Advertisement

Koç Burcu: Bugün itibarıyla yakın çevrenizdeki akraba veya kardeşlerinizin hayatında bir takım geri çekilmeler yaşanabilir. Bugün, iş ilişkilerinizde fedakarlıklarınız yüksek olabilir. İnsanların sizi kandırmasına ve üzerinize aşırı yükler bindirmesine izin vermemelisiniz.

Boğa Burcu: Bugün itibarıyla, parasal konularda 4-5 ay boyunca  geri çekilmeler görülebilir. Tavırlarınızı gözden geçirin. Bugün, arkadaşlarınızın ve sosyal ortamlarınızın aşk hayatınızda sizi yanlış yönlendirmesine izin vermeyin. Bazı hayalkırıklıkları yaşanabilir.

İkizler Burcu: Jüpiterin gerilemesiyle karşınıza çıkan fırsatlarınızı değerlendirmek için daha çok kendi içinize yönlenmelisiniz. Bugün, iş alanlarınızdaki etkiler, aile hayatınızda fedakarlıklarda bulunmanıza ve gereğinden fazla yükler üstlenmenize neden olabilir.  

Yengeç Burcu: Sizi her tür olumsuzluklardan koruyan jüpiter, bugün itibarıyla bir müddet bazı olaylara fazla müdahale etmeyecek. Bugün, dış çevreden alacağınız etkilerle, iletişim halinde olduğunuz insanlarla ilişkilerinizde yanlış yönlendirilmelere açık olabilirsiniz.

Aslan Burcu: Sosyal çevrenizde ve arkadaşlıklarınızda şimdiye kadar karşılaştığınız fırsatlar ve şanslarınızı değerlendirmek, gözden geçirmek için iyi bir dönem içinde olacaksınız.Bugün, parasal konularda dikkatli adımlar atmaya çalışın. Önemli alışverişlerden kaçının.

Başak Burcu: Bugün itibarıyla bir kaç ay boyunca kariyer ve iş alanınızda gerileyecek olan  jüpiter, bu alanda karşınıza çıkan şans ve fırsatlarınızı gözden geçirmenize neden olacak. Bugün, özel ilişkilerinizde yanıltıcı etkiler altındasınız.

Terazi Burcu: Bugün itibarıyla yabancı ortaklı işler, seyahat, eğitim, ticaret, hukuk, medya alanlarınızda bazı geri çekilmeler yaşayabilirsiniz. Bugün, iş alanlarınızda bazı sorunlar ve hayalkırıklıkları yaşamanız mümkün. Gerçekçi olmayacağınız için önemli işlerden sakının.

Akrep Burcu: Bugün itibarıyla bir kaç ay boyunca eşinizin veya sevdiğiniz insanın parasal durumlarında bazı geri çekilmeler oluşabilir. Bugün, sosyal ortamlarda yanlış yönlendirilme etkileriniz var. Aşk hayatınızda bazı hayalkırıklıkları yaşayabilirsiniz.

Yay Burcu: Sizin evlilik ve ikili ilişkiler alanınızı etkileyecek olan jüpiter, almış olduğunuz kararlarda bir takım geri çekilmeleri hayatınıza taşıyabilir.Yine bugün, aile hayatınızdaki dağılmalar ve belirsizlikler iş alanlarınızda sizi etkileyebilir.

Oğlak Burcu: İş, hizmet ve sağlık alanlarınızda gerileyecek olan jüpiter, bu alanlarda bazı geri çekilmelere neden olabilir. Bugün, zihniniz karışık olabilir. Yakın çevrenizde dönen olaylar, oluşan koşullar bir işinizde bozulmalara neden olabilir. Gerçekçiliği elden bırakmamalısınız.

Kova Burcu: Aşk, eğlence, yaratıcılık ve çocuk alanlarınızda gerileyecek olan jüpiter bu alanda karşınıza çıkarmış olduğu fırsatları ve şansları bir kez daha gözden geçirmenize neden olabilir. Bugün, parasal konularda önemli kararlar almayın, alışveriş yapmayın.

Balık Burcu: Ev ve aile hayatınızda gerileyen jüpiter, bu alanlarda bazı geri çekilmelere neden olabilir. Yine bugün, özel hayatınızda bazı hayalkırıklıkları ve sorunlar ortaya çıkabilir. Ya da siz sevdiğiniz insanı hayalkırıklığına uğratabilirsiniz.