Advertisement

Bugün Doğanlar

Bugün doğduysanız; bilgili, başarılı, gözüpek, hayalperest, savurgan, çekici bir insansınız. Güzel giyinmeyi ve güzel insanlarla bir arada olmayı seviyorsunuz. İniş çıkışlı düşünce sisteminizle duygularınızın mantığınızın önüne geçmesine izin vermeyin. Bu sene, özel hayatınızda istediklerinize sahip olacaksınız.

Ay Bize Neler Fısıldıyor?

Perşembe ve Cuma günleri Ay Oğlak burcunda dolaşıyor. Cilt ve kemiklerimiz uyarılıyor. Beslenmede tuz günleri olduğundan tuz tüketme eğilimimiz artabilir. Tuz almanızda bir sakınca varsa bu günlere dikkat edin. Manikür, pedikür, ağda, epilasyon işlerine girişebilirsiniz. Ağda ve epilasyonun etkisi kalıcı olur.

Genel anlamda; iş ortamlarında bulunmak, toplantılar yapmak, işleri planlamak ve organize etmek, yarım kalan şeyleri tamamlamak için harika günler...

Koç Burcu: Bugün, oldukça yoğun etkilerle geçecek, zira aklınız tam anlamıyla işinizde olacak. Yardıma ihtiyacı olan insanlara destek vermek, başkaları için bir şeyler yapmak gününüze anlam katabilir.

Boğa Burcu: Arkadaşlarınıza ve dahil olduğunuz gruplara karşı yardımlaşma etkileriniz yüksek olacak. Yaratıcılığınızı konuşturabilirsiniz. Kendinize ve yapacaklarınıza fazlasıyla önem verdiğiniz bir zaman içindesiniz.

İkizler Burcu: Bugün, ortaklaşa para alanlarınız devreye girmeye başlıyor. İş ve kariyer alanlarınızda parasal konularda yardımsever etkiler altında olacaksınız. Başkalarına her tür konuda yardım etmek isteyebilirsiniz.

Yengeç Burcu: Bugün, özel hayatınız devrede olmaya başlayacak. İkili ilişkiler ve özel hayatınızda daha az tanıdığınız insanlardan destek ve yardım göreceksiniz. Tavsiyelere kulak vermelisiniz.

Aslan Burcu: Günlük rutin işlerinize odaklanacaksınız. İş arkadaşlarınıza hem manen, hem madden yardım etmek öne çıkabilir. Yapmanız gerekenler bu aralar birikmiş olabilir, onları halledebilirsiniz.

Başak Burcu: Bugün, eğlenceli konu ve olaylar, aşk hayatınız devrede olacak. Sevdiğiniz insana yardım etmekten keyif alacaksınız. Hayatı daha ciddi yönden algıladığınız bir dönemdesiniz.

Terazi Burcu: Daha çok vaktinizi ailenize ve ev hayatınıza kaydıracaksınız.  Eviniz için yapılması gerekenleri rahat halledeceksiniz. Özel hayatınızda biraz daha özenli ve dikkatli olmanız gerekebilir.

Akrep Burcu: Bugün, yakın çevrenizle bir arada olabilirsiniz. İletişiminiz hızlanacak ve iş alanlarınızı iyi disipline edeceksiniz. Çevrenizde ne varsa olup biten herşeyi ciddi algıladığınız bir dönemdesiniz.

Yay Burcu: Parasal konulara odaklanmaya başlayacaksınız. Eviniz ve aileniz için biriktirdikleriniz sizi ruhen tatmin edecek. Yakın çevrenizle bir arada planlarınızı devreye sokabileceğiniz bir gün.

Oğlak Burcu: Bugün, artık kendinizi daha iyimser ve mutlu hissetmeye başlıyorsunuz. Yakın çevrenize karşı yapacağınız yardımlar hayatınızda etkili olabilir. Ya da onlardan güzel destek ve yardımlar alabilirsiniz.

Kova Burcu: Bugün,  daha fazla dinlenmek ve kendi ruhunuza vakit ayırmak isteyebilirsiniz. İş bağlantılarınız ve yapmanız gerekenler buna izin vermeyebilir. Geçmişi gözden geçirebilirsiniz.

Balık Burcu: Sosyal ortamlarda, bazı konuşmalar gündeme gelebilir. Arkadaşlarınızın hayatına güzel destekler sağlayacaksınız. Bu süreçte kendinizi geliştirmeniz ve geleceğiniz için adım atmanız gerekiyor.