Advertisement

Koç Burcu: Bugün oluşan dolunay, sizin para evinizde gerçekleşecek. Parasal durumunuzu gözden geçirmeli yine paraya dayalı işlerinizde bu dolunay önemli kararlardan kaçınmalısınız. Yanıltıcı etkilere sahip olacaksınız.

Boğa Burcu: Dolunay, sizin fiziksel evinizde gerçekleşecek. Hayatınızla ilgili önemli bir olay veya karar devreye girebilir. Özellikle bu dolunay, ortaklaşa para konularında, para alışverişlerinde gerçekçi adımlar atmaya özen gösterin.

İkizler Burcu: Bu dolunayda bir işinizin gizli saklı bir yanını öğrenebilir veya iş alanlarınızda problemlerinizin ardında yatan gerçek sebeplerle karşılaşabilirsiniz. Bu bir kaç gün beklenmeyen olaylara hazırlıklı olun.

Yengeç Burcu: Arkadaşlarınızdan alacağınız haberler bu dolunay sizi hassaslaştırabilir. Ya da ortaya çıkacak bir organizasyon iki taraf arasında denge kurmanızı zorlaştıracak. İş alanlarınızda yanıltıcı konuşmalara bu dolunay dikkat edin.

Aslan Burcu: Bu dolunay, aile hayatınıza olan yoğunluğunuz bu dönem iş alanlarınızda kritik kararlar almanıza veya iş konularında hassaslıklar yaşamanıza neden olacak. Maddi konularda harcamalarınız sizi bu süreçte aldatmasın.

Başak Burcu: Yakın çevrenizin yaptırımları, uzak bağlantılarınızı ve iş alanlarınızı etkileyebilir. Ortaya çıkacak bir seyahat, işlerinizi organize etmeniz açısından sizi zorlayabilir. Yine bu dönemde aile ilişkilerinizde yanıltıcı etkilere sahip olacaksınız.

Terazi Burcu: Bugün oluşan dolunay, ortaklaşa para alanlarınızı etkileyecek. Sevdiğiniz insanın para durumunda oluşan bir gelişme sizi hassas kılabilir. Veya ortaya çıkan bir borç sizi sıkabilir. Aynı gün ilginizi yakın çevrenize kaydırabilirsiniz.

Akrep Burcu: Uzun soluklu ilişkisi olanlar, sevdikleri insanın hayatına göre kararlar almak durumunda kalabilir. Sevdiğiniz insanla ilişkilerinizde zorlanmalar yaşayabilirsiniz.Yine aşk hayatınıza dayalı harcamalarınızda bu dolunay dikkatli olmalısınız.

Yay Burcu: Dolunay, sizi en fazla iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda etkileyecek. İşinizde ortaya çıkacak bir takım sorunlar sizi zorlayabilir. Yine bu dolunay sağlığınıza çok dikkat edin. Ailevi konularda yanılgılar altında