Advertisement

Koç Burcu: Sosyal ortamlarda ve çevrelerde parasal konularda zorlanabilirsiniz.  Sevdiğiniz insanla arkadaş ortamlarınızda güzel planlar içinde olacaksınız. Akşam saatlerinde biraz geri plana çekilebilirsiniz.

Boğa Burcu: Bugün, özel hayatınız ve iş alanlarınız arasında kalabilirsiniz. Sevdiğiniz insanla aynı düşünceleri paylaşmakta zorlanabilirsiniz. Akşam saatlerinde ilgi alanınız sosyal ortamlarınıza kaymaya başlayacak.

İkizler Burcu: İş hayatınızda yapmanız gerekenlerle, dış ortamlarda vakit geçirme isteğiniz sizi gün içinde zorlayabilir. İş arkadaşlarınızla aynı görüşü paylaşmayabilirsiniz. Akşam saatlerinde enerjiniz artmaya başlayacak.

Yengeç Burcu: Eğlenceli yanlarınızla, herşeyi hesap etmek durumunda olan diğer taraflarınız arasında bugün bocalayabilirsiniz. Aşk hayatınızda sevdiğiniz insan sizinle aynı fikirleri paylaşmayabilir. Akşam saatlerinde dalgınlıklara dikkat.

Aslan Burcu: Kendi içinize dönük yapınızla, ortaklaşa hareket etme isteğiniz birbiriyle çakışabilir. Sevdiğiniz insanla aynı fikirleri paylaşmayabilirsiniz. Akşam saatlerinde ortaklaşa para konularınız devreye girecek. Unutkanlıklara dikkat.

Başak Burcu: Bugün, bir yandan yakın çevrenize vakit ayırmak isteyecek, diğer yandan kendi işlerinize kanalize olmak durumunda kalacaksınız. Bu da duygusal olarak gelgitler yaşamanıza neden olabilir. Özel hayatınız akşam saatlerinde devrede.

Terazi Burcu: Bugün, paranızı tutmak ve harcamak arasında gidip gelebilirsiniz. Verdiğiniz kararlardan pişman olmamak için mantığınızı devreye sokmalısınız. Akşam saatlerinde yapmanız gereken işlerde kafanız dalgın olabilir.

Akrep Burcu: Girişimci ve hareketli olma isteğinizle, evden çıkmama ve işlerinizi yavaşlatma konusunda bocalamalar yaşayabilirsiniz. Bazı işleriniz gün içinde sizi zorlayabilir. Herkesin sizinle aynı fikirde olmasını beklememlisiniz.

Yay Burcu: Bugün, dinlenmek ve hiç bir şey yapmamayı dilerken, hareketli iletişim trafiğiniz sizi zorlayabilir. Gitmek, gitmemek, yapmak, yapmamak arasında gidip gelebilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişilerle aynı fikirde olmayabilirsiniz.

Oğlak Burcu: Bugün, birden fazla uğraşmanız gereken işlerinizle, parasal konularınız arasında köprü oluşturmak düşündüğünüzden zor olabilir. Para konuşmalarınızda mantığınızla hareket etmeye çalışın. Dalgınlığınız artabilir.

Kova Burcu: iş yoğunluklarınız ve yapmanız gerekenlerle, kişisel istekleriniz çakışabilir. Düşündüklerinizi iş alanlarınızda uygulamakta zorlanabilirsiniz. Uzak akrabalarınızdan alacağınız haberler sizi sevindirecek. Parasal konulara dikkat.

Balık Burcu: Dış ortamlara dayalı işleriniz ve isteksiz yapınız arasında bocalamalarınız olabilir. Herşeyi gözünüzde büyütmeye meyilli olacaksınız. Parasal konularda şansınız yüksek. Akşam saatlerinde dalgınlığınız artabilir.