Advertisement

Bugün Doğanlar:

Bugün doğduysanız; yapıcı, güçlü, zeki, donanımlı, yetenekli ve sosyal bir insansınız. Sinirleriniz devamlı ayakta olduğundan, insanları çok çabuk yargılıyorsunuz. Dışarıda olmak, sosyal ortamlarda bulunmak sizin için önemli. Bu sene, duygusal konularda bazı zorlanmalarınız olsa bile, parasal konularda şansınız iyi çalışacak.

Başımıza Neler Gelecek?

Bugün tam 3 haftadır aslan burcunda gerileyen ve hayatımızda iletişimle ilgili konularda kendimizi gözden geçirmeye zorlayan merkür düzeliyor. İletişimimizde bu tarih sonrası rahatlamalar görülebilir. Aşağıdaki yorumlar merkür düzelmesiyle, hangi alanlarınızda sıkıntıların geride kaldığına dair yapılmıştır. Lütfen yükselen burcunuzu da okumayı ihmal etmeyin.

Koç Burcu: Aşk hayatınızda yaşadığınız ertelenmeler, sorunlar ve yanlış anlaşılmalar geride kalmaya başlayacak. İletişiminizin, iş alanlarınızdaki sorunların ve yakın çevrenizdeki konuların rahatladığına tanık olacaksınız.

Boğa Burcu: Ev ve aile konularında bir kaç haftadır yaşadığınız sorunlar ve problemlerin rahatlayan iletişiminizle artık geride kalmaya başladığını göreceksiniz. Yine aşk hayatınız, ve parasal durumunuzda düzelmeler görülebilir.

İkizler Burcu: Bir kaç haftadır iletişime dayalı işlerinizde, yakın çevre, akraba veya kardeşlerinizle ilgili konularda sorunlar, aksilikler ve yanlış anlaşılmalar yaşadıysanız artık geride kaldığına şahit olmaya başlayacaksınız.

Yengeç Burcu: Bugün itibarıyla  3 haftadır sizin para evinizde gerileyen merkür düzelmeye başlayacak. Parasal konularda yaşadığınız sıkıntılar, yanlış anlaşılmalar veya gözden geçirme dönemi geride kalmaya başlıyor.

Aslan Burcu: Bir kaç haftadır hayatınızda yaşadığınız yanlış anlaşılmalar, düzensizlikler ve iletişim sorunları geride kalmaya başlayacak. Aynı zamanda para alanlarınız ve arkadaşlık ilişkilerinizde rahatlamaya başlayacak.

Başak Burcu: 3 haftadır sizin kadersel alanınızda dolaşan, geçmişi ve anılarınızı veya çözemediğiniz konu ve olayları karşınıza çıkaran merkür, bugün itibarıyla iletişiminizde rahatlamanıza izin verecek.

Terazi Burcu: Arkadaş çevrenizde bir kaç haftadan beri yaşadığınız sıkıntılar ve sorunlar geride kalmaya başlayacak. Yine hukuk, eğitim, seyahat ve medya alanlarınızda yaşadığınız aksiliklerin geride kalmaya başladığını farkedeceksiniz.

Akrep Burcu: Kariyer evinizde gerileyen merkür düzelmeye başlayacak. Bu alanlarınızda yaşadığınız sıkıntılar geride kalmaya başlıyor. Ayrıca, arkadaşlık ilişkileriniz ve ortaklaşa para alanlarınızda da sorunların azaldığına tanıklık edeceksiniz.

Yay Burcu: Bir kaç haftadır, yabancı ortaklı işler, seyhat, medya veya eğitim alanlarınızda yaşadığınız sıkıntı ve sorunlar geride kalmaya başlayacak. Ayrıca kariyer alanlarınızda ve özel yaşantınızda da artık rahatlamaya başlayacaksınız.

Oğlak Burcu: Bir kaç haftadır, eşinizin veya sevdiğiniz insanın hayatındaki parasal çalkantıların, iş alanlarınızda, sağlık konularında ve yabancı ortamlar, seyahatle ilgili olaylarda yaşadığınız sorunların geride kaldığını gözlemleyebilirsiniz.

Kova Burcu: Özel yaşantınızda yaşadığınız yanlış anlaşılmaların ve sorunların geride kaldığını göreceksiniz. Yine aşk hayatınızda ve ortaklaşa para konularında bir takım sıkıntılar yaşadıysanız, artık rahatlıyorsunuz.

Balık Burcu: Bugün itibarıyla, iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda yaşadığınız iletişim sorunlarının geride kalmaya başlıyor. Ayrıca ev ve aile alanlarınızda ve özel hayatınızda sorunlar varsa bu tarih sonrası rahatlamalar yaşayacaksınız.