Advertisement

Bugün Doğanlar

Bugün doğduysanız; kültürlü, dikkatli, ciddi, çekici ve bağımsız bir insansınız. Konsantrasyonunuz yüksek ama hayatı daha az ciddiye alırsanız daha rahat edersiniz. Girişken ve cana yakın tavırlarınızla iş hayatınızda kolay başarı yaklayacaksınız. Müzik, sanat ve seyahat sizi rahatlatan konular. Bu sene, kadersel olaylar hayatınızın merkezinde olabilir. Kazanımlarınız iyi olacak.

Başımıza Neler Gelecek?

Bugün venüs ikizler burcunda düzeliyor. Tam 40 gündür, sorun yaşadığımız ve özel ilişkilerimizde zorlandığımız konular geride kalmaya başlayacak. Bu 40 günlük süreçte yaptığımız seçimlerin yaşadığımız olayların sonuçlarını görmeye başlayacağız. Şartların değiştiğine tanık olabiliriz. Sabah saatlerinden akşam saat 22:32’ye kadar ay boşlukta olacağından önemli işlerimizi başka bir gün yapmakta fayda olabilir.

Koç Burcu: Tam 40 gündür yakın çevre ilişkilerinizde, akraba, komşu, kardeş konularında size bazı sorunlar yaşatan venüs bugün itibarıyla düzelmeye başlıyor. Bu alanlarda önemli kararlar verdiyseniz şartların değiştiğine şahit olabilirsiniz. Evlilik ve para alanlarınızda da rahatlamalar yaşayacaksınız.
Boğa Burcu: 40 gün boyunca parasal konularda, ticaret işlerinizde, sahip olduğunuz mallar alanınızda bazı sorunlar ve aksilikler yaşadıysanız bu bugün itibarıyla venüs düzelmeye başlayacak ve siz bu alanlarda rahatlamalar yaşayacaksınız.
İkizler Burcu: Hayatınızla ilgili konularda bazı sorunlar yaşadıysanız, aşk hayatınızda veya çocuklarınızla ilgili konularda fikir ayrılıkları gündeme geldiyse artık rahatlıyorsunuz. Zira tam 40 gündür sizin burcunuzda gerileyen venüs bugün itibarıyla düzelmeye başlıyor.
Yengeç Burcu: Yaklaşık 40 günden beri gerileyen venüs bu Perşembe itibarıyla düzelmeye başlıyor. Bu gerileme esnasında, arkadaş ve sosyal ortam ilişkileriniz, ev ve aile hayatınızda da bazı hayalkırıklıkları ve sorunlar yaşamış olabilirsiniz. Ama artık hepsi geride kalmaya başlayacak.
Aslan Burcu: Tam 40 gün boyunca yakın çevre ilişkilerinizde, satış, reklam, pazarlama veya yayıncılık alanlarınızda, iş ve kariyer hayatınızda bazı zorlanmalar yaşamış olabilirsiniz. Arkadaş ve sosyal ortamlarınızda gerileyen venüs, bugün itibarıyla düzelmeye başlıyor.
Başak Burcu: Tam 40 gündür iş ve kariyer alanlarınızdaki ilişkilerinizde ve hizmetlerinizde bazı sorunlar ve hayalkırıklıkları yaşadıysanız bugün itibarıyla artık bu sorunlar geride kalmaya başlayacak. Bu tarih sonrası artık bu alanlarınızda rahatlamalar yaşayacaksınız.
Terazi Burcu: Dış ortamlara dayalı işler, uzaktaki akrabalar, seyahat, eğitim, medya, ticaret, hukuk alanlarınızda 40 gündür bazı sorun ve problemler yaşıyorsanız artık bu sorunların bugün itibarıyla geride kaldığını görmeye başlayacaksınız. Görüntünüz ve sağlığınız düzeliyor.
Akrep Burcu: Tam 40 gündür ortaklaşa para alanlarınızda, eşinizin veya sevgilinizin parasal durumunda bazı geri çekilmeler veya sorunlarla karşılaştıysanız bugün itibarıyla bu sorunların geride kalmaya başlayacak. Özel hayatınızdaki zorlanmalarda artık düzelecek.
Yay Burcu: Venüs sizin evlilik ve ikili ilişkiler evinizde tam 40 gündür geriliyordu. Bugün itibarıyla artık venüs düzeliyor. Özel hayatınızda, arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde, iş ve hizmet alanlarınızda, sağlığınızda zorlandığınız olaylar geride kalmaya başlayacak.
Oğlak Burcu: Venüs sizin iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda tam 40 gündür geriliyordu, bu alanlarınızda bazı sorunlar veya hayalkırıklıkları gündeme gelmiş olabilir. Bugün itibarıyla artık bu alanlarınızda rahatlamalar yaşayacaksınız, bazı olayların nedenini göreceksiniz.
Kova Burcu: Çocuklarınızla ilgili konular, aşk hayatınız ve yaratıcılığa dayalı işlerinizde bir takım zorlanmalar yaşadıysanız artık bu konuların düzelmeye başladığına şahit olacaksınız. Ayrıca ev ve aile hayatınız, dış ortamlarınız, seyahat, eğitim, hukuk alanlarınızda rahatlamaya başlayacak.
Balık Burcu: Tam 40 gündür, ailevi konularda bazı sorunlar, çözülmemiş meseleler yaşamış olabilirsiniz. Ayrıca yakın çevre ilişkileriniz, ortaklaşa para alanlarınızda venüsün gerilemesinden nasibini almış olabilir. İşte tüm bu sorunlar ve anlaşmazlıklar artık geride kalmaya başlayacak.