Advertisement

Haftaya Bakış

Haftaya ay aslan enerjisiyle başlıyoruz. Bu haftabaşı oluşan güneş-jüpiter karşıtlığı tüm haftaya damgasını vuracak. Aşırı iyimser ve pozitif duygularla hareket etmemiz, dikkatli olmamız gereken noktalarda bizi zorlayabilir. Herşeyi ben yaparım, ben bilirim tavrından kaçınmamız gerekecek. Çok açılmamaya, çok harcamamaya, tutamayacağımız sözler altına girmemeye çalışalım. Mutlu haftalar.

Bugün Doğanlar

Bugün doğduysanız; duyarlı, huzursuz, güvenilir, enerji dolu, sosyal ve insanların dikkatini üzerinize çeken bir insansınız. Organizasyon, muhasebe, insanları yönlendiren işlerde başarılı olursunuz. Güçlü dostlarınız size gereken desteği verecekler. Aşırı alıngan ve duyarlı yapınızı dengelemezseniz özel hayatınızda zorlanırsınız. Bu sene, keyfiniz yerinde olacak. Aşırı harcamalardan ve savurganlıklardan kaçının.

Koç Burcu: Haftaya hareketli ve uyumlu enerjilerle başlıyorsunuz. Ortaklaşa para alanlarınızda bazı konular canınızı sıksa bile, koşullara kolay adapte olabilmesini becereksiniz. Fikirlerinizde aşırı iyimserlikten kaçının.

Boğa Burcu: Kendinizi gerek kendi, gerekse ortaklaşa para alanlarınızda oldukça şanslı ve iyimser hissediyorsunuz. Paraya dayalı işlerinizde bu bir kaç gün uçmamaya çalışın. Aile hayatınızda kendinizi huzurlu kılacaksınız.

İkizler Burcu: Özel hayatınızda ve hayatınıza yönelik oluşumlarda ayaklarınız adeta yerden kesilmiş durumda. Bugün herşeye aşırı bir iyimserlikle yaklaşabilirsiniz. Yakın çevrenizdekiler sizinle aynı duygularda olabilir.

Yengeç Burcu: İş alanlarınızda ve sağlığınızla ilgili konularda aşırı iyimserlikle ve memnuniyetle yola çıkabilirsiniz. İş hayatınızda düşündüklerinizi bir plan içine oturtmanız kolay gözüküyor, tembelliği bir kenara bırakmalısınız.

Aslan Burcu: Haftaya şartlar lehinizde ve bir o kadar keyifli başlayabilirsiniz. Arkadaşlarınız ve sosyal çevrenizde paylaşım halinde olacaklarınız moralinizi arttırabilir. Ailevi konularda bazı konuları kafanıza takmamayı öğreneceksiniz.

Başak Burcu: Yaptığınız işlerden alacağınız güzel sonuçlar aile hayatınızda  sizi daha mutlu edebilir. Bu dönem olaylara aşırı bir iyimserlikle yaklaşabilirsiniz. Bugün diğer insanlarla aranızda bir set vermış gibi hareket edeceksiniz.

Terazi Burcu: Bugün düşüncelerinizde oldukça pozitif ve aşırı iyimser tavırlarınızla hareket edeceksiniz. Sosyal ortamlardan alacağınız güzel haberler, bir çok konuda yeni kararlar almanıza neden olabilir. Parasal konulara takılmayın.

Akrep Burcu: Bugün parasal konularda şans sizden yana olabilir. Aşırı rahat tavırlarınızla kendinizi mutlu hissedeceksiniz. İş alanlarınızda bazı şeyler canınızı sıksa bile, olumlu duygularınıza odaklanmalısınız.

Yay Burcu: Özel hayatınızda, ortaklı işlerinizde bu Pazartesi şanslı ve iyimser etkiler altındasınız. Canınız kapalı yerlerde bulunmak istemeyebilir. Uzaktaki akrabalarınızdan alacağınız haberler sorumluluklarınızı hatırlatabilir.

Oğlak Burcu: Bu hafta ortaklaşa para alanlarınız aktif olacak. Ödemelerinizle ilgili konulara odaklanabilirsiniz. Zorlandığınız noktalarda rahat bir nefes alacaksınız ama sosyal ortamlarda bu kadar rahat olmayabilirsiniz.

Kova Burcu: Haftaya bulunacağınız sosyal ortamlardan alacağınız şanslı haberlerle başlayabilirsiniz. Özel hayatınızda herşeyi abartmak hoşunuza gidebilir. Bugün ortaklaşa işlerinizin peşinden gidebilirsiniz.

Balık Burcu: Ev ve aile ortamlarınızda, iş alanlarınızda şanslı ve mutlu etkiler altındasınız. Bugün yapılması gereken günlük rutin işleriniz devrede olabilir. Bazı sorumluluklar sizi zorlasa da kafanıza çok takmayın, şansınız yüksek.