Advertisement

Koç Burcu: Bugün, eğlenceye ve hayatın hafif yanlarına olan meyiliniz, ortaklaşa para konularında zorlanmanıza ve bazı konularda inatçı yanlarınızı devreye sokmanıza neden olabilir. Özel hayatınızda  tutkularınız devrede olacak.


Boğa Burcu: Bugün, ev ve aile hayatınızda sevdiğiniz insanla ufak tefek sürtüşmeleriniz olabilir. Herşeyi ben biliyorum tavrından uzak durarak, inatçılığı bir kenara bırakarak hareket etmelisiniz. Arkadaşlarınızdan haberleriniz var.


İkizler Burcu: Yakın çevrenizle iş konularında anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Özellikle iş alanlarınızda karşı cinsle aynı frekansta bulunmanız zor gibi gözüküyor. Ya da yakın çevrenizle olan ilişkileriniz sağlık konuları yüzünden sekteye uğrayabilir.


Yengeç Burcu: Bugün, eğlence hayatınıza, çocuk alanlarınıza ve aşkı içeren konulara yapacağınız harcamalar sizi zorlayabilir. Yine tutkuya dayalı bir ilişkiniz varsa sevdiğiniz insanın sizinle aynı ferakansta olmadığını farkedebilirsiniz.


Aslan Burcu: Bugün, ailenizle anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Daha çok enerjinizi ve sevginizi kendinize yönelttiğiniz bu dönem, ailenizin sizi anlamadığını düşünebilirsiniz. Ama şunu bilin ki siz de onları anlamakta zorlanıyorsunuz.

 
Başak Burcu: Bugün, yakın çevrenizle olan ilişkilerinizde bazı sürtüşmeler yaşayabilirsiniz. Bu biraz da sizin kendinizi geri çekmenizden ve uğraşmak istemeyişinizden kaynaklı olacak. Ruhunuza yakışanı yapmalısınız.


Terazi Burcu: Sosyal ortamlarınızda parasal konularda bir takım anlaşmazlıklarınız olabilir. Parasal konularda kadınlarla veya erkeklerle olan ilişkilerinize dikkat etmeniz gerekecek. Harcamalarınız siz istemediğiniz halde artabilir.


Akrep Burcu: Göz önünde olacağınız ortamlarda karşı cinsle anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Bu da iş ilişkilerinize olumsuz yansıyabilir. Ya da kendiniz için yapmak istediğiniz bir şeyi, işiniz yüzünde yapamama etkisi üzerinizde gerilim yaratabilir.


Yay Burcu: İş yaptığınız karşı cinsle olan ilişkilerinizde gerilimler oluşabilir. Ya da seyahat halindeyken veya eğitim esnasında hoşunuza giden bir insanla fiziksel yönü kuvvetli ve biraz da gizli bi aşk yaşamaya müsait olabilirsiniz.


Oğlak Burcu: Arkadaşlarınzla olan ilişkilerinizde parasal konularda bir takım anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Sakın borç almayın veya vermeyin. Bekarsanız arkadaş ortamınızdan bir insanla, sürtüşmeyle başlayan fiziksel bir ilişki gündeme gelebilir.


Kova Burcu: Bugün, özel hayatınızda bazı sürtüşmelere açık olabilirsiniz. Sevdiğiniz insanla göz önünde olacağınız yerlerde inatçılıktan ve baskıdan kaçınmanız gerekecek. Ya da enerjinizi başka insanlara harcamanız onunla sorunlara neden olabilir.


Balık Burcu: Bugün, iş alanlarınızdaki ilişkilerinizde bazı zorlanmalar ve sürtüşmeler yaşamanız mümkün. Yine işe dayalı bir seyahat veya eğitim fırsatı zora girebilir. Karşıcinsle olan ilişkilerinizde dikkatli olun.