Advertisement

Bugün Doğanlar

Bugün doğduysanız; çekingen, zarif, zeki, düşünceli, başarılı, etkili ve cazibeli bir insansınız. Şansınız çok açık. Hayatınızda her zaman başarılı ve kendi alanında önemli dostlarınız olacak. Etrafınızdaki insanların duygu ve düşüncelerini küçümsememelisiniz. Bu sene, özel hayatınızda önemli kararlar devrede olacak.

Ay Bize Neler Fısıldıyor?

Salı ve Çarşamba günleri Ay Yay Burcunda olacak. Sırt ve siyatik ağrıları, varis ağrıları bugünler azabilir. Ev işlerinde temizlik ve tamirat için çok uygun. Beslenmede Protein günleri olduğundan , protein ağırlıklı beslenmek vücudumuza iyi gelecek. Bacak bölgesine yüklenmeden dolaşmak, gezinmek ve sportif faaliyetlerde bulunmak gerekecek. Fikir alışverişleri, felsefe, seyahat, bilgi ve beceri isteyen her iş için uygun günler.

Koç Burcu: Bugün daha çok dış ortamlarda bulunmayı tercih edebilirsiniz. Seyahat, eğitim, yabancı ortaklı işler, medya ve ticaret konularınız bir kaç gün boyunca ön planda olabilir.

Boğa Burcu: Ortaklaşa para konuları, banka ödemeleri veya vergi alanlarınız öne çıkmaya başlayacak. Grupsal işleriniz için yapacağınız ödemelerde aklınız biraz karışık ve dalgın olabilir.

İkizler Burcu: Özel hayatınız ve ikili ilişkileriniz bu bir kaç gün boyunca önem kazanmaya başlayabilir. Ortaklı işleriniz varsa gerçekçi adımlardan uzaklaşmadan işlerinizi yapmaya çalışın.

Yengeç Burcu: Gün içinde  yapmanız gereken günlük rutin işlerinize odaklanabilirsiniz. Sizden kaynaklı olmayan bazı plan değişiklikleri günlük programınızı hareketlendirebilir.

Aslan Burcu: Aşk hayatınız ve eğlenceli işleriniz devreye girebilir. Varsa çocuklarınızın hayatına yönelik konular üzerine eğilebilirsiniz. Ortaklaşa para harcamalarında kafa dalgınlıkları oluşabilir.

Başak Burcu: Bugün, evinize ve ailenize vakit ayırmak isteyebilirsiniz. İşlerinizi evinizden organize edebilirsiniz. Özel hayatınızda bazı konularda kendinizi duygusal olarak kandırmamaya çalışın.

Terazi Burcu: Yakın çevrenizle olan iletişiminiz artmaya başlayacak. İş hayatınızda bazı karışıklıklar, ufak tefek dalgınlıklar altında olabilirsiniz. Fikirsel olarak bazı şeyleri abartmamaya çalışın.

Akrep Burcu: Bu bir kaç gün, daha çok maddi konularınız öne çıkmaya başlayacak. Harcamalarınıza dikkat etmeye çalışın. İş hayatınıza kolay adapte olacaksınız. Parasal konuşmalar oluşabilir

Yay Burcu: Bugün, kendinizi rahat hissetmeye başlayacaksınız. Sizi heyecanlandıracak olaylar, insanlarla bir arada olabilirsiniz. Özel hayatınızda sevdiğiniz insana karşı duygularınız yüksek olacak.

Oğlak Burcu: Bir kaç gün boyunca biraz isteksiz ve geri planda olabilirsiniz. Canınız önemli ve detay gerektiren işler içinde olmak istemeyebilir. Önemli işleriniz için kafanızda bir sürü ayrıntı var.

Kova Burcu: Arkadaşlarınızla yapacağınız planlar devrede olabilir. Değişik ve farklı bir iletişimle, yeni iş bağlantıları oluşturmak açısından iyi bir gün. Bazı iş planlarınızda ertelenmeler oluşabilir.

Balık Burcu: İş ve kariyer alanlarınız hız kazanmaya başlayacak. Ailevi konularda kendinizi huzurlu hissetmeniz, iş alanlarınıza olumlu yansıyabilir önemli işlerinizde kafa karışıklıklarına veya dalgınlıklara açık olun.