Advertisement

Bugün Doğanlar

Bugün doğduysanız; tatlı, dürüst, cömert, hayalperest bir insansınız. Karşı cinsin ilgisini kolaylıkla çekiyorsunuz. Cömert tabiatınızla almaktan çok vermeyi seviyorsunuz ve insanlara yardım etmek sizin için çok önemli. Kafanızdan hep bir sürü şey geçiyor, bu yüzden dalgın olmaya meyillisiniz. Bu sene, köklü ve kalıcı işlere imza atmak için uygun bir yıl. Şansınız sizi destekleyecek.

Başımıza Neler Gelecek?

Bugün gökyüzünde etkinleşen Satürn- plüton olumlu açısıyla önemli işlerimizde ocağın ilk haftasına kadar kalıcı ve uzun soluklu adımlar atmamız mümkün. Ağır işlerimiz ve sorumluluklarımız devrede olacak. Yeniden yapılandırmak istediğimiz konu ve olaylara eğilebiliriz. Enerjimiz yüksek olacak, konsantrasyon içeren konulara odaklanmak için uygun bir dönem.

Koç Burcu: İş alanlarınızda gücünüzü ortaya koyabilir, gerginliklerinizi daha rahat kontrol altına alabilirsiniz. Bugün tutarsız düşünce sisteminizle, bazı kararlarınızı aceleye getirmemeye çalışın.

Boğa Burcu: Özel hayatınızdaki sorumluluklarınıza dışarıdan etkili bir şekilde bakabileceksiniz. Bilgi isteyen her tür ortaklaşa çalışmalarınız için bugünün enerjisinden yararlanın. Parasal konularda ani kararlara dikkat.

İkizler Burcu: İş ve hizmet alanlarınızdaki sorumluluklarınızı ve ağır işlerinizi kolay ve etkili bir şekilde halledebilirsiniz. Özel hayatınızda bazı duygu iniş çıkışlarınız tutarsız kararlar almanıza neden olabilir.

Yengeç Burcu: Aşk hayatınızda alacağınız sorumlulukların etkin gücünü özel hayatınızda hissedebilirsiniz. Sevdiğiniz kişiyle koordine olmak bugün kolay olacak. İş hayatınızda duygularınızı etkileyecek kararlardan kaçının.

Aslan Burcu: Bugün, kendi davranışlarınızdaki değişimler ve sorumluluklar iş alanlarınızda kalıcı işlere imza atmanıza neden olabilir. Herşeyi gözden geçiriyorsunuz ve bu da uzun vadede işinize yarayacak.

Başak Burcu: Aşk hayatınızda sevdiğiniz insanla güçlü ve kalıcı bir iletişim ön plana çıkmaya başlayacak. Göz önünde olacağınız bugün, aile hayatınızdaki konuşmalarınız duygularınızı destekler nitelikte olmayabilir.

Terazi Burcu: Bugün, ev ve aile hayatınızda parasal konularınız için uğraşılarınız devreye girebilir. Fikirlerinizde tutarsızlıklar oluşabilir. Dış ortamlarda iş yaratıcılığınızı rahat kullanacaksınız.

Akrep Burcu: Yakın çevrenizde güçlü iletişiminizle, hayatınızda yapmanız gereken konular üzerinde çalışabilir ve bazı planlarınızın işlediğini görebilirsiniz. Maddi konularda tutarsız kararlardan sakının.

Yay Burcu: Bugün, parasal konularda ağır işleriniz için uğraşabilirsiniz. Maddi konularınızı yeniden gözden geçirebilir veya yapılandırabilirsiniz. Özel hayatınızda sevdiğiniz insanla aynı fikirleri paylaşmayacaksınız.

Oğlak Burcu: Arkadaşlarınız ve sosyal çevreniz sizi bir çok açıdan destekleyecek. Grupsal işlerinizde başarı sizden yana olabilir. Kulağınıza gelecek bazı konuşmalar, iş alanlarınızda duygusal kararlara neden olabilir.

Kova Burcu: Bugün, etkili fikirlerinizi ve düşüncelerinizi kariyer hayatınız için kullanabilirsiniz. Uzun soluklu ağır ilerleyen işleriniz için şanslı bir gün. Olaylara derinden bakacaksınız. Aşk hayatınızda söylediklerinize dikkat.

Balık Burcu: Bugün, sosyal çevrenizde yapacağınız işlerde, konsantrasyonunuzu güçlü bir şekilde çalıştıracaksınız. Gelecek planlarınızı yeniden yapılandırabilirsiniz. Duygusal tutarsızlıklarınız olabilir.