Advertisement

Bugün Doğanlar

Bugün doğduysanız; romantik, iletişimci, hareketli bir insansınız. İletişimi çok seviyorsunuz ve birini sevdiğiniz zaman sizin için dünya duruyor. Sanatkar biri olduğunuz için bu alanda profesyonel bir kariyere sahip olabilirsiniz. Bu sene, özel hayatınızda keyfiniz yerinde olacak. İş alanlarınızdaysa abartı hareketleriden kaçınmalısınız.

Ay Bize Neler Getiriyor

Bugün ve yarın saat 16:13’e kadar Ay Balık Burcunda olacak. Salgı sistemimiz uyarılıyor. Beslenmede karbonhidrat günleri olduğundan unlu ve tatlı tüketme ihtiyacımız artabilir. Şeker hastaları bu bir kaç güne çok dikkat etmemeliler. Genel olarak duygusal olacağımız şu bir kaç gün, partnerimizle vakit geçirmek, insanları anlamak, sevmek, empati kurmak ön plana çıkabilir.

Koç Burcu: Bugüne, biraz geri planda durmayı tercih ederek başlayabilirsiniz. Yaratıcılıkla ilgili bir işiniz varsa ilham perisi gün boyunca sizin yanınızda olacak. Bugün iş ortamınızda geri planda kalmanız işinize yarayacak.


Boğa Burcu: Bugün sosyal çevrenizin ve ortamlarınızın göz bebeği olabilir, haftasonuna hareketli bir başlangıç yapabilirsiniz. Özel hayatınızda bu bir kaç gün yelkenleri suya indirmeniz gerekebilir. Her alanda mücadele edemezsiniz.


İkizler Burcu: Bugün aktif olan iş alanlarınızda paylaşımcı yanlarınız ön planda olacak. Normalde mantıklı olan yapınız, konu iş ortamına gelince daha duygusal tepkilere yatkın görünüyor. Sevdiklerinize karşı duygusal, iş ortamlarınızda ise, mantıklı olmaya çalışın.


Yengeç Burcu: Bugün uzak çevrenize karşı anlayışlı ve kabullenici yönleriniz ön planda olacak. Seyahat, eğitim alanlarında şansınız yüksek görünüyor. Başkalarının yardımına koşarken bugün fazla abartmamaya çalışın.


Aslan Burcu: Bugün ortaklaşa giderleriniz konusunda fazla çömert ve dağınık bir yapı sergileyebilirsiniz. Özellikle ailenize ve sevdiklerinize karşı güzel jestler içinde olacaksınız. Arkadaşlarınızdan alacağınız güzel haberler, keyfinizi yerine getirecek.


Başak Burcu: Bugün özel yaşantınızda oldukça müşfik, sevecen ve paylaşımcı olacaksınız. Sevdiğiniz insanla halletmeniz gereken işleriniz varsa, yola koyulabilir ve onun programına göre hareket edebilirsiniz.


Terazi Burcu: Bugün, işleriniz ve hizmet alanlarınız ön planda olacak. İş anlamında keyfiniz yerinde olduğundan, koşturmaca ve dikkat gerektiren konularda biraz tembel davranabilir, canınızın istediği alanları öne çıkartabilirsiniz.


Akrep Burcu: Bugün, yaratıcılık gerektiren alanlarınızla, aşk hayatınızla veya varsa çocuklarınızla ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Hayatınızı ilgilendiren kararlarda güçlü yönlerinizle hareket edeceksiniz. Harcamalarınızı abartmayın.


Yay Burcu: Bugün, ev ve aile hayatınız sizin için önemli olacak. İşlerinizin çoğunu evinizden veya bulunduğunuz yerden halletmeye çalışacak, hareket ederek fazla enerji harcamayacaksınız. Sosyal ortamlardaki sorumluluklarınız sizi gereğinden fazla yorabilir.


Oğlak Burcu: Bugün, hızlı ve biraz da net olmayan iletişim trafiğiyle güne başlayacaksınız. İş ortamınızda anlayışlı yönlerinizle hareket edeceksiniz. Yakın çevrenizde yapacağınız işlerde dalgınlık ve dağılma tehlikesine karşı uyanık olun.


Kova Burcu: Bugüne, maddi konularda veya para konularında fedakarlıklarla başlayabilirsiniz. Her konuda cin gibisiniz ama konu paraya gelince yelkenleriniz çabuk suya iniyor.  Eğlenceye dayalı harcamalarınızı abartmamaya çalışın.


Balık Burcu: Bugün uzak çevrenizden alacağınız haberlerle, zamanınızın çoğunu kendi yapmak istediklerinize ayıracaksınız. Güçlü ve etkili aile dostlarınızdan hayatınıza dair güçlü destekler görebilirsiniz. Davranışlarınızda abartıya dikkat edin.