Advertisement

Koç Burcu: Bugün,  parasal konularınız devrede olacak. İş alanlarınızda kendinizi ve duygularınızı güçlü bir şekilde ifade edebileceksiniz. Özel hayatınızda karamsar etkilere kapılmayın ve sevdiğiniz insana daha sıcak davranın.

Boğa Burcu: Bugün, kendinizi daha rahat ve iyi hissedeceksiniz. Özel istekleriniz devrede olacak. Güçlü ilişkilerinizle, dış dünyadan alacağınız destekler hayatınızı daha da anlamlandırabilir. Kendinize vakit ayırın.

İkizler Burcu: Önemli işlerle uğraşmak yerine daha rahat ve keyfinizi yerine getirecek konu ve olaylara yönelmeniz yerinde olacak. Bilinçaltınız aktif olacak ve olayları gereğinden fazla gözünüzde büyütmeye müsait olacaksınız.

Yengeç Burcu: Bugün, sosyal ortamlarınız ve çevreniz devrede olacak. Katılacağınız bir davette veya organizasyonda, diğer insanlarla beraber hareket etmekten mutluluk duyacaksınız. Bu aralar biraz daha sosyalleşmeye bakın.

Aslan Burcu: İş ve kariyer alanlarınız bir kaç gün boyunca daha fazla ön planda olabilir. Etkili iş gücünüzü ve bağlantılarınızı yapacaklarınıza aktarabilirsiniz. İş alanlarınızda özellikle yeni tanışacağınız insanları devreye sokmaya çalışın.

Başak Burcu: Bu bir kaç gün, dış ortamlarda, değişik yer ve insanların yanında kendinizi iyi hissedeceksiniz. Eğlenceli ve güçlü yanlarınızla insanları etkilemeniz kolay olacak. Bugün kendinize olan güveniniz düşük olabilir.

Terazi Burcu: Bu bir kaç  gün boyunca ödemeler ve ortaklı para konularınız devrede olacak. Aile hayatınıza yapacağınız harcamalar ve yardımlar sizi mutlu edebilir. Hayatınızla ilgili önemli kararlar ve sorumluluklar devreye girebilir.

Akrep Burcu: Bir kaç gün boyunca özel hayatınız veya ortaklı işleriniz devrede olmaya başlayacak. Özel hayatınızda güçlü iletişiminizle, hem sevdiklerinizin, hem de sevdiğiniz insanın takdirini kazanacaksınız. Enerjinizi iyi kullanın.

Yay Burcu: Bir kaç gün boyunca tamamlamanız gereken günlük rutin işleriniz ve koşturmacalarınız devreye girebilir. Maddi konularda kendinizi güçlü hissedeceksiniz. Biraz kendi hayatınıza ve yapacaklarınıza odaklanın.

Oğlak Burcu: Bugün, aşk hayatınız veya yaratıcılığa dayalı işleriniz devreye girmeye başlayacak. Kendinizi ve güçlü yönlerinizi, eğlenceli yer ve ortamlarda ortaya koyacaksınız. İş alanlarınızda karamsarlığı bir kenara bırakın.

Kova Burcu: Bu bir kaç gün boyunca , eviniz ve aileniz için hareket edebilirsiniz. Etkin düşüncelerinizi aile ortamlarınıza yansıtmak öne çıkabilir. Şansınız sizi bir çok konuda destekleyecek ama karamsarlıktan uzak durun.

Balık Burcu: Bugün,  iş ilişkilerinizde güçlü ve kalıcı bağlantılar söz konusu olabilir. Parasal konularda destekleneceksiniz. Yakın çevre iletişiminiz devrede olacak. Gün içinde duygusal olarak iniş çıkışlarınız fazla olabilir.