Advertisement

Bugün Doğanlar:

Bugün doğduysanız; duygusal, dost canlısı, sempatik bir insansınız. Yaptığınız hatalardan dersler çıkarmasını öğrenmelisiniz. Deniz yolculukları ve seyahatleri fazlasıyla ilginizi çeker. Uzun yolculuklardan fayda sağlayabilirsiniz. Özel hayatınızda başarılı girişimleriniz olacak. Bu sene, iş alanlarınızda şanslı etkiler altındasınız. Bekarsanız, evlilik gündeme gelebilir.

Ay Bize Neler Fısıldıyor?

Bugün, Ay Yay Burcunda olacak. Sırt ve siyatik ağrıları, varis ağrıları bugün azabilir. Ev işlerinde temizlik ve tamirat için çok uygun. Beslenmede Protein günleri olduğundan , protein ağırlıklı beslenmek vücudumuza iyi gelecek. Bacak bölgesine yüklenmeden dolaşmak, gezinmek ve sportif faaliyetlerde bulunmak gerekecek. Isınmadan spor yapmaya kalkmayın. Fikir alışverişleri, felsefe, seyahat, bilgi ve beceri isteyen her iş için uygun bir Pazar.

Koç Burcu:  Bugün duygularınızda özgürlük hissiyle hareket deceksiniz. Siz olayları üstelemedikçe, önemli açılımlarınız sizi destekleyecek, sevdiğiniz insan size nasıl davranması gerektiğini bugün biliyor olacak. İş hayatınızda da olayları biraz hafife alsanız sizden mutlusu olmayacak.
Boğa Burcu: Bu Pazar, ortaklaşa para harcamalarınızda özgür ve rahat davranabilirsiniz. Ne kadar zorlanırsanız zorlanın, hayat sizi her şartta koruyor ve arkanızda. Zorlandığınız alanları geride bırakmanın, kendinize ve hayatınıza inanmanın tam zamanı.
İkizler Burcu: Özel hayatınıza odaklı bir Pazar geçirebilirsiniz. Sorumluluklarınızı bilerek, hareket etmek sizin diğer insanlar arasından sıyrılmanızı sağlıyor ama yine de sevdiğiniz kişiyle bugün bazı konularda uyuşmazlıklar yaşayabilirsiniz.
Yengeç Burcu: Bu Pazar tamamlamanız gerekenler konusunda rahat ve özgür hissedebilir, paylaşımcı yönlerinizi ön plana çıkarabilirsiniz. Başkalarına gösterdiğiniz sabrı ve anlayışı kendi ailenize de yöneltmeli, verdiğiniz sözlerinizi tutmalısınız.
Aslan Burcu: Bugün  silkelenerek ve olayların eğlenceli yönlerine odaklanarak hareket etmek isteyeceksiniz. İletişimde olduğunuz insanlar sizinle bir arada olmaktan keyif alacaklar. Bu Pazar  geleceğinize duyduğunuz güvenle kendinizi iyi hissedeceksiniz.
Başak Burcu: Hayatınızda hızlı gelişmeler var ama siz bu hızlılığa istediğiniz gibi yetişemiyorsunuz. Bugün bir çok planınızı telefonla veya evinizden halletmeye çalışabilirsiniz. Tamamıyla kendinize yönelik yaşıyor olmanız, etrafınızdakileri anlamanızı zorlaştırıyor.
Terazi Burcu: Özel hayatınızda sevdiğiniz insanın sizi duygusal anlamda beslediğini görecek, sevineceksiniz. Ortaklaşa yapılan her iş sizi bir üst basamağa taşıyacak, o yüzden tek başınıza hareket etmek yerine sevdiklerinizden destek ve yardım almalısınız.
Akrep Burcu: Bugün bir şeylere sahip olmak, satın almak veya paranızın hesabını yapmak, kendinizi güvende hissettirebilir. İş hayatınızda desteklendiğinizi görmek, kuşkularınızı rahat dağıtmanıza neden olacak. Siz değişmeye istekli oldukça herşeyin daha rahat şekillendiğini görüyorsunuz.
Yay Burcu: Bugün alacağınız haberlerle aşk hayatınızda mutlu ve keyifli bir gün geçireceksiniz. Kendinizi bir kuş kadar özgür hissedebilirsiniz. Sizi sıkan ve önünüzü tıkayan insanlardan uzak durmalı, enerjinizi sizi daha yukarılara taşıyacak insanlara harcamalısınız.
Oğlak Burcu: Bugün duygularınızı göz ardı edebilir, kararlarınızda mantığınızdan yardım alabilirsiniz. Özel hayatınızda sanki bir şeylerin olmasını bekliyor gibisiniz ama hareket etmekten ve adım atmaktan da korkuyorsunuz. Biraz daha cesaretli olun.
Kova Burcu: Gireceğiniz ortamlardan, ekstra fayda ve yarar sağlayacağınız bir gün içindesiniz. Geleceğinizi düşünerek atacağınız adımlar, sorumluluklarınızı bilerek hareket etmenize neden oluyor. Maddi konulardaki değişimlere kolaylıkla ayak uydurmanız, sizi zorluklardan koruyacak.
Balık Burcu: Bugün kendinizi her fırsatta işinizde göstermek isteyeceksiniz. Rahat ve özgür tavırlarınız insanların sizi daha rahat benimsemesine yol açıyor. Maddi konularda ve hayatınızın bir çok alanında bugün desteğiniz tam olacak. Şansınızı değerlendirmekten ve ön planda olmaktan korkmayın.