Advertisement

Koç Burcu: Bugün, aile hayatınızda, iş alanlarınızdan kaynaklı olarak sorunlar yaşayabilirsiniz. İş alanlarınızdaki baskıların özel hayatınızı etkilemesine izin vermemelisiniz. Aile konularınızda bazı kısıtlamalar sizi bunaltabilir. Biraz daha esnek davranmaya çalışmalısınız.

Boğa Burcu: Bugün, yakın çevrenizle olan iletişiminizde beklenmeyene açık olmanız gerekecek. Kafanızda büyütttüğünüz olayların sizi etkilemesine izin vermemelisiniz. Düşüncelerinizde kolay ikna olmayacaksınız, bu da sizi en çok yakın çevre ilişkilerinizde zorlayabilir.

İkizler Burcu: Bugün, parasal konularda zorlanmalarınız oluşabilir. Yine sosyal ortamlarda parasal anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Maddi konularda yaşayacağınız sorunları kendinize çok fazla dert etmemeyi öğrenmelisiniz zira hayat sizi destekliyor olacak.

Yengeç Burcu: Bugün, özel hayatınızda bazı sürtüşmeler ortaya çıkabilir. Bu aralar kendi hayatınıza düşkünlüğünüz, sevdiğiniz insanın sizi yönlendirmesine neden olabilir. İş alanlarınızda patronlarınız veya üstlerinizle olan ilişkilerinizde esnek olmaya özen göstermelisiniz.

Aslan Burcu: Bu cumartesi, iş veya sağlık alanlarınız sizi bazı konularda zorlayabilir. İş hayatınızdaki bazı yönlendirmeleri sindirmekte güçlük çekebilirsiniz. Özellikle seyahatteyseniz ya da uzak ortamlardaysanız, bu zorlanmaları daha fazla hissedebilirsiniz.

Başak Burcu: Bugün, sosyal ortamlarda arkadaşlarınızla veya sevdiğiniz insanla anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Ya da sevdiğiniz kişinin bazı yönlendirmeleri canınızı sıkabilir. Para alışverişleriniz varsa dikkatli adımlar atmak işinize yarayabilir.

Terazi Burcu: Bu Cumartesi, çalışıyorsanız iş alanlarınızda bazı zorlanmalarınız oluşabilir. Özel hayatınızda da dikkatli adımlar atmalı, sevdiğiniz kişiyle kalabalık yer ve ortamlarda gereksiz sürtüşmelerden kaçınmalısınız. Diplomasiyi elden bırakmayın.

Akrep Burcu: Bugün, bir seyahat veya iş konusunda kafanız karışık olabilir bu alanlarda bazı zorlanmalar yaşayabilirsiniz. İş seyahatlerinizde dikkatli olmanız gerekecek. Unutmayın öfkeyle kalkan zararla oturur, daha az tepki vermeyi kendinize düstur edinin.

Yay Burcu: Bugün, ortaklaşa para konularında sevdiğiniz insanla bazı anlaşmazlıklarınız olabilir. Aşk hayatınızda yaşayacağınız olumsuzluklar karşısında çabuk tepki vermeye müsait olacaksınız. Duygularınızı saklayarak tepki vermek yerine dobralığınızı koruyun.

Oğlak Burcu: Bugün, özel hayatınızda bazı sürtüşmeler yaşayabilirsiniz. Sevdiğiniz insanı kendi hayatınıza göre yönlendirme isteğiniz yoğun olabilir. Ev ve aile hayatınızda esnek olamamaktan kaynaklı olarak bazı sorunlar yaşasanız bile sosyal ortamlar kendinizi iyi hissettirtecek.

Kova Burcu: Bugün, iş hayatınızda iletişim halinde olacağınız insanlarla anlaşmakta zorlanabilirsiniz. İş hayatınızda yolunda gitmeyen konular su üstüne çıkabilir. Böyle bir şey yaşadığınızda hıncınızı yakın çevrenizde bulunan insanlardan çıkarmamaya özen gösterin.

Balık Burcu: Bugün, aşk hayatınızda sevdiğiniz insanla toplum içinde ve sosyal alanlarınızda anlaşmazlıklar yaşamaya müsaitsiniz. Çevrenizin yönlendirmelerine açık bir gün yaşayabilirsiniz. Parasal konularda harcamalarınıza dikkat etmeniz gerekebilir.