Advertisement

-Ay bize neler fısıldıyor?

Ay, bugün ve yarın öğlene kadar İkizler burcunda olacak. Üst solunum yollarımız uyarılıyor. İkizler Burcu astrolojide omuzları, kolları, elleri ve ciğerleri temsil eder. Ay bu burçta dolaşırken bu organlarımızı hassaslaştırdığından acil olmadıkça operasyonlardan bu tarihler arası kaçınmakta fayda var. Romatizma problemi olanlar dikkat etmeli ve problemli bölgeyi rüzgardan korumalıdırlar. Beslenmede yağ günleri olduğundan, bedenimiz bugünlerde yağlı yiyecekler tüketme ihtiyacı hissedebilir. Yeni insanlarla tanışmak ve bağlantı kurmak için harika bir iki gün. Kollektif zaman geçirmek, sosyal olmak, eğlenceli ortamlarda bulunmak, kısa seyahatler, konferans, seminer, tanıtımlar için bu tarihlerden yararlanın.

Koç Burcu: Bugün, maddi konularda oldukça iyimser ve şanslı etkilere sahip olacaksınız. Bu alanlarınızda önemli konuşmalar ve gelişmeler yaşayabilirsiniz yalnız resmin bütününü gözden keçırmadan ve çok abartmadan davranmaya özen göstermelisiniz.

Boğa Burcu: Bugün, hayatınıza yön vermeniz gereken konularda oldukça iyimser ve keyifli konuşmalar veya görüşmeler gündeme gelebilir. Kendinizi çok iyi hissedeceksiniz yalnız hayatınıza dair tutamayacağınız büyük sözler altına girmemeye çalışın.

İkizler Burcu: Bugün, yardımseverliğiniz fazla olacak. Kafanızdaki planların genişlediğine ve büyüdüğüne şahit olabilirsiniz. Yaratıcılığa dayalı işleriniz içinde oldukça şanslı bir gün geçirebilirsiniz. Çevrenizden beklenmedik güzel ve destekleyici etkiler almanız mümkün.

Yengeç Burcu: Bugün, sosyal çevre veya arkadaş ortamlarınızda konuşmalarınızla iyimser bir tavır içinde olacaksınız. Organizasyona dayalı işleriniz varsa güzel sonuçlar alabilirsiniz. Geleceğinize dair konuşma veya görüşmelerinizde resmin bütününü gözden kaçırmayın .

Aslan Burcu: Bugün iş ve kariyer hayatınızda oldukça şanslı etkiler altında olacaksınız. Kariyerinize yönelik konuşma ve görüşmelerinizin büyüdüğüne veya geliştiğine şahit olabilirsiniz yalnız vereceğiniz sözler yapacaklarınızdan büyük olmasın, buna özen gösterin.

Başak Burcu: Bugün, seyahat veya eğitim alanlarınızda oldukça şanslı etkiler altında olacaksınız. Yine tanımadığınız yer ve ortamlarda duyacaklarınız ya da yapacağınız önemli görüşmeler keyfinizi yerine getirebilir. Aşırı iyimserlikle hareket ederken tutamayacağınız sözler altına girmekten kaçının.

Terazi Burcu: Bugün, ortaklaşa para alanlarınızda oldukça şanslı etkiler altındasınız. Eşinizin veya sevdiğiniz insanın parasal konularıyla ilgili gelişmeler sizi de mutlu edecek. Elinize bir para geçerse, abartıdan uzak durarak hareket etmeye çalışın.

Akrep Burcu: Bugün, özel hayatınızda veya ikili ilişkilerinizde oldukça şanslı etkiler  altında olacaksınız. Bu alanda konuşma ve görüşmeleriniz artabilir, gelişebilir veya büyüyebilir. Özel konularda sevdiğiniz insanın veya kendinizin vereceği sözlerin çok abartılı olmamasına gayret edin.

Yay Burcu: Bugün, iş ve hizmet alanlarınızda oldukça şanslı etkiler altında olacaksınız. Bir iş görüşmesi, konuşulan bir projenin büyümesi ve gelişmesi gibi durumlar altındasınız. Vereceğiniz sözlerin boyunuzdan büyük olmamasına özen göstermeniz yerinde olacaktır.

Oğlak Burcu: Bugün, aşk hayatınızda olumlu etkiler altında olacaksınız. Sevdiğiniz insana söyleyecekleriniz çok abartılı olmasın, sonra verdiğiniz sözlerin ne kadar büyük sözler olduğunu farkedebilirsiniz. Yaratıcılığa dayalı işlerinizde konuşmalarınız ve görüşmeleriniz hızlanabilir.

Kova Burcu: Bugün, ev ve aile alanlarınızda güzel etkiler altında olacaksınız. Bir emlak, ev alım, satım işinizde istediğiniz türden gelişmeler yaşanabilir ya da ailenizle yapacağınız konuşmalarda onlarla ne kadar mutlu olduğunuzu dile getirebilirsiniz.

Balık Burcu: Bugün, yakın çevre ilişkilerinizde olumlu etkiler altında olacaksınız. Yine satış, reklam, pazarlama veya iletişime dayalı işlerinizde gelişmeleriniz yüksek olabilir. Siz bu işlerden biriyle uğraşıyorsanız bugün abartıdan uzak durun, resmin bütününe odaklanın.