Advertisement

Bugün Doğanlar:

Bugün doğduysanız; sevimli, yürekli, cömert, sevecen bir insansınız. Başladığınız işi bitirmeye çalışın ve sizi gerçeklerden alıkoyacak oluşumlardan uzak durun. Karşı cinsin ilgisini üzerinize rahatlıkla çekiyorsunuz. Bu sene, oldukça şanslı bir yıl olacak. Diğer insanlardan beklediğiniz desteği rahatlıkla alacaksınız.

Aslan Burcu:

Bugün güneş aslan burcuna geçiyor, artık sizin döneminiz başlıyor sevgili aslanlar… Birkaç haftadan beri üzerinize yerleşmiş olan miskinlik ve isteksizlik geride kalmaya başlayacak. Artık kendinizden emin olacaksınız. Bu süreç içerisinde kişisel istekleriniz önem kazanmaya başlayacak.

24-25 - 31 temmuz sosyal çevrenizden, arkadaşlarınızdan geleceğiniz ve hayatınız adına olumlu etkilerle hareket edeceğiniz şanslı günleriniz. Bozulan ilişkilerinizi tamir etmek ve kalıcı sonuçlar almak için 31 temmuzdan faydalanın.

Ağustos ayında kendinizi ve planlarınızı tam anlamıyla ortaya koyabilirsiniz. Arkadaşlarınızdan veya sosyal çevrenizdeki insanlardan yeni iş teklifleri gündeme gelebilir. Yeni insanlar size yeni kapılar aralayabilir.

08 ağustosta düzelen merkür kendinizi daha rahat ifade etmenize neden olacak. Yalnız bu tarih sonrası kariyeriniz adına daha yavaş hareket edebilirsiniz.

15 ağustos ve civarı bir kaç gün boyunca yakın çevreniz, akraba veya kardeşlerinizin hayatında bir takım zorlanmalar, sorunlar görülebilir. İletişime dayalı işleriniz varsa bu bir kaç gün enerjiniz engellenmiş gibi hissedebilirsiniz.

17 ağustostaki yeniay sizin için yeni ve güzel bir dönemi müjdeliyor. Her tür girişimleriniz için bu dönem harekete geçebilirsiniz. İletişim halinde olacağınız insanlar ve yakın çevreniz her tür konuda size destek veriyor olacaklar.

22 ağustos itibarıyla ilgi alanlarınız bir ay boyunca parasal konulara kaymaya başlayacak. Başlattığınız girişimlerin karşılığını almak için harekete geçebilirsiniz. Her tür ticari ve paraya dayalı işler için uygun bir süreç olacak.

23 ağustos itibarıyla artık enerjinizi ev ve aile hayatınıza harcamaya başlıyorsunuz. Evinizin güvenliği, ailenizin konuları ve ev hayatınız için yapılması gerekenler devrede olmaya başlayacak.

Parasal konularda 24 ağustos dikkatli adımlar atmaya çalışın. Parasal konularda kafanız karışık olabilir ve sağlıklı kararlar alamayabilirsiniz.

26 ağustos yine aşk hayatınızda ve ailevi konularda şanslı etkileriniz olacak. Sevdiklerinize yardım etmek, onlar için fedakarlıklarda bulunmak isteyebilirsiniz.
 
30 ağustos parasal kazanımlarınız ve iş hayatınızdaki eylemleri maddi platforma dökmek için şanslı bir gün. Önemli iş anlaşmaları ve görüşmeleri yapabilirsiniz.

Koç Burcu: 1 ay boyunca kimliğinizi, aşk hayatınızda, özel yaşantınızda veya çocuklarınızla ilgili oluşumlarda göstermeye başlayacaksınız. Sportif faaliyetlerde rahat bir şekilde kendinizi gösterebilirsiniz. Yaratıcılık ve sanatla ilgili işleriniz varsa kendinizi göstereceğiniz bir ay olacak.

Boğa Burcu: 1 ay boyunca kimliğinizi, evinizde ve ailenizle ilgili olaylarda göstermeye başlıyorsunuz.  Evinizle ilgili konular, ev alım, satım, kiralama gibi işleriniz varsa onlarla ilgilenmek daha fazla ilginizi çekecek. Çözülmemiş konular, evinizde tamamlanması gerekenler üzerine ağırlık verebilirsiniz.

İkizler Burcu: 1 ay boyunca kimliğinizi, yakın çevre, akraba, kardeşler ve komşular alanında göstermeye başlıyorsunuz. Yine satış, pazarlama, reklam, yayıncılık, ulaşım, ticaret, öğrenim, bilgisayar alanlarında işi olanlar için kendilerini gösterecekleri bir dönem başlıyor.

Yengeç Burcu: 1 ay boyunca kimliğinizi, maddi konularda ve sahip olduğunuz değerler alanında göstereceksiniz. Girişimlerinizi başlattığınız bu ay içinde artık meyveleri toplamaya, kazancınızı arttırmaya başlıyorsunuz. Gayrimenkulle ilgili işler, ticaret ve muhasebeye dayalı konular gündeminizde olabilir.

Aslan Burcu: 1 ay boyunca düşük hissettiğiniz enerjinizde yükselme görecek, fiziki olarak kendinizi iyi hissetmeye başlayacaksınız. Kişisel girişimleriniz adına olumlu bir döneme giriş yapıyorsunuz. Kendinize olan güveniniz artacak, düşünceleriniz daha net olacak, dikkatleri üzerinize çekeceksiniz.

Başak Burcu: 1 ay boyunca  kişisel girişimleriniz ve başlangıçlarınız adına hareket etmemeye, adım atmamaya özen göstermelisiniz. Bir yıl boyunca yaptıklarınızı gözden geçirmeli ve gelecek ay başlayacak, diğer yılın atılımları için planlar yapmalısınız. Enerjiniz düşük çalışacak.

Terazi Burcu: 1 ay boyunca kimliğinizi, sosyal çevrenizde, organizasyonlarda, grupsal işlerde ve arkadaşlıklarınız alanında göstermeye başlıyorsunuz. . İşten elde edilen gelirlerinizi arttırmak için daha fazla çalışabilir, çevrenizden ve arkadaşlarınızdan destekler görebilirsiniz.

Akrep Burcu: 1 ay boyunca kimliğinizi, kariyer ve iş alanlarınızda göstermeye başlayacaksınız. Üzerinize gerekenden daha fazla sorumluluk alabilir, kendinizi işiniz alanında göstermek isteyebilirsiniz. Herşeyin göz önünde olmasını isteyecek, hırsınızı işinize kaydıracaksınız.

Yay Burcu: 1 ay boyunca kimliğinizi, yabancı ortaklı işler, medya, seyahat, ticaret, eğitim, hukuk alanlarınızda ortaya koymaya başlayacaksınız. Eğer bu işlerden herhangi biriyle uğraşıyorsanız, şartların sizin lehinizde olacağı güzel bir ay sizleri bekliyor olacak.

Oğlak Burcu: 1 ay boyunca kimliğinizi, ortaklaşa para alanlarınıza kaydırabilir, banka, kredi, borç, vergi, stopaj, prim gibi konularla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Başkalarından fayda ve destek görecek, diğer insanların kaynaklarından faydalanmasını iyi becereceksiniz.

Kova Burcu: 1 ay boyunca kimliğinizi özel hayatınızda, ikili ilişkilerinizde ve ortaklı işlerinizde göstereceksiniz. Yeni projeler, ortaklaşa başlatılan işler, danışmanlık alanları, gündeminizde yer alabilir.Taşınmak ve yer değiştirmek istiyorsanız bu isteğinizi rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz.

Balık Burcu: 1 ay boyunca kimliğinizi iş ve hizmet alanlarınızda göstermeye başlayacaksınız. Sağlığınızla ilgili konular yine bu bir ay boyunca gündeminizde olacak. Sorumluluklarınız artıyor , daha fazla çalışacak, başkaları için uğraşacak, daha fazla iş yükünü omuzlarınızda taşımaya başlayacaksınız.