Advertisement

Koç Burcu: Güçlü ve etkileyci yönlerinizle bugün iş alanlarınızda kuvvetli enerjilerle hareket edeceksiniz. Ağır işlerle uğraşabilirsiniz. Ortaklaşa para alanlarınızdaki sorumluluklarınız hayatı ciddi algılamanıza neden oluyor.

Boğa Burcu: Özel hayatınızı ilgilendirecek konularda önemli sorumluluklar üstlenebilirsiniz. Hayata ve sevgi konularına ciddi ve fedakar gözlerle bakabilirsiniz. Uzak seyahat, eğitim, medya, ticaret alanlarınızda ego çatışmalarınız olabilir.

İkizler Burcu: Bugün tehlikeli yer ve ortamlardan uzak durmalısınız. Enerjiniz güçlü olacağından, güçlü enerjili insanları hayatınıza çekebilirsiniz. İş alanlarınızda üstleneceğiniz sorumluluklar sizi fazlasıyla yorabilir.

Yengeç Burcu: Özel hayatınızda ve birebir ilişkilerinizde ego çatışmaları yaşamaya açık bir gün olabilir. Hırslı yapınızı sevdiğiniz insanın üzerinde kullanmayın. Aşk hayatınızda önemli sorumluluklar üstlenebilirsiniz.

Aslan Burcu: İş alanlarınızda ağır işlerinizi halletmek için uygun bir gündesiniz. Yıkıcı ve şiddetli yapınızla bugün sağlığınızı zorlayabilirsiniz. Ev ve aile alanlarınızda ekstradan üsteleneceğiniz sorumluluklarınız olacak.

Başak Burcu: Aşk hayatınızda ve varsa çocuklarınızla olan ilişkilerinizde, ego çatışmaları ortaya çıkabilir. Bugün kimseyi dinlemeyebilir, sadece kendi bildiğinizi okuyabilirsiniz. Yakın çevre sorumluluklarınız artacak.

Terazi Burcu: Ev ve aile hayatınızda kendi etkili gücünüzü ortaya koymak isteyebilirsiniz. Bu da ailenizdeki insanlarla ego çatışmalarına neden olabilir. Para alanlarınızda önemli sorumluluklar üstleneceksiniz. Hayata ciddi bakıyorsunuz.

Akrep Burcu: hayatınızla ilgili sorumluluklar ve zorunluluklarınız bugün ön planda olabilir. Önemli kararlar alabilirsiniz. İletişim halinde olacağınız insanlarla ego çatışmalarına ve sürtüşmelerine açık bir gün geçireceksiniz.

Yay Burcu: Bugün parasal konularda hırslı yapınızla hareket edebilirsiniz. Eğer paraya dayalı görüşmeleriniz varsa çok ısrarcı ve inatçı davranmamaya çalışın. Başka insanların düşünceleri ve hayatıyla ilgili sorumluluklarınız ön planda olacak.

Oğlak Burcu: Arkadaşlarınız ve sosyal ortamlardaki sorumluluklarınız hızlanmaya ve artmaya başlayacak. Bugün fiziki olarak kendinizi çok fazla zorlamayın. Gücünüzü ve inatçılığınızı ortaya koymak isteyebilirsiniz.

Kova Burcu: Kariyer ve iş alanlarınızda üzerinize gereğinden fazla sorumluluk alabilirsiniz. Toplumsal konularda göz önünde olacaksınız. Sizinle uğraşan insanların varlığında artış olabilir. Kendinize karşı acımasız olmayın.

Balık Burcu: Dış ortamlarda sorumluluklarınız artacak. Önemli bir seyahate gitmek durumunda kalabilir ya da bir davanın sonuçlarıyla uğraşabilirsiniz. Arkadaşlarınızla bir arada olacağınız ortamlarda ego sürtüşmelerine dikkat edin.