Advertisement

Bugün Doğanlar

Bugün doğduysanız; bağımsız, huzurlu, bilgili, yeni şeyler öğrenmeyi seven bir insansınız. Yapıcı yönleriniz insanların sizi daha fazla sevmesini sağlıyor. Değişken ortam ve yerler ilginizi çeker, sabitliği çok sevmezsiniz. Yaşlı akrabalarınızla problem yaşayabilirsiniz. Bu sene, kariyer hayatınızda önemli fırsatlar sizi bekliyor olacak. Mantığınızı devre dışı bırakmamalısınız.

Başımıza Neler Gelecek?

Bu Cuma duygusal konularda mantığımızla hareket edeceğiz. Olayların diğer tarafını görmek ve buna göre davranmak bize kazandırabilir. Önemli işlerimizi öğlene kadar halletmeye çalışalım. Akşam saat 20:35 te ay burç değiştirecek ve terazi burcuna geçecek. İşlerimize ve yapılacaklara kanalize olacağımız bugün akşam saatleri itibarıyla tüm haftasonu ilişkilerimiz devrede olacak.

Koç Burcu: Bugün yerinizde duramayacağınız etkilerle bir çok işinizi halletmek üzere kolları sıvayabilirsiniz. İş ortamınızdaki yoğunluğun etkilerini azaltmak için birikmiş işlerinizi bugün yapmak isteyebilirsiniz.
 
Boğa Burcu: Bugün, aşk hayatınızda tam da istediğiniz gibi hareketlenmeler oluşabilir. Kendinizi fazlasıyla enerjik hissedecek, eğlenceli ortamlarda bulunmaktan daha fazla keyif alacaksınız.

İkizler Burcu: Bugün evinizde dinlenmek veya vakit geçirmek en büyük arzunuz olabilir. Duygu değişimleriniz sizi yoruyor, bu yüzden sabit ve ayaklarınızın yere sağlam basacağı konular ilginizi çekecek.

Yengeç Burcu: Bugün, yakın çevrenizle beraber hareket etmek, sevdiklerinizle bir araya gelmek isteyebilirsiniz. Yine sevdiğiniz insanla yapacağınız kısa geziler, ziyaretler ve gezilecek yerler ilginizi çekebilir.
 
Aslan Burcu: Bugün maddi konularda içiniz rahat hareket edeceksiniz çünkü işlerinizin doğru zamanda devrede olduğunu biliyorsunuz. Ailevi konularda planlarınızı gün içinde devreye sokabilirsiniz, konuşmalarınız artacak.

Başak Burcu: Bugün yerinizde duramayacak, yakın çevrenizle oldukça aktif oluşumlar içine gireceksiniz. Ev hayatınızda geçmiş konu ve olaylar karşınıza çıkabilir. Sevdiklerinize duygularınızı güçlü bir şekilde ifade edeceksiniz.

Terazi Burcu: Kafanızı dinlendirmek ve geri planda kalarak kendinize daha fazla vakit ayırmak  niyetinde olabilirsiniz. Kalabalık ortamlar size göre olmayacak. Maddi konularda halledilmesi gerekenler devrede olabilir.

Akrep Burcu: Arkadaşlarınızla veya sosyal ortamlarınızda aktif, yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Önemli konuşmalar ve teklifler gündemde, birden fazla teklif karşısında karar vermekte zorlanabilirsiniz. Daha çok kendinize odaklısınız.

Yay Burcu: Bugün kalabalık ortamlar içinde yer almayı isteyecek, kendinizi bir çok işten sorumlu hissedeceksiniz. Topluluk içinde başka insanlara konuşmalarınızı ve görüşlerinizi aktarmanız kolay göüzüküyor.

Oğlak Burcu: Bugün iş alanlarınızdan uzaklaşmak, değişik yer ve ortamlar içinde bulunmak daha ön planda olacak.Yapacaklarınız için harekete geçmek ve kendinizi heyecanlı hissetmek, yaşamdan alacağınız zevki ikiye katlayabilir.

Kova Burcu: Bugün, tek başınıza olmak ve hareket etmektense, sevdiklerinizle paylaşım içinde olmak ve ortak harcamalarda bulunmak daha iyi olacak. Planınızı, programınızı iyi yapın. İş alanlarınızda bazı görüşmeler devrede.

Balık Burcu: Özel ilişkilerinizde sevdiğiniz kişiyle paylaşımlarınız artabilir, beraber program yapabilirsiniz. Her tür konuyu bu aralar fazlasıyla irdeliyorsunuz. Şüpheciliği bir kenara bırakarak ilerlemeye çalışın.