Advertisement

Bugün Doğanlar:

Bugün doğduysanız; mutlu, anlayışlı, zeki, orijinal, insanları seven bir insansınız. Sosyal çevreniz çok geniş ve herkesle arkadaş olmayı iyi beceriyorsunuz. Enerjinizi doğru kullanmalı, hayal gücünüzü çalıştıracak ortamlarda bulunmalısınız. Bu sene, hayatınızda yeni başlangıçlar ve kararlar gündeme gelebilir. İsyankar ve koparıcı etkilerden uzak durun.

Başımıza Neler Gelecek:

Bugün sabah saat 07:24’te  yengeç burcunda bir yeniay gerçekleşiyor. Gerek işlerimizde, gerekse özel hayatımızda yeni başlangıçlar ve kararlar gündeme gelebilir. Ayrıca bu yeniayda beklenmedik olaylara açık olmamız gerekecek. İsyankar enerjiler, patlayıcı etkiler ilişkilerimizde ve hayatımızda zorlanmamıza neden olabilir. Bizi sınırlayan etkilerden uzaklaşma isteğimiz yüksek olacak.

Koç Burcu: Ev ve aile alanlarınızda oluşan yeniay, bu alanlarda yeni kararlarınızı hayatınıza taşıyabilir. ailevi kararlarınızı bu tarihten sonra vermeye özen gösterin. Yine bugün, özel hayatınızda patlayıcı etkileraltında olabilirsiniz. Sevdiğiniz insanla olan ilişkilerinizde aşırı tepkiler vermekten kaçının.

Boğa Burcu: Yakın çevre ilişkilerinizde yeni kararlarınızı bu dönem sonrası yapmanız faydalı olabilir. Yalnız bugün, iş alanlarınızda sizi sınırlayacak kişi ve olaylardan kaçma isteğiniz yüksek olabilir. İş alanlarınızda beklenmedik oluşumlar karşısında sağlığınızı zorlayacak tepkilerden kaçınmalısınız.

İkizler Burcu: Yeniay, sizin para evinizde gerçekleşecek. Paraya dayalı tüm işleriniz için bu tarih ve sonrası harekete geçebilirsiniz. Yine bugün, aşk hayatınızda veya sosyal ortamlarınızda koparıcı ve isyankar etkilere karşı dikkatli adımlar atmalısınız.

Yengeç Burcu: Yeniay, girişimleriniz ve atlımlarınız için size yol gösterebilir. Hayatınızla ilgili konularda önemli kararlar oluşurken, kariyer ve aile hayatınızda siniriniz tepenizde olacak. İlişkilerinizde bozulmalar yaşayabilirsiniz.

Aslan Burcu: Yeniay, sizin kadersel alanlarınızı etkileyecek. Bu 15 gün boyunca beklenmeyen etkilere açık olacaksınız. Önemli kararlardan ve başlangıçlardan sakının lütfen. Yine bugün yakın çevreniz ve uzak çevreniz arasında isyankar ve patlayıcı etkilere karşı hazırlıklı olmalısınız.

Başak Burcu: Yeniay, sosyal çevre alanlarınızı etkileyecek. Yeni gireceğiniz çevreler, yeni tanışacağınız insanlar size yeni işlerin kapısını aralayabilir. Yine bugün, parasal konularda isyankar ve patlayıcı etkiler altında olacaksınız. Alacak, verecek dengenizi iyi oturtmaya çalışın.

Terazi Burcu: Bu yeniay, iş ve kariyer alanlarınızda önemli başlangıçları ayağınıza getirebilir. İş alanlarınıza bu kadar odaklıyken bugün, özel hayatınıza dikkat etmeniz gerekecek. Sevdiğiniz insanın davranışları sonucunda isyankar tavırlar sergileyebilirsiniz ya da sizin tavırlarınız onun hoşuna gitmeyebilir.

Akrep Burcu: Yeniay, sizin seyahat, eğitim, hukuk, ticaret alanlarınızda gerçekleşecek. Bu dönem sonrası seyahate dayalı işlerinizde artış görülebilir. Yine bugün, beklenmedik sürtüşmeler ve isyankar tepkilere karşı hazırlıklı olmalısınız. Sağlığınızı zorlayacak oluşumlardan uzak durun.

Yay Burcu:  Bu tarih ve sonrası sevdiğiniz insanın veya ortağınızın parasal alanlarında yeni konular gündeme gelebilir. Yine bugün, özel hayatınızda, bazı sorunlar yaşamaya meyilli olacaksınız. İsyankar etkiler özellikle sosyal ortamlarda devreye girebilir.

Oğlak Burcu: Bu yeniay, özel hayatınız, ortaklı işleriniz ve evlilik alanlarınızı etkileyecek. Sevdiğiniz insanla beraber alacağınız kararlar, bu tarih sonrası uzun vadeli olabilir.Yine bugün, iş ve aile alanlarınızda sizi sınırlayan engellerden uzaklaşma isteğiniz yüksek olabilir. İsyankar etkilerden uzak durmaya çalışın.

Kova Burcu: Bugün sabah saatlerinde oluşan yeniay, iş ve hizmet alanlarınızda hızlı bir dönemi işaret edecek. Yine bu 15 günlük süreçte sağlığınızla, alışkanlıklarınızla ilgili konular gündeminizde olabilir.

Balık Burcu: Yeniay, aşk hayatınızda yeni karar ve başlangıçları devreye sokacak. Yine yaratıcılığa veya sanata dayalı işleriniz için uygun bir 15 gününüz var. Yalnız bugün, parasal konularda bazı isyankar tavırlarınız ön plana çıkabilir. Para alışverişlerinizde önemli bir borç altına girmeyin.