Advertisement

Haftaya ay başak enerjisiyle, iş ve hizmet konularımız, güvenliğimiz, topraklarımızla ilgili konular ön planda olarak başlıyoruz. Güneşin aslan burcuna geçip para evimizde dolaşmaya başlamasıyla, ülkece para kazanma gücümüz artmaya başlıyor. Bu bir ay boyunca eğlence sektörü, organizasyonlar, seyahat, eğitim, pahalı eşyalar, lüks tüketim alanlarımız aktif olmaya başlayacak. Değerli madenler ve taşlar öne çıkabilir. Altın henüz gücünü belli etmesede, merkür aslan burcunda geriliyor, bu ay daha fazla ön planda olacak. Ulusça harcamalarımız artabilir, daha çok dışarıda olmayı isteyeceğiz. Salı günü, hayattan alacağımız keyif yüksek olacak. İş anlamında önemli görüşme ve konuşmalar gündeme gelebilir. Kendimizi bir çok açıdan şanslı hissedeceğiz. Ticari anlaşmalardan fayda sağlayabiliriz. Yolculuklar, seyahatler, eğitim alanlarımız öne çıkmaya başlayacak. Resmin genelini göreceğiz. Abartmaktan uzak duralım. Çarşamba günü, her zamankinden farklı ve değişik olan konu ve olaylar daha fazla ilgimizi çekecek. Düşüncelerimizde esnek olacağız. Özellikle ülkece parasal ve ticari anlaşmalarda fayda sağlayabiliriz. Perşembe ve Cuma günleri, Borsa alanlarımız aktifleşecek. Borsada yatırım yapanlar dikkatli adımlar atmalılar. Yine Perşembe günü güvenliğimizle ilgili her tür konuya dikkat etmeliyiz.

Koç Burcu: Haftaya iş, hizmet ve  sağlık alanlarınız ön planda olarak başlıyorsunuz sevgili koçlar. İş hayatınızda iletişim halinde olduğunuz kişilerle ilişkileriniz bugün sizi yorabilir. Salı günü, hayatın keyif dolu ve paylaşımcı yönleri ortaya çıkabilir. Sevdiğiniz insanın sizi harekete geçirici tavırları, yakın çevreniz ve dostlarınızla görüşmenize ve güçlü bir iletişim içine girmenize neden olacak. Çarşamba günü, aşk hayatınızda farklı ve sıradışı olan herşey daha fazla ilginizi çekecek. Bu aralar aşkın adeta sizi hareketlendirdiği ve rahatlatacağı bir süreç içindesiniz. Oldukça keyifli ve şanslı bir gün geçirebilirsiniz. Özellikle yaratıcılığa veya sanata dayalı işleriniz varsa bu bir kaç günden faydalanmaya özen gösterin. Perşembe ve Cuma günleri, ortaklaşa para konularınız devrede olmaya başlıyor. Özellikle Perşembe günü aşk hayatınız için yapacağınız harcamalarınız fazla olabilir. Cuma günü, daha rahat etkiler altında olacaksınız.


Boğa Burcu: Hayatın daha eğlenceli ve rahat yönüne odaklanan yönünüz ön planda olarak haftaya başlıyorsunuz sevgili boğalar. Eğlence alanlarınıza harcamalarınız artabilir. Evinize ve ailenize karşı abartılı davranışlardan ve sözlerden kaçının. Salı günü, gündelik iş konularında, içgüdüsel ve hareketli tavırlarınız olacak. Ev ve aile hayatınıza yönelik keyifli oluşumlar, sohbetler gündeme gelebilir. Yine gayrimenkule dayalı bir işiniz varsa bugünden faydalanın. Çarşamba günü, aile hayatınızda beklenmeyene açık olmalısınız. Ailenizle yapacağınız konuşmalarda normalden farklı, sıradışı konu ve olaylar daha fazla ilginizi çekebilir. Perşembe ve Cuma günleri özel hayatınızın detayları ön planda olacak. Perşembe günü, aile ortamınızda sevdiğiniz insanla anlaşmakta zorlanabilirsiniz.



İkizler Burcu: Kendinizi ve alışkanlıklarınızı gözden geçireceğiniz bu pazartesi, evinizde ve aile ortamlarınızda yine de kendinize fazla zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Salı günü iletişime ve yaratıcılığa dayalı işlerinizde keyifli ve şanslı etkiler altında olacağınız bir dönemdesiniz. Çarşamba günü, aşk hayatınız veya çocuklarınızla ilgili konular devrede olurken, yakın çevrenizle yapacağınız planlarda ve sosyal çevre alanlarınızda oldukça esnek ve farklı bir gün geçirebilirsiniz. Spontane yapılacak her tür plan size daha fazla keyif verecek. Perşembe ve Cuma günleri, iş, hizmet veya sağlık konuları daha fazla ilginizi çekebilir. Tamamlamanız gereken işleriniz, hızlı akan iletişim trafiğiyle özellikle Perşembe günü sizi zorlayabilir.



Yengeç Burcu: Haftaya iletişim konularınız ön planda olarak başlayacaksnız sevgili yengeçler...Bu Pazartesi, genel anlamda iş bitirici tavrınız devrede olacak. Kafanız bu aralar tamamen parasal konulara odaklanmış durumda. Salı günü, aile büyüklerinize veya kendi ailenize karşı söyleyemediklerinizi hareketlerinizle ifade edebilirsiniz. Parasal konularda beklenmedik yardımlar, konuşma ve görüşmeler ön plana çıkabilir. Maddi konularda şanslı bir gün. Çarşamba günü, iş ve kariyer alanlarınızda farklı  parasal konuşmalar gündeme gelebilir. Önemli iş anlaşmaları oluşabilir. Perşembe ve Cuma günleri aşk hayatınız, yaratıcılığa veya sanata dayalı işleriniz veya çocuk alanlarınız aktif olmaya başlıyor. Parasal konularda Perşembe günü dikkatli olmayı ihmal etmeyin. Borsada yatırım yapanlar şanslarına güvenmekten çok daha gerçekçi adımlar atmaya özen göstersinler.




Aslan Burcu: Bu Pazartesi, maddi konularda sevindirici haberler almanıza rağmen, gün içinde yakın çevrenize karşı elinizden gelen yardımı gösteremediğinizi düşünebilirsiniz. Kendinizi ve hayatınızı irdelediğiniz bir dönemdesiniz. Salı günü, yakın çevrenizle olan iletişiminizde hızlı ve sabırsız yönleriniz ağır basacak. Sevdiğiniz insanlarla bir arada olmak ve sevginizi  ve paylaşımınızı onlara eylemlerle göstermek isteyeceksiniz. Sosyal çevrenizden veya arkadaş ortamlarınızdan hayati kararlarınız adına olumlu etkiler alacaksınız. Çarşamba günü, oldukça farklı ve sıradışı bir gün olabilir.  Seyahat, yabancı ortaklı işler veya eğitime dayalı işlerinizde oldukça yaratıcı ve esnek durumlar söz konusu olacak. Perşembe ve Cuma günleri, ev ve aile hayatınız daha fazla ön plana çıkarken, özellikle Perşembe günü aile hayatınızda sevdiklerinizle anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Kadın, erkek ilişkilerinizde dikkatli olmanız gerekebilir. Cuma günü nispeten rahatsınız.



Başak Burcu: Haftaya şartlar lehinizde başlıyorsunuz sevgili başaklar. Bu Pazartesi, çalışıyorsanız iş alanlarınızdaki ilişkilerinizde hoşnutsuzluklar yaşayabilirsiniz. Salı günü, maddi konularda ve sahip olduklarınız alanında, içgüdüsel, hareketli ve istekli davranabilirsiniz. Para harcama isteğiniz ön planda olacak. Kafanızdaki fikirler, kariyer ve iş alanlarınızda sizi şanslı kılacak. Yaratıcılığa dayalı işlerinizde şanslı etkiler altında olacağınız bir hafta içindesiniz. Çarşamba günü, ortaklaşa para konularında farklı ve sıradışı bir gün geçirebilirsiniz. Düşündüklerinizi farklı bir şekilde ortaya koymak öne çıkabilir. Başka insanlara değişik bir şekilde yardım etmek isteyeceksiniz. Perşembe ve Cuma günleri, yakın çevre, akraba veya kardeşlerinizle ilgili konular devrede olacak. Özellikle Perşembe günü, yakın çevrenizle anlaşmakta ve derdinizi onlara anlatmakta zorlanabilirsiniz. Cuma günü kısa vadeli planlar devrede olabilir.


Terazi Burcu: Haftaya isteksiz başlayacaksınız sevgili teraziler...Bu Pazartesi, bilinçaltınız ve sezgileriniz fazla çalışacak. Geçmişle ilgili konular gündeminize oturabilir. Salı günü, içinizden yükselen ve yerinizde duramayan tavırlarınızla güzel bir gün geçireceksiniz. Dengeli hareketlerinizde zaman zaman aşırıya kaçma eğiliminiz ortaya çıkabilir. Geleceğinize odaklı işlerinizde, sosyal ortamlardaki insanların fikirleri etkili olabilir. Çarşamba günü, sosyal ortamlarınızda, ortaklı işlerinizde sıradışı ve değişik bir gün yaşayabilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri, parasal konularınız daha ön planda olacak. Sosyal ortamlarınızdaki harcamalarınıza Perşembe günü dikkat etmeniz gerekebilir. Cuma günü, uzak yerlerden beklediğiniz bir para varsa üzerinizde stres yaratabilir.


Akrep Burcu: Haftaya sosyal ortamlarınız aktif olarak başlıyorsunuz sevgili akrepler. Arkadaşlarınızla bağlantılarınızda, bulunduğunuz çevrelerde duygu iniş çıkışlarınız, yüksek olabilir. Sosyal ortamlarda para alışverişlerinizde dikkatli olun. Salı günü, iş ve kariyer alanlarınızda başkalarından maddi destek göreceğiniz bir gün olacak. Çarşamba günü, iş alanlarınızdaki görüşmelerde veya konuşmalarda farklı ve sıradışı olan herşey daha fazla dikkatinizi çekecek. Perşembe ve Cuma günleri, kendinize olan güveniniz tam olabilir. Bir kaç günden beri üzerinizde hissettiğiniz durgunluk ve isteksizlik yerini enerji dolu ortamlara bırakabilir. Perşembe günü iş hayatınızda, kendi kararlarınızı ortaya koyarken zorlanabilirsiniz. Cuma iş konularında daha iyi bir gün olacak.

Yay Burcu: Kendinizi geliştireceğiniz alanlar bu bir kaç gün size önemli fırsatlar sunabilir sevgili yaylar. Dış ortamlarda veya seyahatlerde olmaya bayılıyorsunuz. İş alanlarınızda abartmadığınız müddetçe yapmak istedikleriniz için uygun ortamlar oluşacak. Salı günü, arkadaş çevrenizde, sevdiklerinizle bir hareket etmek size mutluluk verecek. Çarşamba günü, seyahatlerde ve aşk hayatınızda farklı ve sıradışı olan herşey ilginizi daha çok çekebilir. Değişik ortamlarda bulunmak ve değişik projeler içinde yer almak isteyebilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri, önemli işlerden ve görüşmelerden kaçının. Özellikle Perşembe günü seyahatlerde beklenmedik etkilere açık olun.


Oğlak Burcu: Bu hafta ortaklaşa para  konularında olumlu etkiler altındasınız sevgili oğlaklar. Uzak çevre ilişkileriniz devrede ve bu Pazartesi, iş konularında zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Salı günü, göz önünde olacağınız ortamlarda kendinizi göstermek ön planda olacak. İş hayatınızda parasal konuşmalar ve görüşmeler gündeme gelebilir. Şansınızı iyi kullanın. Çarşamba günü, ev ve aile hayatınızdaki ortaklaşa para harcamalarınız konusunda her zamankinden farklı bir tavır sergileyebilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri, sosyal çevre alanlarınız devrede olabilir. Özellikle Perşembe günü, sosyal ortamlarda, davetlerde veya grupsal işlerinizde parasal konularda zorlanmalara dikkat edin.


Kova Burcu: Bu haftabaşı, para alışverişleriniz veya hesaplarınız kafanızı kurcalayabilir sevgili kovalar. Özel hayatınızda güçlü ve güzel etkiler altındasınız ve bu dönem eğlenceli ortamlara harcamalarınız artabilir. Salı günü, uzak yerlerde, seyahatlerde rahat, uzlaşmacı ve keyifli ortamlar içine girebilirsiniz. Özel hayatınızda bu bir kaç gün şanslı etkiler altında olacaksınız. Sanatsal ve yaratıcılığa dayalı işlerde konuşmalar gündeminize yerleşebilir. Çarşamba günü, sevdiğiniz insanla yapacağınız kısa vadeli planlar sizi mutlu edebilir. Perşembe ve Cuma günleri iş ve kariyer hayatınız ön plana geçebilir. Perşembe günü kalabalık ortamlarda özel hayatınıza dikkat edin.


Balık Burcu:  Haftaya özel hayatınız veya ortaklı işleriniz devrede olarak başlayacaksınız sevgili balıklar.Sevdiğiniz insanla ilişkileriniz ve ailevi konular sizi fazlasıyla etkiliyor. Bu alanda alınacak karalarda bazı hoşnutsuzluklar söz konusu olabilir. İş ve hizmet alanlarınızda aklınıza düşen fikirleri iyice gözden geçirin ve planlarınızı hazırlayın. Salı günü, ortaklaşa maddi konularda anlayışlı ve dengeli davranışlar sergilemeniz mümkün. Gün içinde harcamalarınızda artış görülecek. Ailenizden göreceğiniz destek ve güzel enerjileri, iş alanlarınıza aktarabilirsiniz. Çarşamba günü, paraya dayalı iş konularınızda oldukça farklı, değişik ve şanslı bir gün olabilir. Para alanlarınızdaki değişimler, iş hayatınıza olumlu yansıyacak. Önemli görüşmeler yapabilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri, uzak ortamlar, seyahatler devreye girerken özellikle Perşembe günü, iş hayatınıza dayalı seyahatlerinizde bazı sorunlar yaşayabilirsiniz.