Advertisement

Koç Burcu: Kariyer ve iş alanlarınızda ortaya koyacağınız gücün ve potansiyelin daha  kendini göstereceği bir döneme giriş yapıyorsunuz. Güç takıntılarınızı ve gerçekte neyi istediğinizi gözden geçirdiniz, artık buna göre hareket etmelisiniz.


Boğa Burcu: Medya, eğitim ve seyahat alanlarınızda bir kaç aydan beri gözden geçirdiğiniz konularda bugün sonrası daha gözle görülür adımlar atmanız mümkün. Etkili düşünce gücünüzü yeri geldiği zaman ortaya koymaktan çekinmeyin.


İkizler Burcu: Ortaklaşa para değerlerinizde bazı sorunlar yaşadıysanız, bugün ve sonrası kendinizi daha etkili bir şekilde  çözüme yakın bulabilirsiniz. Kendi değişimlerinizi gözden geçirdiniz artık kriz anlarında ne yapacağınızı biliyorsunuz.


Yengeç Burcu: Özel hayatınıza etki eden insanlardan şu son bir kaç ayda çok önemli şeyler öğrendiniz ve ilişkilerinizi gözden geçirdiniz. Bugün itibarıyla, bu alanlardaki gücünüzü nasıl kontrol edeceğinizi daha iyi biliyor olacaksınız. Etkili anlaşmalar oluşabilir.


Aslan Burcu: iş ve hizmet alanlarınızda bir kaç aydan beri yavaşlayan dönüşümleriniz bugün itibarıyla düzelmeye başlıyor. Kendinizi bu alanlarda etkili bir biçimde ortaya koymanın vakti gelmiş bulunuyor.


Başak Burcu: Aşk hayatınızda veya yaratıcılığa dayalı işlerinizde kendinizi ortaya koyma isteğiniz bugün itibarıyla daha bir güçlenecek. Çevrenizle olan iletişiminizde öğrendiğiniz şeyleri artık tam anlamıyla ortaya koyabilirsiniz.


Terazi Burcu: Ev ve aile hayatınızda yaşadığınız önemli dönüşümlerde, neyin ne olduğunu bu bir kaç ay boyunca çok iyi gözlemlediniz. Çözüm sizin davranışlarınızda olabilir. Bugünden sonra gücünüzü daha iyi çalıştıracaksınız.


Akrep Burcu: Etkili ve güçlü iletişiminizde bu bir kaç ay boyunca geri çekilmeler ve durgunluklar yaşamış olabilirsiniz. Bugün itibarıyla yeniden etkili düşünce sisteminizi yakın çevrenizde ve işlerinizde ortaya koyabileceksiniz.


Yay Burcu: Bu bir kaç ay boyunca parasal gücünüzde ve etkinliğinizde bir takım sorunlar ve geri çekilmeler yaşamış olabilirsiniz. Bugün itibarıyla, maddi konularda kendinizi güçlü ve etkin bir şekilde ortaya koyabileceksiniz.


Oğlak Burcu: Kendi gücünüzü ve etkinliğinizi ortaya koymakta zorlandığınız bu bir kaç ayın ardından bugün itibarıyla, hayatınızdaki önemli değişim ve dönüşümler yeniden devreye girmeye başlayacak. Kimliğiniz güçleniyor.


Kova Burcu: Bilinçaltınızda ve kadersel konularda hayatı sorguladığınız, maneviyatınızı gözden geçirdiğiniz bir kaç aydan sonra artık kendinizi bu konularda daha güçlü ve yenilenmiş hissedebilirsiniz. Yaratıcılığınız artıyor.


Balık Burcu: Önemli ve güçlü çevreniz ve arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde bir kaç aydan beri yaşadığınız geri çekilmeler ve sıkıntılar bugün itibarıyla düzelmeye başlıyor. Güçlü ve etkili ortam ve insanlardan faydalanabilirsiniz.