Advertisement

Bugün Doğanlar

Bugün doğduysanız; düşünceli, güzelliğe düşkün, tatlı ve iyi niyetli bir insansınız. İyi ve bakımlı görünmek sizin için çok önemli. Ailenizle geçim sorunları veya sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Bu aslında dış koşullardan kaynaklı olabilir. Siz içinizi hiç bozmayın ve biraz da iç güzelliğe önem vermeye çalışın. Bu sene, hayatınızda önemli güzel gelişmeler yaşanabilir.

Başımıza Neler Gelecek?

Bugün mars kova burcuna geçecek. 2 ay boyunca enerjimizi toplumsal konulara, yeni çevre ve insanlara akıtabiliriz. Ayrıca bugün güneş- uranüs karesiyle, otorite figürleri, üstlerimiz ve patronlarımızla anlaşmakta zorlanabiliriz. Bazı işlerimiz bozulabilir. Herşeye tepki vermeye ve çabuk sıkılmaya meyilli olabiliriz.

Koç Burcu: Sosyal alanlarınızda mücadeleleriniz artabilir. Grupsal işlerde isteğiniz yüksek olacak, çevrenizin lideri haline gelebilirsiniz. Bugün, işinizde bazı sorunlar oluşabilir. Patronlarınızla anlaşmakta zorlanabilirsiniz.

Boğa Burcu: 2 ay boyunca hayatınızı ilgilendirecek işlerinizde, kariyerinizde ve sorumluluklarınızda artış görülebilir. Kendinizi yeteri kadar disipline eder, yapmanız gerekenlere odaklanırsanız, şans sizden yana olacak.

İkizler Burcu: Yabancı seyahatler, eğitim alanlarınızı tamamlama, hukuksal işlerinize enerjinizi yönlendirme gibi etkiler altına giriyorsunuz. sosyal ortamlarda parasal konularda bazı zorlanmalar yaşayabilirsiniz.

Yengeç Burcu: Banka, ödeme, kredi, faiz, vergi, prim, sigorta ve ortaklaşa giderleriniz alanında enerjinizi harcayacaksınız. Bugün, sevdiğiniz insanla kalabalık ortamlarda anlaşmakta zorlanabilirsiniz.

Aslan Burcu: Karşı cinsi çekici bulacağınız bu dönem, ilişkiniz varsa enerjinizi ilişkinize akıtacaksınız. Gün içinde, iş alanlarınızda bazı zorlanmalar oluşabilir. Fikirsel olarak beraber çalıştığınız insanlarla anlaşmakta zorlanabilirsiniz.

Başak Burcu: 2 ay boyunca çalışma koşullarınız ve bu alanda mücadeleleriniz artacak, sağlığınızla ilgili alanlarda enerjinizi harcayacaksınız. Bugün, aşk hayatınızda ve varsa çocuğunula ilgili konularda çabuk sinirlenebilirsiniz.

Terazi Burcu: Mars 2 boyunca sizin aşk, eğlence ve çocuk evinizde hareket etmeye başlayacak. Ayrıca bugün, ev ve aile hayatınızda sevdiğiniz insanla bazı anlaşmazlıklarınız olabilir. Davranışlarınıza dikkat etmelisiniz.

Akrep Burcu: Aile ilişkilerinizde, ev hayatınızda enerjinizi harcayacaksınız. Bugün iş hayatınızda iletişimde olacağınız insanlarla bazı sürtüşmeler ve anlaşmazlıklar yaşamanız mümkün. Sinirlerinize hakim olmalısınız.

Yay Burcu: İletişime dayalı işlerinizde, yakın çevre, akraba, kardeşlerinize dayalı konularda mücadeleleriniz artmaya başlıyor. Bugün, aşk ve eğlence hayatınız için yapacağınız harcamalar sizi zorlayabilir.

Oğlak Burcu: 2 ay boyunca paraya dayalı işlerinizde, kazanımlarınızda, maddi alanlarda, mücadeleleriniz artacak. Bugünse, aile hayatınızda bazı zorlanmalar ve sürtüşmeler oluşabilir. Gergin ve agresif olabilirsiniz.

Kova Burcu: Bir kaç aydır üzerinizde hissettiğiniz yorgunluk ve enerji kaybı, yerini daha sağlam ve konsantrasyonu yüksek bir enerjiye bırakacak. Fiziki gücünüze, kaza ve sakarlıklara karşı kendinize dikkat etmelisiniz.

Balık Burcu: 2 ay boyunca hayatınızı ilgilendirecek işlerinizde, kişisel alanlarınızda mücadeleleriniz ve zorlanmalar görülebilir. Enerjiniz düşük olacağından, ateşli hastalıklara, alerjilere karşı dikkatli olmalısınız.