Advertisement

Bugün Doğanlar

Bugün doğduysanız, şanslı, popüler, iş alanında ileri görüşe sahip bir insansınız. Güçlü insanlar ve ortamlardan her daim yardım göreceksiniz. Önemli başarılar kazanacaksınız ama bu başarılardaki tutumunuzun özel hayatınızı olumsuz etkilemesine izin vermeyin. Bu sene, iş alanlarınızda dikkatli adımlar atmaya çalışın. Şanslısınız.

Başımıza Neler Gelecek

Bugün gökyüzünde etkili olan merkür- neptün karesiyle, iletişimimizde bazı hayalkırıklıkları ve aldanmalar oluşabilir. Gerçekçi olamayacağımız için önemli iş görüşmelerimizi ve konuşmalarımızı başka bir gün yapmakta fayda olabilir. Başkalarının bizi yanlış yönlendirmesine izin vermemeliyiz. Merkür yay burcuna geçecek ve iletişimimizde 2 hafta boyunca özgür, dağınık ve patavatsız etkileri öne çıkarabilir.

Koç Burcu: Medya, yabancı ortaklı işler, seyahat, eğitim, ticaret, hukuk alanlarınızda, iletişiminizi hızlanıyor. Yine bugün, önemli anlaşmalarda kandırılma ihtimaline karşı uyanık olun, gerçekçilikten uzaklaşmayın.

Boğa Burcu: Ortaklaşa para konularında merkür, kredi, borç almak istiyorsanız, sizi harekete geçirebilir. Sosyal ortamlar için yapacağınız para ödemeleri konusunda bugün yanıltıcı etkilere sahipsiniz. Borç alıp, vermeyinİ

İkizler Burcu: İlgi odağınız daha çok partneriniz olacak. Yine bu dönemde anlaşma ve kontratlar gündeminize gelebilir. Bugün, ortaklaşa işlerinizde yanıltıcı etkiler altında olabilirsiniz. Anlaşmalarınız varsa başka bir güne bırakın.

Yengeç Burcu: İşiniz konusunda zorlandığınız alanlar varsa becerilerinizi geliştirebilir, iş arkadaşlarınızla uyumlu işler çıkarabilirsiniz. Çalışmayı seveceksiniz. Seyahat veya eğitime dayalı işlerinizde bazı yanlış anlaşılmalar, oluşabilir.
 
Aslan Burcu: Aşk hayatınızda duygularınızı dile getirebilir, sorunlarınız varsa çözüm bulmakta zorlanmayabilirsiniz. Yine sanata, spora ve yaratıcılığa dayalı işlerinizde ateşli yönleriniz öne çıkacak. Aşk hayatınızda bazı iletişim zorlanmaları oluşabilir.

Başak Burcu:  Evinizle ilgili sorunlar ve bu konularda çözümsel yaklaşımınız, aile büyüklerinizle ve gerek kendi ailenizle olan iletişiminiz bu 2 hafta boyunca hızlanacak. Özel hayatınızda bazı sorunlar oluşabilir. Kendinizi kandırmaya açık olacaksınız.

Terazi Burcu: Yakın çevre, pazarlama, satış, reklam, yayıncılık, teknoloji, öğrenim ve iletişim alanlarınızda rahat ve etkili hareket etmeye başlayacaksınız. İş alanlarınızdaki iletişiminizde bazı sorunlar oluşabilir. Anlaşmalardan uzak durun.

Akrep Burcu: Maddi konularda zorlandığınız konular üzerine rahatlıkla çözüm bulabilirsiniz. Ticaretle uğraşanlar, bu 2 haftalık dönemde olumlu etkileniyor olacak. Bugün, parasal konularda yanlış yönlendirilmeleriniz olabilir, dikkat edin.

Yay Burcu: İfadeniz rahatlıyor, artık plan ve projelerinizi dillendirebilirsiniz. Kendinizi daha fazla düşüneceğiniz ve biraz bencil hareket edeceğiniz bir dönemde olacaksınız. Bugün, yanlış yönlendirilmelere ve eksik iletişime dikkat edin.

Oğlak Burcu: Önemli planlarınız  varsa bu 2 hafta boyunca harekete geçmemelisiniz. Sahne sanatlarıyla ilgili işiniz varsa yaratıcılığınız sizi iyi noktalara taşıyabilir. Yakın çevreniz ve iletişime dayalı işlerinizde bazı dalgınlıklar oluşabilir.

Kova Burcu: Organizasyona yönelik işlerinizde, sosyal ortamlarda ve davetlerde, grupsal çalışmalarda yeteneklerinizi ve becerilerinizi sergileyeceksiniz. Bugün, arkadaşlarınız ve sosyal çevreniz parasal konularda kafanızı karıştırabilir.

Balık Burcu: Bugün itibarıyla, iş alanınızda kendinizi rahat ifade edecek, sorunlar karşısında çözümler bulacaksınız. Terfi, prim ve zam gibi isteklerinizi dile getirebilirsiniz. Bugün, iş alanlarınızda aldanmalara açık olacaksınız.