Advertisement

Koç Burcu: Bugün, iş ve hizmet alanlarınızda hırslı ve istekli tavırlarınız ön planda olabilir. Yaptığınız işlerin karşılığını fazlasıyla alacağınız bir gün olacak. Yakın çevrenizle bir arada olmaktan ve iletişim içine girmekten mutlu olacak, kısa vadeli planlardan zevk alacaksınız.

Boğa Burcu: Bugün, aşk hayatınızda ve yaratıcılığa dayalı işlerinizde kendinizi rahatlıkla ortaya koyabileceksiniz. Bu alanlarda harekete geçmek ve istediklerinizi yapmak kolay olacak. Hırslı ve ısrarcı yanınızla aşk hayatınızda ve maddi konularda şanslı bir gün olabilir.

İkizler Burcu: Bugün, içinizdeki değişim gücünü, ev ve aile konularınıza yönlendirebilir, eviniz ve sevdikleriniz için kolayca harekete geçebilirsiniz. Yaşayacağınız olaylar karşısında kendinizi şanslı hissedeceksiniz. Gün içinde kendi istekleriniz devrede olabilir.

Yengeç Burcu: Bugün, arkadaşlarınızla yapacağınız işlerde hırslı ve yapıcı yanlarınız devrede olacak. Sizinle iletişim halinde olacak olan insanları iyi organize edecek ve işlerinizi kolay halledeceksiniz. Bütün bu hareketliliğe rağmen yalnızlıkta hoşunuza gidebilir.

Aslan Burcu: Bugün, iş hayatınızda yaptıklarınızın karşılığını konuşacağınız veya elde edeceğiniz bir gün olabilir. Hırslı ama yapıcı yanlarınızla harekete geçebilir ve verdiğiniz kararları uygulayabilirsiniz.Arkadaşlarınızla olan ilişkileriniz devrede olacak.

Başak Burcu: Bugün, geleceğinize yönelik adım atmak istediğiniz konularda hızlı ve etkili kararlar verebilir ve bu kararları rahatlıkla uygulayabilirsiniz. Yapıcı hırsınız ve iş şevkiniz sizi harekete geçirecek. İş ve kariyer hayatınızda iyi ilişkiler içinde olacaksınız.

Terazi Burcu: Bugün, iç dinamikleriniz size yol gösterecek. Bir çok işinizi yapabilir ve başka insanlara yardım etmekten keyif alabilirsiniz. Yaratıcı ve hırslı yönleriniz yapacağınız işlerin peşini bırakmamanıza neden olabilir. Uzak akrabalarınızdan güzel haberler duyabilirsiniz.

Akrep Burcu: Bugün, sosyal ve arkadaş ortamlarınızda, sevdiğiniz insanla beraber rahat hareket edeceksiniz. Yine ortaklı işleriniz konusunda da yaratıcı ve hırslı yanlarınızla kolay ilişkiler sizi bekliyor.Arkadaşlarınızdan ilişkinize dair destekler alabilirsiniz.

Yay Burcu: Bugün, kariyerinizde önemli iş görüşmeleri gündeme gelebilir veya siz kendiniz işleriniz için hırslı ve yapıcı yanlarınızla harekete geçebilirsiniz. Temkinli hareket etmek ve koşulları sabitlemek size çok şey kazandırabilir. Acelecilikten uzak durun.

Oğlak Burcu: Yaratıcılığa dayalı işlerinizde, diğer inanlardan göreceğiniz anlayış ve destek tam olabilir. Ya da sevdiğiniz insanla uzun zamandır düşündüğünüz ve gerçekleştiremediğiniz hayalleriniz ve planlarınız için harekete geçebilirsiniz.

Kova Burcu: Bugün, ailenize yapacağınız parasal destekleriniz devreye girebilir. Eğer bir ev alım, satım veya kiralama işiniz varsa bugün tam da buna uygun olacak ve siz istediğiniz şartları kolay yaratabileceksiniz. Keyfiniz ve aşk hayatınız gün içinde sizi mutlu edebilir.

Balık Burcu: Bugün, özel hayatınıza dair alacağınız kararları yakın çevrenizle paylaşma isteğiniz yüksek olabilir. İletişime dayalı işler veya ortaklaşa çalışmalar için uygun bir gün olacak. Gün içinde eviniz veya ailenize gereken özeni göstermeyi ihmal etmeyin.