmak için uygun bir döneme giriş yapacaksınız.

Başak Burcu: Bugün, işleriniz sürerken, ailevi konularınızda ön planda olabilir. Bugün itibarıyla yakın çevrenizin hayatında, satış, pazarlama, reklam işlerinizde bazı şeyleri gözden geçirmek adına uygun bir döneme giriş yapıyor olacaksınız. Aşk hayatınızda da bir takım yavaşlamalara açık olabilirsiniz.

Terazi Burcu: Kısa yolculuklarınızı, kısa vadeli planlarınızı devreye sokabilirsiniz. Bugün itibarıyla, maddi konularda, paraya dayalı işlerinizde ve aile hayatınızda yeniden yapılandırma için bazı şeyleri gözden geçireceğiniz bir döneme giriş yapacaksınız.

Akrep Burcu: Paraya dayalı işleriniz ön planda olabilir. Bugün itibarıyla kişisel hayatınızla ilgili konularda kararlarınızı yeniden gözden geçirmek için uygun bir döneme girebilirsiniz. Aynı şekilde iletişime dayalı konular ve yakın çevre hayatınızda bu etkiden nasibini alabilir.

Yay Burcu: Gün içinde istediğiniz alanlara yönelmek daha rahat olabilir. Yaratıcılığa dayalı işleriniz için şanslı etkiler altında olacaksınız.Bugün ve sonrası , geçmiş konu ve olaylar, paraya dayalı alanlarınızda yeni düzenlemeler yapmak adına uygun bir döneme giriyorsunuz.

Oğlak Burcu: Gün içinde isteksizliğiniz yüksek olabilir. Önemli işlerinizi bu gün halletmeye çalışmayın. Bugün itibarıyla, sosyal çevreniz veya arkadaşlıklarınız konusunda, bazı olayları gözden geçirmek, değiştirmek ve yapılandırmak için uygun bir döneme giriş yapıyorsunuz.

Kova Burcu: Bugün genel olarak sosyal olacak, arkadaşlarınızla planlar yapacaksınız. . Bugün itibarıyla, kariyer ve iş alanlarınızda bazı yavaşlamalar ve geri çekilmeler oluşabilir. Bu dönemi iş hayatınızı ve planlarınızı yeniden yapılandırmak adına kullanmalısınız.

Balık Burcu: Bugün, kendinizi iş konusunda ortaya koyacaksınız. Bugün itibarıyla, yabancı ortaklı işler, seyahat, eğitim alanlarınızda bazı şeyleri yeniden yapılandırmak adına uygun bir döneme giriş yapacaksınız. Yaşayacağınız sorunlara değişmesi gerekenler gözüyle bakmanız size çok şey kazandırabilir.