Advertisement

Koç Burcu: Aşk hayatınızda veya çocuklarınızla ilgili konularla haftaya giriş yapıyorsunuz. Özel hayatınızda sorumluluklarınızı bilerek hareket edeceksiniz. Maddi konularda kendinizi iyi hissediyor olmanız, bu bir kaç gün alışverişlerinizde aşırı harcamalara neden olabilir.

Boğa Burcu: Haftaya ev ve aile alanlarınız aktif olarak başlıyorsunuz. Evinizde vaktinizi harcama isteğiniz, iş hayatınızda bazı zorlanmaları beraberinde getirebilir. Yine de yapmanız gerekenler konusunda sorumluluklarınızı bilerek hareket edeceksiniz. Düşündükleriniz gerçekleşiyor.

İkizler Burcu: Haftaya iletişim alanlarınız aktif bir şekilde başlayacaksınız. Kendinizi ortaya koyacağınız alanlarda sorumluluklarınızla hareket etmek size kazandırabilir. İş ve iletişim alanlarınız fazlasıyla aktif olacak ve canınız bir şey yapmak istemese bile yapmak durumunda kalabilirsiniz.

Yengeç Burcu: Sosyal çevrenizin fazlasıyla aktif olduğu bu dönemde, maddi konularda kendinizi güvende hissetme ihtiyacınız çok yüksek. Aktif iş alanlarınızı arkadaş çevrenize kaydırabilirsiniz. Özel hayatınızda anlayışınız tam olacak ve ailenize karşı sorumluluklarınızı bilerek hareket edeceksiniz.

Aslan Burcu: Haftaya şartlar lehinizde olarak başlıyorsunuz. Duygusal yönünüz bugün ağır basabilir ve siz sadece kendi isteklerinizin ve arzularınızın peşinden gitmeyi tercih edebilirsiniz. İş alanlarınızda iyimser tavırlarınız, hiçbir şeyin yanlış olamayacağı gibi bir hisse kapılmanıza neden olabilir.

Başak Burcu: Bugün genel olarak geri planda durmayı tercih edebilirsiniz. Kafanızda çözümleyemediğiniz bir çok problem var. Yabancı ortam ve yerlerdeki insanlarla anlayışınız bugün tutmayabilir. Maddi konularda sorumluluklarınızı biliyorsunuz.

Terazi Burcu: Bugün sosyal çevre ve arkadaşlık alanlarınız devrede olacak. Sevdiğiniz ve uzun zamandır görmediğiniz arkadaşlarınızla hasret giderebilirsiniz. Hayata karşı aldığınız ve yüklendiğiniz sorumluluklarınız sonucunda geleceğinizi garanti altına almış bulunuyorsunuz.

Akrep Burcu: Haftaya özel hayatınız veya ortaklaşa işlerinize odaklanarak başlayabilirsiniz. Özel hayatınızda karşı tarafa anlayışla yaklaşmanız gerekecek. İş alanlarınızda bugün şartlar sizden yana olabilir, sorumluluklarınızı göz ardı etmeden ilerlemek bugün işinize yarayacak.

Yay Burcu: Bugün uzak ortamlar ve yabancı yerlerde daha fazla vaktinizi harcayabilirsiniz. Geleceğinize dair olumlu ve güzel hayalleriniz var ve hepsini gerçekleştirmek istiyorsunuz. İş alanlarınızda sizinle aynı fikirde olmayanlara karşı anlayışınızı koruyun.

Oğlak Burcu: Bugün ortaklaşa para alanlarınız devrede olacak. Banka ödemeleri, bütçe planlamaları vaktinizin çoğunu alabilir. Parasal konularda biraz duygusal davranmaya meyillisiniz. İşinize ve kariyerinize yönelik sorumluluklarınızda insanların desteği arkanızda olacak.

Kova Burcu: Bugün özel hayatınız aktif olacak ve bu birkaç gün boyunca sevdiğiniz insanın şartlarına veya hayat koşullarına göre hareket edeceksiniz. Gelecek planlarınız devrede olacak. Ailenize karşı aynı sabrı ve anlayışı göstermekte zorlanıyorsunuz, biraz dikkat.

Balık Burcu: Bugün iş yapacağınız alanlarda duygusal yapınız ön planda olabilir. Özellikle iletişim halinde bulunacağınız insanlarla kısa vadeli planlar oluşabilir. Ortaklaşa para alanlarınızda karşınıza çıkan işler ve verdiğiniz hizmetle sorunların üstesinden gelebilirsiniz.