Advertisement

Bugün Doğanlar:

Bugün doğduysanız; enerjik, hareketli, atak, inatçı bir insansınız. Ailenize olan düşkünlüğünüz çok fazla ama çevrenize karşı sabırsız bir tutum içindesiniz. İnsanların ve özellikle karşı cinsin ilgisi hep üzerinizde olacak. Bu sene, şanslı bir yıl içindesiniz. Parasal konularda önemli şanslarınız olabilir. Duygusal konulardaysa ketum tavırlarınız yüksek olacak.

Başımıza Neler Gelecek?

Bugün oldukça keyifli ve yüksek tempoda başlayacak olan Cuma günümüz, biz işlerimizi hallettikçe, sorumluluklarımızı bilerek hareket ettikçe, keyfimizi arttırabilir. Öğleden sonra saat 16:57’de ay balık burcuna geçecek. Akşam saatlerinde duygusal olarak kafamız karışık olabilir. Yaratıcılığımız ve hayalciliğimiz bu saatlerde aktif olabilir.

Koç Burcu: Bugün sosyal alanlarınızda veya grupsal işlerinizde, keyfinizi yerine getirecek olumlu görüşmeler veya konuşmalar yapabilirsiniz. Güne oldukça keyifli başlayacak öğleden sonra biraz daha sakinleşecek, geçmiş konulara yöneleceksiniz.

Boğa Burcu: Bugün, akşam saatlerine kadar iş alanlarınız devrede olacak. Bu hafta çok çalışacak ve göz önünde bulunacaksınız. Haftasonuna girerken, arkadaşlarınızla yapılacak organizasyonlar ve planlarınız devreye girmeye başlayacak.

İkizler Burcu: Bugün öğleden sonraya kadar dış ortamlar hayatınızda etkili olurken, akşam saatlerinde ve tüm haftasonu iş alanlarınıza kanalize olabilirsiniz. Kendinizi geliştireceğiniz ve istekleriniz için harekete geçeceğiniz bir gün olabilir.

Yengeç Burcu: Bugün ortaklaşa para konularınız ön planda olacak. Aile hayatınız için ciddi ve sorumlulukla hareket edebilirsiniz. öğleden sonra ve tüm haftasonu, dış ortamlar, seyahat veya eğitim alanlarınız aktif olmaya başlıyor. Bir seyahat gündeme gelebilir.

Aslan Burcu: Birkaç gündür özel hayatınıza odaklısınız ve bugün sevdiğiniz insanla sosyal ortamlarda planlar yapabilirsiniz. Öğleden sonra ve tüm haftasonu, parasal konularınız ön planda olmaya başlayacak. Tutkularınız öne çıkabilir.

Başak Burcu: Bugün gün içinde  çalışmaktan ve kendinizi göstermekten zevk alacaksınız. Maddi konularda kalıcı adımlar atılabilir. Öğleden sonra ve tüm haftasonu, özel hayatınız devrede olacak. Sevdiğiniz insanla güzel planlar yapabilirsiniz.

Terazi Burcu: Bugün aşkınızla bir seyahat gündeme gelebilir veya yaratıcılığa dayalı iş alanlarınızda dış ortamlardan güzel haberleriniz olabilir. Aşk dünyanızda desteklediğinizi düşüneceksiniz. Öğleden sonraysa iş alanlarınız devreye girebilir.

Akrep Burcu: Bugün aile ortamlarınızda parasal konularda güzel etkiler altında olacaksınız. Beklenmedik yerlerden elinize geçecek bir miktar para sizi rahatlatabilir. Öğleden sonraysa hayatın daha keyifli alanları öne çıkmaya başlayacak.

Yay Burcu: Bugün, yakın çevrenizle ortaklaşa planlar yapabilir. Akrabalarınız ve sevdiğiniz insanla ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz. Sosyal ortamlarda sizi destekleyen insanlarla işbirliği yapabilirsiniz. Öğleden sonraysa evinizde bulunmak sizi mutlu edecek.

Oğlak Burcu: Bugün, maddi konularda işlerinizin karşılığını rahatlıkla paraya dönüştüreceğiniz bir gün olabilir. Öğleden sonraysa yakın çevreniz ve akrabalarınızla beraber hareket etmek, kısa vadeli planlar yapmak hoşunuza gidecek.

Kova Burcu: Bugün, keyfiniz bayağı yerinde olacak. Uzaklardan alacağınız haberlere sevinecek, bir arada bulunacağınız insanlarla keyifli bir gün geçireceksiniz.  Akşam saatlerinde  artık ilginizi para durumunuza çevirmelisiniz.

Balık Burcu: Bu Cuma biraz isteksiz olabilirsiniz ama yine de işlerinizi geri planda durarakta gayet güzel halledebilirsiniz. Öğleden sonra kalbinizi hoplatacak güzel haberler alabilirsiniz. Kişisel isteklerinizi geri planda tutmamaya çalışın.