Advertisement

Koç Burcu: Venüs, 3 hafta boyunca aşkla , çocuklarınızla veya yaratıcılıkla ilgili konularda ilişkilerinizi düzelterek, güzelleştirecek. İlişkilerinizde beklentileriniz yüksek olacağından, sevdiğiniz insanın yaklaşımlarını ince eleyip sık dokuyabilirsiniz.

Boğa Burcu: Venüs, 3 hafta boyunca ev ve aile alanlarınızda iyi ilişkiler kurmanız için size destek verecek.Venüs aslan burcunda sanatsal ve iyi organize olma yönlerimizi ortaya çıkaracağından, tadilat, dekorasyon, tamirat, boya, badana işleriniz için harekete geçebilirsiniz.

İkizler Burcu: Bu  3 haftalık dönem içinde yakın çevrenizde ve iletişimle ilgili işlerinizde güzelliklerle karşılaşabilirsiniz . Organize olmadaki başarılı tavırlarınız bilgisayar, yayıncılık, reklam, satış, pazarlama alanlarınızda size yeni kapılar açabilir.

Yengeç Burcu: Para evinize giren venüs size bu alanlarda kıyak geçmeye başlayacak . 3 hafta boyunca para konularında çeşitli şanslarla ve iyi ilişkilerle karşılaşabilirsiniz. Gösterişli, büyük ve güzel eşyalara olan düşkünlüğü artabilir.

Aslan Burcu: Venüs sizin burcunuzda ilerlemeye başlayacak ve sizi kendinizi yenilemek, tazelemek ve göstermek için harekete geçirecek. Bir aydır, fedakarlık yaptığınız ve geri planda durduğunuz konulara bomba gibi bir giriş yapabilirsiniz.

Başak Burcu: Venüs sizin kadersel alanınıza giriyor. İlişkilerinizde zorlanmalar, geri çekilmeler, fedakarlıklar görülebilir.Yine bu 3 haftalık dönem içerisinde tutkularınızla hareket edebilir ve gizli saklı işlerin ve ilişkilerin peşinde koşabilirsiniz.

Terazi Burcu: Venüs sizin arkadaşlık ve sosyal çevre alanlarınızda 3 hafta boyunca ilişkilerinizi sağlamlaştırarak ilerleyecek. Sosyal çevrenizden ve arkadaşlıklarınızdan fayda ve yarar görebilirsiniz. Aktivite ve organizasyonlar artıyor.

Akrep Burcu: Venüs, sizin kariyer ve iş alanınızı aydınlatmaya başlayacak. Göz önünde olmaktan mutluluk duyacaksınız. Bu dönemde üstleriniz veya patronlarınızla ilişkilerinizi güzelleştirebilir, terfi, prim ve zam gibi isteklerinizi dile getirebilirsiniz.

Yay Burcu: Venüs, sizin uzak çevre, seyahat, medya, ticaret, yabancı ortaklı işler, hukuk ve eğitim alanlarınızda güzellikler yaşamanıza ve güzel ilişkiler içine girmenize neden olacak. Bu alanlarda kendinizi etkili bir şekilde gösterebilirsiniz.

Oğlak Burcu: Ortaklaşa giderler ve gelirler alanlarınızda özgür ve rahat tavırlarınız ön planda olacak.Venüs girdiği eve güzellikler ve olumlu ilişkiler getirir, kredi, borç, nafaka, miras, banka ödemeleri, stopaj, vergi, prim alanlarınızda güzellikler görebilirsiniz.

Kova Burcu: Venüs özel hayatınıza güzellikler taşımaya başlayabilir.Yine ortaklı işleriniz varsa aynı koşullar geçerli olacak. Özel hayatınızda ve ortaklı işlerinizde  rahat ve güvenli tavırlarınız, istediklerinizi gerçekleştirmeye sizi bir adım daha yaklaştırabilir.

Balık Burcu: Bugün  itibariyle iş,hizmet ve sağlık alanınızda 3 hafta boyunca güzel etkileşimler içinde olacaksınız çünkü venüs bu alanlarınızda dolaşmaya başlayacak. Yine bu 3 haftalık dönem içinde aşırı protein tüketimine ,aşırı yemeye ve içmeye dikkat edin.