Advertisement

Koç Burcu: Bugün hızlı başlayan gününüz öğleden sonra yerini isteksizliğe bırakabilir. Duygularınızı sevdiğiniz insanla paylaşmamanız bir takım sorunlara neden olabilir. Sorumluluklarınızı es geçmeden ilerlemek işinize yarayabilir.

Boğa Burcu: Bugün arkadaşlarınızla veya sosyal çevre alanlarınızda gününüzü harcayabilirsiniz. Hala kafanızda yarım kalan işleriniz varsa bugün bu işlerinizi  planlayacak ve bu plana göre hareket edeceksiniz. Özel hayatınızda şanslısınız.

İkizler Burcu: Bugün, her ne işle uğraşırsanız uğraşın başı siz çekeceksiniz. Göz önünde bulunmayı ve diğer insanlarla bir arada olmayı seviyorsunuz. Bayram öncesi işlerinizi öğleden sonra iyi bir şekilde organize edeceksiniz.

Yengeç Burcu: Bugün birazcık kabuğunuzda çıkmalı ve hayatı dolu dolu yaşamayı tercih etmelisiniz. Yeni ortamlar ve insanlar keyfinizi arttırabilir ve gün içinde dolaşmayı ve yeni yerler keşfetmeyi isteyebilirsiniz.

Aslan Burcu: Bugün duygularınız öğleden sonra biraz içe kapanık olabilir. Düşüncelerden çok harekete ihtiyaç duyuyorsunuz. Bugün ailenizle ve sevdiklerinizle beraber hareket etmek önemli olacak.

Başak Burcu: Ayrıntı ve işlerle boğuştuğunuz birkaç günün ardından, bugün öğleden sonra sevdiğiniz kişiyle beraber program yapabilir, onun isteklerine göre planlariçinde olabilirsiniz. Yakın çevrenize yardım etmek öne çıkabilir.

Terazi Burcu: Bugün, yapmanız gereken işlerinizin üzerine yoğunlaşabilirsiniz. Biriken çok şey var ve verdiğiniz sözler adına sizin bunları bugün içserisinde bir düzene oturtmanız gerekecek. Para beklentiniz karşılanacak.

Akrep Burcu: Bugün, ev hayatınızın dışında paylaşımlarınızı arttıracağınız ve gün içinde bulunacağınız etkinliklerden keyif alacağınız bir gün olacak. Aşk hayatınızda etkili duygularınızı ortaya dökebileceksiniz.

Yay Burcu: Bugün, evinizde bulunarak veya eviniz kadar rahat edeceğiniz ortamlarda bulunarak hareket edeceksiniz. Dinlenmek ve rahatlamak sizin için önemli olacak. Bugün bayram öncesi evinizde yapacaklarınıza odaklanın.

Oğlak Burcu: Bugün öğleden sonra yakın çevre ve akrabalarınızla bir arada olacak, iletişiminizi hızlı tutacaksınız. Bayramda yapacaklarınızı gözden geçirmelisiniz. Arkadaşlarınız ve sizi sevenler size bir çok konuda destek olacak.

Kova Burcu: Bugün öğleden sonra maddi konular daha ağırlıklı olarak kafanızı kurcalayabilir. Hayat atılımlarınız için, çevrenizden destek ve ilgiyi görmek istiyorsunuz. Bugün iş alanlarınızda güzel haberler alabilirsiniz.

Balık Burcu: Bugün öğleden sonra birkaç gündür hissettiğiniz isteksizlik hali yerini hareketli ortamlara bırakacak. Yapılması gerekenler konusunda hala planlamalar yapmaya ihtiyacınız olabilir. Seyahat ve tatil planları sizi mutlu edecek.