Advertisement

Koç Burcu: Bugün geçmiş konular ve ailevi meseleler hayatınızda daha önemli olacak. Uzak yolculuklarda veya dış ortamlara dayalı işlerinizde sezgileriniz sizi yanıltabilir. Özel hayatınızda duygusal yanlarınız mantığınızla çatışacak.

Boğa Burcu: Bugün, çevrenizle oldukça uyumlu bir gün içindesiniz. Aktif iletişim trafiğinizle oldukça hareketli bir gün olabilir. Sosyal ortamlara veya orgnizasyona dayalı işlerinizde parasal yönden kolay aldanmalara açık olabilirsiniz.

İkizler Burcu: Bugün iş hayatınızda sorumluluklarınıza yönelik hareket edeceksiniz. Parasal konular bugün ve yarın gündeminizde olabilir. Toplum içinde özel hayatınızda yanıltıcı etkiler altındasınız. Herkesin söylediğine hemen inanmayın.

Yengeç Burcu: Bugün, tamamen kendi isteklerinize ve beklentilerinize yönelik bir gün olacak. Ailevi ilişkilerinizi gün içinde dengeye oturtmakta zorlanabilirsiniz. İş hayatınızda tanımadığınız insanların sizi yanlış yönlendirmesine iin vermeyin.

Aslan Burcu: Bugün ev ve aile hayatınızda önemli işler devreye girebilir. İleişim halinde olacağınız insanlarla anlaşmakta zorlanabilirsiniz zira  insanlardan kendinizi uzak hissedeceksiniz. Yalnızlığa ihtiyacınız var.

Başak Burcu: Bugün yakın çevre ilişkilerinizde sorumluluklar üstleneceksiniz.. Arkadaşlarınız ve çevrenizle hareket ettiğiniz konularda parasal paylaşımlara dikkat edin. Aile yaşantınızda sevdiğiniz insanın sizi yanıltmasına izin vermeyin.

Terazi Burcu: Bugün iş alanlarınız aktif olarak haftaya başlıyorsunuz. Maddi konularda önemli sorumluluklarınız devrede olabilir. İş alanlarınızda yakın çevrenizde bulunan insanların sizi yanlış etkilemesine izin vermemeye çalışın.

Akrep Burcu: Bugün kendinizle ve sevdiklerinizle hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Geçmiş konu ve meseleler üzerine kafanızı fazla yoruyorsunuz. Eğlence ve aşk hayatınızdaki belirsizlikler size para harcattırabilir. Yanlış yönlenmelerden uzak durun.

Yay Burcu: Bugün geçmişten alacağınız haberlerle bilinçaltınızda değişik çıkarımlar ve sonuçlara ulaşacağınız bir gün olabilir. Kendi ailenizin kişisel kararlarınızda sizi yanlış yönlendirmesine izin vermemeye çalışın.

Oğlak Burcu: Bugün özel yaşantınızda sevdiğiniz insanla kalabalık yer ve ortamlarda anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Enerjinizi biraz daha olumlu  kullanmakta fayda var. Düşüncelerinizi, iletişim halinde olacağınız insanlar yanlış yönlendirebilirler.

Kova Burcu: Bugün göz önünde bulunacağınız ortamlarda veya işinizle ilgili konularda sorumluluklarınız fazla olabilir. İnsanlarla ilişkilerinizi sıkı tutmanız iş konusunda size yeni kapılar açabilir. Maddi konularda arkadaşlarınızı yanlış yönlendirmekten kaçının.

Balık Burcu: Bugün bulunacağınız ortamlarda dikkatleri üzerinize toplayacak ve sorumluluk üstleneceksiniz. Hayatınızdaki belirsizliklerin ve karmaşaların, kalabalık ortamlarda ve göz önünde olacağınız yerlerde sizi yanıltmasına izin vermeyin.