Advertisement

Koç Burcu: Bugün hayata karşı oldukça hevesli, keyifl, ve farklı yaklaşabilirsiniz. Değişik konu ve olaylar, yer ve insanlar ilginizi çekecek. Bazı ödemeleriniz olsa bile bugün kafanıza bir şey takmayacaksınız.

Boğa Burcu: Kişisel gelişiminizde farklı metot ve teknikleri deneyimleyebilirsiniz. Bugün farklı ve değişik olan herşeye daha fazla ilgi duyacaksınız. Özel hayatınızdaki zorlanmalara çok takılmayın.

İkizler Burcu: Bugün sosyal çevre ve ortamlarınızda diğer insanlarla ortaklık yapmaktan ve hayatı paylaşmaktan keyif alacaksınız. Sıradışı ve keyifli bir gün olsa bile, zaman zaman  duygularınızı saklayabilirsiniz.

Yengeç Burcu: İş alanlarınızda sıradışı ama bir o kadar sizi desteklyen bir güne hazır olun. Otorite figürleriyle ve patronlarınızla anlaşmanız kolay gözüküyor. Sosyal çevre alanlarınızda hızlı bir gün geçirmek, özel hayatınızda sizi yıpratabilir.

Aslan Burcu: Bugün yaratıcılığa, seyahete ve sanata dayalı işlerinizde oldukça keyifli etkiler altındasınız. Sizi daha az tanıyan insanlarla olan ilişkilerinizde sıradışı bir gün sizleri bekliyor. İş hayatınızdaki zorlanmaları düşünmeyeceksiniz.

Başak Burcu: Ev ve aile hayatınızda, ortaklaşa yapılacak alışverişler bugün değişik ve farklı bir gün geçirmenize neden olabilir. Kendinizi iyi hissedeceksiniz. Değişik yerlerde bulunma isteğinize kulak vermelisiniz.

Terazi Burcu: İletişim halinde olacağınız insanlarla ve sevdiğiniz insanla değişik ve sıradışı bir Pazartesi geçirebilirsiniz. Güzel iş görüşmeleri gündeme gelebilir. Para konularında hala bazı sorunlarınız var ama bugün onlara takılmayın.

Akrep Burcu: Bugün paraya dayalı işlerinizde ve iş alanlarınızda getirilerinizle ilgili konularda şanslı ve değişik etkiler altında olacaksınız. Özel hayatınıza gereken özeni göstermelisiniz ama bugün bunu yapmak kolay olmayacak.

Yay Burcu: Aşk hayatınızdaki güzel gelişmeler sizi hayata daha çok bağlayacak. Bugün kendinizi şanslı ve mutlu hissedebilirsiniz. İş hayatınızda kendinizi hala istediğiniz gibi ortaya koyamıyorsunuz. Sağlığınızı çok zorlamayın.

Oğlak Burcu: Eviniz, aileniz ve yuvanız sizin için önemli olmaya başlıyor. Bugün aile ortamlarınızda oldukça keyifli ve heyecanlı bir gün geçireceksiniz. Sosyal ortamlardaki görüşmeleriniz, özel hayatınızdan çalabilir, aman dikkat.

Kova Burcu: Bugün sosyal ortamlarda ve iletişime dayalı işlerinizde farklı ve sıradışı bir gün geçirebilirsiniz. Yapacağınız planlar sizi harekete geçirebilir. Aile hayatınıza ayırmanız gereken vakit, iş ortamlarınız yüzünden sizi zorlayabilir.

Balık Burcu: İş alanlarınızda, paraya dayalı görüşmelerinizin devreye girmesiyle gününüz hızlanabilir. Beklenmedik yerlerden güzel kazançlar sağlayabilirsiniz. Yakın çevrenize göstermek istediğiniz ilgiyi, diğer sorumluluklarınız yüzünden veremeyebilirsiniz.