Advertisement

Koç Burcu: Bugün, özel hayatınızda şanslı etkiler altında olacaksınız. Karşınıza çıkan fırsatlar, sizi özel hayatınızda da mutlu kılacak. İletişime ve ortaklı işlerinize dayalı konularda aşırı iyimserlikle hareket etmemeye çalışın.

Boğa Burcu: Bugün, iş hayatınızda parasal kazançlarınız size kendinizi iyi hissettirtecek. Bir işiniz olduğu için, işinizde yaptıklarınız için minnettar duygularla hareket edeceksiniz. Öğleden sonra ailevi konular öne çıkmaya başlayacak.

İkizler Burcu: Bugün, hayata bakış açınızda, keyfinizde ve eğlence alanlarınızda yükselen etkiler altındasınız. Hayatınızda bir insan varsa onunla yaşayacağınız aşk, size kendinizi iyi hissettirtecek. Öğleden sonra trafiğinizde yoğunluklar görülebilir.

Yengeç Burcu: Bugün, ev ve aile hayatınızda bazı güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hiç beklenmedik bir anda ve gizli yerlerden göreceğiniz yardım ve desteklerle ev ve aile hayatınızda kendinizi çok iyi hissedebilirsiniz.
 
Aslan Burcu: Bugün, yakın çevrenizdeki insanlardan hayatınıza dair beklenmedik destekler ve açılımlar görebilirsiniz. İletişim halinde olacağınız insanları hayat görüşünüzle olumlu etkileyeceksiniz. Öğleden sonra enerjiniz artıyor.

Başak Burcu: Bugün,iş ve kariyer hayatınızdaki güzel gelişmelerin ve sonuçların kazançlarınıza olumlu yansıdığına şahit olacaksınız. Oldukça hareketli başlayan gününüz, öğleden sonra yerini daha durgun ortamlara bırakabilir.

Terazi Burcu: Bugün, yaratıcılığa ve geri planda durmanız gereken işleriniz için güzel etkiler altında olacaksınız. Hayata bakış açınız rahat, esnek, olumlu ve pozitif olacak. Bir çok alanda kendinizi şanslı hissedebilirsiniz.

Akrep Burcu: Bugün, kendinizi ruhen çok iyi hissedeceksiniz. Hayatınızda yeni yeni oluşmaya başlayan bir çok gelişme sizi ruhen tatmin edecek. Kendinizi her konuya hazırlamanız gerektiğini düşüneceksiniz. Öğleden sonra iş alanlarınız hızlanacak.

Yay Burcu: Bugün, kariyerinize yönelik konuşma ve görüşmeleriniz hızlanabilir. Gizli ve derinden giden çalışmalarınız nihayetinde istediğiniz karşılığı almanıza neden olacak. Öğleden sonra dış ortamlar daha fazla ilginizi çekecek.

Oğlak Burcu: Bugün, yabancı insanlarla olan ilişkileriniz gücünüze güç katabilir. Yine organizasyona yönelik işlerinizde, gruplarla olan çalışmalarınızda güzel görüşmeler ve konuşmalar devrede olacak. Para işlerinizin üzerine eğilebilirsiniz.

Kova Burcu: Bugün, iş alanlarınızda önemli görüşme ve konuşmalar devreye girmeye başlayacak. Aşk hayatınızda, yaratıcılığa dayalı işlerinizde veya seyahatlerinizde kendinizi çok iyi mutlu ve şanslı hissedeceksiniz.

Balık Burcu: Bugün, ev ve aile hayatınızda yaşayacağınız güzellikler, karşılacağınız şanslar, ortaklaşa hareket etmeniz gereken her konuda size yeşil ışık yakacak. Kendinizi ruhen güçlü ve iyi hissedeceksiniz.