Advertisement

Bugün Doğanlar:

Bugün doğduysanız; sıcakkanlı, zeki, yetenekli, cömert bir insansınız. Her konuda kafanız iyi çalışıyor ve nasıl para kazanılması gerektiğini iyi biliyorsunuz. Hayat boyu para kazanımlarınız iyi olacak. Olumsuz olaylarda bile herşey sizin yararınıza çözümleniyor, oldukça şanslısınız. Bu sene, karşınıza çıkacak fırsatları iyi değerlendirmelisiniz.

Başımıza Neler Gelecek?

Bugün öğlen 12:53’e kadar ay boşlukta olacağından önemli kararlar almaktan kaçınmalıyız. Gün içinde duygusal yönlerimizle, mantıklı iletişimimiz arasında bocalayabiliriz. Tahminlere dayalı işlerimiz varsa, bugün zorlanmamız söz konusu olabilir. Öğleden sonra ay kova burcuna geçecek ve daha fazla faal olmamızı sağlayacak.

Koç Burcu: Ağustos ayına aşk hayatınız, yaratıcılığa dayalı işleriniz ön planda olarak başlayacaksınız. Bugün, öğle saatlerine kadar iş alanlarınızda önemli kararlardan kaçının. Öğleden sonraysa sosyal çevreniz ve arkadaş planlarınız devreye girecek.


Boğa Burcu: Bu ay, eviniz ve aileniz herşeyden daha önemli olabilir. Bugün, geleceğinizi ilgilendiren konularda öğle saatlerine kadar önemli kararlar almamaya çalışın. Öğleden sonraysa iş ve kariyer alanlarınıza yoğunlaşacaksınız.


İkizler Burcu: Bu aya yakın çevreniz, akraba veya kardeşlerinizle ilgili konularınız ön planda olarak giriş yapacaksınız. Bugün, öğlen saatlerine kadar ortaklaşa para konularınızda önemli kararlar almamaya veya herhangi bir banka işinizi halletmemeye çalışın.


Yengeç Burcu: Ağustos ayına maddi konularınız ve parasal alanlarınız aktif olarak giriş yapacaksınız. Bugün, öğlene kadar ortaklı işlerinizde veya özel hayatınızda önemli kararlardan kaçının. Öğleden sonra bir ödeme canınızı sıkabilir.


Aslan Burcu: Bu ay kişisel planlarınız, istekleriniz ön planda olacak. Kendinizi güçlü ve iyi hissedeceksiniz. İş alanlarınızda öğlene kadar önemli kararlardan veya oluşumlardan kaçının. Öğleden sonraysa özel hayatınızla ilgili konulara odaklanabilirsiniz.


Başak Burcu: Ağustos ayına biraz geri planda durmayı tercih ederek başlayacaksınız. Bir çok konuya karşı isteksizliğiniz fazla olabilir. Öğlene kadar yaratıcılığa, sanata veya Borsaya dayalı işlerinizde önemli kararlar almayın ve vermeyin.


Terazi Burcu: Bu aya, sosyal çevreniz ve arkadaşlık ilişkileriniz ön planda olarak başlayacaksınız. Öğle saatlerine kadar ailevi konularda ve meselelerde önemli kararlar almaktan kaçının. Öğleden sonra, bir kaç gün boyunca aşk hayatınıza odaklanabilirsiniz.


Akrep Burcu: Bu ay kariyer ve iş alanlarınız fazlasıyla aktif olacak. Çok çalışacak, göz önünde bulunacaksınız. Öğlen saatlerine kadar iletişime dayalı işlerinizde önemli kararlardan sakının. Bir kaç gün boyunca ailenize odaklanabilirsiniz.


Yay Burcu: Ağustos ayına yabancı ortaklı işler, hukuk, seyahat, medya, eğitim ve ticaret alanlarınız aktif olarak giriş yapacaksınız. Uzaktaki akrabalarınızla paylaşımlarınız artabilir. Öğlene kadar parasal konularda önemli anlaşmalardan kaçının.


Oğlak Burcu: Bu aya, ortaklaşa para konularınız ön planda olarak giriş yapıyorsunuz.  Bugün, öğlene kadar hayatınızı ilgilendiren önemli kararlardan ve sonuçlardan kaçının. Günün 2. Yarısında ve bir kaç gün maddi konulara odaklanabilirsiniz.


Kova Burcu: Bu aya, özel hayatınız ve ilişkileriniz devrede olarak başlıyorsunuz. Bugün öğle saatlerine kadar hiçbir konuda önemli kararlar vermeyin, yeni insanlarla tanışmayın. Öğleden sonra kişisel isteklerinize yönelebilirsiniz.


Balık Burcu: Ağustos ayına iş, hizmet ve sağlık konularınız ön planda olarak giriş yapacaksınız. Bugün, öğlene kadar sosyal ortamlarınızda veya organizasyona dayalı işlerinizde önemli kararlardan kaçının. Öğleden sonra biraz isteksiz olabilirsiniz.