Advertisement

Koç Burcu: Haftaya biraz geri planda durarak ve isteksiz başlamanız mümkün. Bugün geçmişle karşılaştırmalarınız fazla olabilir. Özel hayatınızda veya ortaklı işlerinizde bazı engeller ve sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Girişim veya planlarınızın desteklenmediğini düşünebilirsiniz.

Boğa Burcu: Haftaya sosyal ortamlarınız veya kalabalık gruplarla olan işleriniz ön planda olarak başlıyorsunuz. Arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde yardımseverlik ve anlayışınız fazla olabilir. İş ve hizmet alanlarınızda yaşayacağınız bazı sorunlar, moralinizi çabuk aşağıya çekebilir.

İkizler Burcu: Haftaya iş ve kariyer alanlarınızdaki iş yoğunluklarınızla başlayabilirsiniz. İşinizee yaklaşımınız bu Pazartesi hayalperest ve gerçekçi olmayabilir. Sosyal çevreniz, aşk hayatınız veya arkadaş ilişkilerinizde bazı zorlanmalarınız oluşabilir.

Yengeç Burcu: Haftaya dış ortamlar, eğitim, seyahat işleriniz ve uzak akrabalarınızla olan ilişkileriniz devrede olarak başlayacaksınız. Tanımadığınız ortamlarda üzerinize gereğinden fazla sorumluluk almamaya çalışın. İş hayatınızdaki önemli girişimlerin ve işlerinizin engellendiğini düşünebilirsiniz.

Aslan Burcu: Bu Pazartesi ortaklaşa para konularınız devrede olacak, banka ödemeleri, vergi, faiz gibi işleriniz varsa gerçekçi olmaya özen gösterin. Ortaya koyduğunuz fikirlerin başkaları tarafından engellendiğine şahit olabilirsiniz. İş alanlarınızda bazı sorunlar oluşabilir.

Başak Burcu: Haftaya özel hayatınız ve ilişkileriniz devrede olarak başlıyorsunuz. Fedakar ve yardımsever davranışlarınız ön planda olabilir. Maddi konularda bazı işlerinizde sorunlar oluşabilir. Maddi sorumluluklarınızın, ortaklaşa para alanlarınıza olumsuz yansımasına izin vermemelisiniz.

Terazi Burcu: Haftaya iş ve hizmet alanlarınızdaki çalışmalarınızla başlıyorsunuz. Bugün gereğinden fazla bir şekilde bir çok alana yayılabilir ve işlerinizi toplamakta zorlanabilirsiniz. Özel hayatınızda veya ortaklı işlerinizde bir takım sorunlar ve engeller sizi bekliyor.

Akrep Burcu: Haftaya yaratıcılık veya sanatla ilgili işleriniz ya da aşk hayatınız devrede olarak giriş yapacaksınız. Bugün canınız önemli işlerinizle ilgilenmek istemeyebilir. Yine de iş alanlarınızda beklenmedik durumlar ve sonuçlarla karşılaşabilme ihtimaline karşı hazırlıklı olmalısınız.

Yay Burcu: Haftaya ev ve aile ortamlarınız ve bu gibi konularınız aktif olarak başlıyorsunuz. İş alanlarınızdaki mücadelelerinizde gerçekçilikten uzaklaşmamaya özen gösterin. Aşk hayatınızda ve sosyal çevre ortamlarınızda bazı sorunlar veya olaylarla karşılaşmanız mümkün.

Oğlak Burcu: Haftaya yakın çevre konularınız veya iletişime dayalı işleriniz devrede olarak başlayacaksınız. Düşüncelerinizi ortaya koyarken sinirli tavırlar sergilememeye özen göstermelisiniz. Aile hayatınız, iş alanlarınızda oluşacak bazı konu ve olaylar yüzünden sorunlu olabilir.

Kova Burcu: Haftaya parasal konularla merhaba diyeceksiniz. Maddi konularda önemli işleriniz varsa biraz sinirle hareket etmeniz mümkün. Yakın çevre girişimlerinizin, daha uzakta bulunan insanlar tarafından desteklenmediğine veya engellendiğine şahit olabilirsiniz.

Balık Burcu: Bu Pazartesi şartlar sizin lehinizde olacak. Yalnız daha rahat ve tembel hareket etmeye meyillisiniz. Özel hayatınızda hemen tepki vermemek ve olaylara soğukkanlı yaklaşmak doğru olabilir. Maddi konularda bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Dikkatli adımlar atın.