Advertisement

Koç Burcu: Haftaya iş alanlarınızdaki yoğun enerjilerle giriş yapıyorsunuz. Kendinizi işinizde göstermek isteyeceksiniz. Gün içinde bu konuya dair bir takım pişmanlıklarınız olabilir. Özel hayatınızda desteklendiğinizi bilmek güzel.

Boğa Burcu: Bugün eğitim, medya, seyahat ve ticaretle ilgili işlerinizde üzerinizde bir takım güvensizlikler oluşabilir. Kendinizi diğer insanlara karşı sorumlu göreceksiniz. İş alanınızda kendinizi yetersiz hissederek, kendinize gereksiz yere yüklenmeyin.

İkizler Burcu: Haftaya ortaklaşa para gelir ve giderlerinize odaklanarak giriş yapabilirsiniz. Aşk hayatınızda veya çocuklarınızla olan ilişkilerinize olumsuz yaklaşmaktan çok, yapabileceklerinize odaklanmanız sizin için en iyisi.

Yengeç Burcu: Bugün özel hayatınız veya ortaklı işleriniz ön planda olacak. Aile sorumluluklarınız kendinizi yetersiz hissetmenize ve suçluluk duymanıza neden olabilir. Yine de bu alanlarda güzel gelişmelerde yaşayacaksınız.

Aslan Burcu: Haftaya yapılacaklar listenizi tamamlamak üzere başlayabilirsiniz. Yakın çevrenizin sağlık konuları zaman zaman canınızı sıksa da, mantıklı taraflarınızla işlerin üstesinden gelmesini gayet iyi başaracaksınız.

Başak Burcu: Bugün yaratıcılık isteyen işlerde kendinizi kanıtlamak ve göstermek isteyebilirsiniz. Aşk hayatınızda kolay tatmin olmakta ve isteklerinizin gerçekleşmesini sağlamakta zorlanabilirsiniz. Riskten kaçınmalısınız.

Terazi Burcu: Bugün duygularınız kendinizi değiştirmeye yönelik çalışacak. Aldığınız bir takım kararlardan pişmanlık duyabilir, gün içinde kendinizi yorgun ve isteksiz hissedebilirsiniz. Arkadaşlarınızdan yardım isteyebilirsiniz.

Akrep Burcu: Bugün yakın çevrenize ve iletişim halinde olduklarınıza karşı güvensiz tutumlar içine girebilirsiniz. En ufak bir olayda moraliniz hemen bozuluyor. Yakın dönemde yaşadıklarınız sizi fazlasıyla yormuş olabilir.

Yay Burcu: Bugün sosyal ortamlarda, organizasyona dayalı işlerde ve grupsal çalışmalarınızda para  sizin için önemli olacak. Parasal konuşma ve görüşmelerinizde belki de size teklif edilen miktar sizi tatmin etmeyebilir.

Oğlak Burcu: Bugün yoğun istek ve arzularınıza göre davranacaksınız. İş alanınızda gösterdiğiniz çabaların takdir edilmediğini düşünebilir, kendinizi yetersiz hissedebilirsiniz. Değişimden bu kadar çok korkmayın.

Kova Burcu: Bugün şansınızın yüksek olacağı noktalara yönelmelisiniz. İçinizde bir isteksizlik, üzerinizde durağanlık görülebilir. İş alanlarınıza yoğunlaştığınızda kafanızda kurduğunuz zor senaryoların azaldığına şahit olacaksınız.

Balık Burcu: Haftaya sosyal çevre ortamlarınızdaki organizasyonlar ve etkinlerle giriş yapacaksınız. Yüksek enerjili olmanıza rağmen canınız pek bir şey yapmak istemeyebilir. Herşeyi ince ayrıntısına kadar düşünmek sizi çok yoruyor.