Advertisement

-Ay bize neler fısıldıyor?

Bugün, yarın, pazar günü öğlene kadar Ay Kova Burcunda dolaşacak. Dolaşım sistemimiz uyarılıyor. Beslenmede yağ günleri olduğundan, bedenimiz bugünlerde yağlı yiyecekler tüketme ihtiyacı hissedebilir. Ev işlerinde evi havalandırmak, temizlik yapmak, cam silmek uzun süreli etki sağlayacaktır. Ayrıca evcil hayvanların yaşam alanlarını temizlemek, elektronik ve teknolojik aletlerin temizlik ve bakımını yapmak olumludur. Yeni insanlarla tanışmak, kaynaşmak, arkadaşlıklar edinmek, sosyal olmak, kendimizi dışarı atmak, gezmek ve paylaşmak, iş görüşmelerinde kendimizi rahat ifade etmek ve iyi intiba bırakmak için harika günler.

Koç Burcu: Bugün , sosyal çevre ve arkadaşlık alanlarınız aktifleşiyor. Maddi konularda şanslı ve mutlu bir haftasonu geçireceksiniz. Bulunacağınız ortamlarda hayata esnek yaklaşımınız, size keyifli zamanlar geçirtebilir. Kendinizle ilgili yeni kararlar almak isteyeceksiniz.

Boğa Burcu: Bugün iş alanlarınız yoğun olabilir. İş ve kariyer alanlarınızda kendinize has bakış açınızı devreye sokarsanız, çevrenizden daha fazla destekler görürsünüz. Maddi konularda kazanımlarınız artarken, diğer yandan harcamalara da meyillisiniz.

İkizler Burcu:  Bugün yabancı ortamlar veya yerler, seyahatler veya eğitim konuları hayatınızın merkezine yerleşebilir. Grup veya organizasyona dayalı işleriniz için şanslı etkiler altında olacaksınız.Önemli planlarınızı gözünüzde büyütmeden harekete geçmeye çalışın.

Yengeç Burcu: Bugün, ortaklaşa para konularınız devrede olurken, haftasonu arkadaş ortamlarınızda, sosyal çevre alanlarınızda oldukça şanslı ve iyimser etkilere sahip olacaksınız. Göz önünde olacağınız yerlerde, para harcama isteğiniz bugün yüksek olacak.

Aslan Burcu: Bugün, özel hayatınıza veya ilişkilerinize dair konular daha fazla ön planda olabilir. Bir çok işinizi dışarıda halletmeye meyilli olacaksınız. İş alanlarınızda ortaklarınız veya beraber çalıştığınız insanlarla olan iletişiminize dikkat edin.

Başak Burcu: Bugün  yapılması gerekenler ön plana çıkarken, iş veya seyahate yönelik alanlarınızda bazı fikir ayrılıkları söz konusu olabilir. İş konularına farklı bakış açınızı ortaya çıkaracaksınız. Hayatınızın bu kadar hızlı akması, bazı kararlarınızı hızlandırabilir.

Terazi Burcu: Bugün, aşk hayatınız devreye girmeye başlıyor. Tutkularınız ve sahip olma isteğiniz  sevdiğiniz kişiyle fikir ayrılıkları yaşamanıza neden olabilir. Hayatınızdaki krizleri iyi yönettiğiniz bu dönem, kolay kolay canınızı kimse sıkamaz.

Akrep Burcu: Bugün, ev ve aile hayatınız önem kazanmaya başlayacak. Ailenizle beraber yapacağınız planlar  devreye girerken, düzeninizle ilgili konularda sevdiğiniz insanla aynı fikirde olmayabilirsiniz. Hareketli bir dönem olmasına rağmen bugün dinlenmeye vakit ayırmalısınız.

Yay Burcu: Bugün, yakın çevre alanlarınız aktif olmaya başlayacak. İletişiminiz hızlanıyor. İş alanlarınızda bazı anlaşmazlıklar yaşamaya yatkın olabilirsiniz. Özel hayatınızda ilişkilerinizden istediğiniz sonuçları alabilirsiniz. Aşkta esnekliğiniz yüksek olabilir.

Oğlak Burcu: Bugün, ağırlıklı olarak parasal konular ön plana geçmeye başlayacak. Maddi konularda bazı fikirlerinizi ortaya koymakta zorlanabilirsiniz. Önemli tahminlerden gün içinde kaçının.Aile hayatınızda duygularınız esnek olacak.

Kova Burcu: Sizi zorlayan birkaç günün ardından, artık tam anlamıyla hareketlenmeye başlıyorsunuz. Bugün tamamen istekleriniz ve arzularınız doğrultusunda hareket edebilirsiniz. Yakın çevrenizden alacağınız destekle, kısa vadeli planlarınız devreye girebilir.

Balık Burcu: Hareketli bir kaç günün ardından bugün, biraz isteksiz olabilirsiniz. Bu bir kaç gün boyunca geçmiş konu ve olaylar sizi daha fazla etkileyecek. Maddi konularda haftanın bu son iş günü esnek olmanız işinize yarayabilir. Ailenizle ilişkileriniz iyi bir seyirde.