Advertisement

Koç Burcu: Bugün oluşan yeniay, özel hayatınız, ikili ilişkileriniz, ortaklı işleriniz alanınızda yeni başlangıçlarınızı ayağınıza taşıyabilir. Özel ilişkilerinizde önemli kararlar devreye girebilir. Taşınmayla ilgili kararlarınızı bu tarihten sonra yapabilirsiniz.

Boğa Burcu:  Bugün ve sonrası yeni bir işe başlama, iş değiştirme, var olan işlerinizde yeni bir projeye başlama etkileriniz yüksek olacak. Yaptığınız işlerden bu ay fazlasıyla keyif alacaksınız. Sağlığınızla ilgili konulara da odaklanabilirsiniz.

İkizler Burcu: Yeniayla beraber, aşk hayatınızda, çocuklarınızla ilgili konularda, yaratıcılık isteyen işlerinizde, hobi alanlarınızda yeni başlangıçlar ve kararlar gündeme gelebilir. Önünüzdeki 15 gün boyunca çevrenizden destekle hareket edeceksiniz.

Yengeç Burcu: Bugün ev ve aile hayatınızda bir yeniay oluşuyor. 15 gün boyunca evinizle ilgili konular, aile hayatınızın detayları öne çıkacak. Ev değiştirme, satın alma gibi etkileriniz varsa bu dönem hareket etmeye özen gösterin.

Aslan Burcu: 15 gün boyunca satış, pazarlama, reklam, yayıncılık, iletişimle ilgili işlerinizde yeni başlangıç ve kararlarınızı uygulayabilir, bu alanlarda fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Yakın çevrenizi ilgilendirecek olaylar etrafınızda cereyan edebilir.

Başak Burcu: Bugün öğleden sonra oluşan yeniay, maddi konularda, paraya dayalı işlerinizde ve varsa ticaret hayatınızda yeni başlangıçlar ve kararları hayatınıza taşıyabilir. Paraya dayalı işleriniz için bu tarih ve sonrası harekete geçin.

Terazi Burcu: Yeniay, hayatınıza dair önemli girişimleriniz ve başlangıçlarınız için sizi atağa geçirebilir. Özel hayatınızda, sevdiğiniz insanın yaşamındaki değişimler sizin hayatınızıda etkileyecek. Vaktinizi boşa harcamayın ve önceliklerinizi iyi belirleyerek harekete geçin.

Akrep Burcu: 15 gün boyunca kadersel alanınızda değişik ve nedensel olaylarla karşılaşabilirsiniz. Bu yeniay diğer burçların aksine hiçbir konuda harekete geçmemeli, yaşayacaklarınızın kadersel temalar olduğunu bilmelisiniz. Sağlığınızı güçlü tutun.

Yay Burcu:  Bugün oluşan yeniay, sosyal çevrenizde, grupsal işlerinizde ve organizasyona yönelik atılımlarınızda yeni karar ve başlangıçlarınız gündeme getirebilir. Bu dönem fazlasıyla sosyal olabilirsiniz yalnız aşk hayatınızdaki değişimler sizi etkileyecek.

Oğlak Burcu:  Bugün itibarıyla 2 hafta boyunca kariyer ve iş hayatınızda yeni oluşumlar, fikir ve teklifler ve önemli olaylara açık olacaksınız. Başlangıç ve kararlarınızı bugünden sonra uygulayabilirsiniz.

Kova Burcu: Bugün,  oluşan  yeniay,  yabancı ortaklı işler, hukuk, eğitim, seyahat ve medya alanlarınızda yeni başlangıç ve kararlarınız gündeme gelebilir. Bu alanda yeni tekliflerle karşılaşabilirsiniz. Tüm kararlarınızı bugün ve sonrası almaya çalışın.

Balık Burcu: Bugün itibarıyla, ortaklaşa maddi konular, eşinizin veya sevdiğiniz insanın parası ve mali giderler alanlarınızda yeni başlangıçlarınız gündeme gelebilir. Değişik ve dönüştürücü olaylar yaşayacağınız bir dönem.