Advertisement

-Başımıza neler gelecek?

Bir kaç gündür etkili olan venüs- uranüs sekstiliyle, oldukça heyecanlı ve farklı ilişkiler içine girmemiz mümkün gözüküyor. Ayrıca bugün kafamız hızlı çalışacak, düşüncelerimiz için harekete geçmek önemli olabilir. İş alanlarımızda kendimizi ve isteklerimizi rahatça ortaya koyabiliriz.

Koç Burcu: Bugün aile hayatınızda yapmanız gerekenler için kolaylıkla harekete geçebilir, hızlı ve çabuk davranarak işlerinizi halledebilirsiniz. Kafanız ailevi konularda yararlı ve hızlı çalışacak. Hayatın daha eğlenceli ve pozitif yanlarıyla ilgilenmek isteyeceksiniz.

Boğa Burcu: Bugün yaratıcılığa, satışa, Borsaya, sanata dayalı işleriniz varsa kafanız iyi ve hızlı çalışacak, sorunlarınızın çözümü için harekete geçebilirsiniz. Ayrıca tüm hafta boyunca beklenmedik yerlerden parasal konularla ilgili olarak şanslar elde edebilirsiniz.

İkizler Burcu: Bugün, bir ev ödemesi, kiralama, satın alma gibi işlemleriniz devreye girebilir.Ya da ailenize yapmanız gereken para yardımlarınız için harekete geçebilirsiniz. Gün içinde iletişiminiz çok aktif olacak, yakın çevre konularınız devreye girmeye başlıyor.

Yengeç Burcu: Bugün , yakın çevrenizle olan iletişime dayalı konularda hızlı, hareketli ve çözüme yönelik hareket edeceksiniz. Hırslı ve iş bitirici yanlarınız insanlar tarafından olumlu algılanacak. Maddi konularda beklenmedik yerlerden şanslarınız olabilir.

Aslan Burcu: Bugün, kafanızda yapacağınız planları, para hayatınız için harekete geçirebilirsiniz. Planla hareket etmek bir kaç gün boyunca size kazandırabilir. Sosyal çevrenizden alacağınız güzel enerjilerle, kişisel isteklerinizi yerine getirebilirsiniz.

Başak Burcu: Bugün, arkadaşlarınızla yaptığınız planlar varsa, onlarla güzel bir gün geçirebilirsiniz. Ya da geleceğinize yönelik işleriniz için kafanız hızlı çalışacak, onları devreye sokmaya çalışın. Her ne kadar bazı şeyleri yapmakta zorlansanız ve isteksiz olsanız bile şansınız sizi rahat bırakmayacak.

Terazi Burcu: Bugün, iş hayatınızdaki düşünceleriniz ve amaçlarınız için dolaylı yollardan harekete geçebilirsiniz. Sosyal ortamlarınızda, arkadaş meclislerinizde kendinizi daha rahat ortaya koyabilirsiniz. Sevdiğiniz insanla farklı planlar daha fazla ilginizi çekiyor.

Akrep Burcu: Bugün, aklınızdaki düşünceleri, fikirleri, arkadaş ortamlarınızda hızlı ve etkili bir şekilde ortaya koyabilirsiniz. Grupsal çalışmalarınız daha hızlı ilerleyecek. İş hayatınızda kendinizi güçlü bir şekilde ortaya koymak isteyeceksiniz. Değişimlere açıksınız.

Yay Burcu: Bugün, iş alanlarınızda hızlı ve etkili davranacaksınız. Kafanız parasal konulara yönelik olaylarda çözümcü çalışacak. İş konularında şanslı bir gün olabilir. Sizi az tanıyan insanların yanında güçlü kimliğinizi ortaya çıkarabilirsiniz. Aşkta heyecanlı günler.

Oğlak Burcu: Bugün, sevdiğiniz kişiyle seyahat planlarınızı yapmak, seyahate çıkmak ya da bu alanlarda düzenlemelerde bulunmak için gayet olumlu bir gün. Yine eğitim, medya ya da seyahate dayalı işleriniz varsa bugünden faydalanın. Ortaklaşa para konularında esnekliğiniz yüksek olacak.

Kova Burcu: Bugün, iş alanlarınızda parasal olarak istediğiniz desteği göreceksiniz. Yine kafanızdaki plan ve projeleri hayatınıza geçirebilirsiniz. Özel hayatınızda sevdiğiniz inssanla değişik ve sıradan bir gün geçirebilirsiniz. Yaptığınız işlerde farkınızı ortaya koymanın vakti geldi.

Balık Burcu: Bugün, özel hayatınızdan ve sevdiklerinizle yapacağınız konuşmalardan istediğiniz tür çözümler üretebileceksiniz. Kafanız hızlı çalışacak ve enerjinizi rahatlıkla ortaya koyabilirsiniz. İş alanlarınızdaysa, bazı esneklikler göstermeniz işinize daha çok yarayabilir.